Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί να πει μαντράς ότι του το πούλησαν με γυρισμένα χλμ και να τον πιστέψουν; Αυτοί σου λένε καλημέρα και πρέπει να κοιτάς αν έχει ήλιο έξω.

• Like 3
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πάντως οι μαντράδες πρέπει με νόμο να.... κλείσουν. Δεν είναι κατάσταση αυτή με τα αρχιλαμόγια 

Δημοσ.

Πρεπει πλεον να πλεον χαρτί που να λεει τόσα τα χλμ, αυτες τις βλαβες εχει.

Μονο τοτε μπορεις να διεκδικήσεις το δικιο σου.

Τωρα μονο τα δικαστήρια μπορουν να λύσουν το θεμα αν καποιος καταφύγει σε αυτη τη λυση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

γιατι αυτος πηγε για ανταλλαγη στην αντιπροσωπεία και αυτη ηταν που του εκοψε λεφτα λογω της ζημιας... δε πηγε στον τυχαιο μαντρα...

πολυ καλα λεει ο φιλος, θα πρεπει να ενημερωθει η αντιπροσωπεια και να γινουν τα σχετικα παραπονα οπου αρμοζει...

Η αντιπροσωπεια το πουλησε καποιον αλλον μαντρα και εκεινος το πουλησε στον τελικο αγοραστη. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, conkal είπε

Η αντιπροσωπεια το πουλησε καποιον αλλον μαντρα και εκεινος το πουλησε στον τελικο αγοραστη. 

ας παει να τα βρει τοτε με αυτούς, εσυ καμια απολυτως δουλεια δεν εχεις... κ αν συνεχισει το τροπαριο αυτό κανονισε το θεμα με ενα δικηγόρο 

Δημοσ.

Καλα ο αλλος τελειως ουγκανος?

2 μαντραδες εχουν μεσολαβησει και θεωρει οτι εσυ εκανες λαμογια?

Πηγαινε αστυνομια κατευθειαν

Δημοσ.
3 ώρες πριν, prfournaris είπε

Καλημέρα,

Πρώτο μου post και δυστυχώς όχι για καλό. Πρωην κάτοχος ενός ΒMW 320 E93 Convertible, το οποίο καλό και χρυσό αλλά όταν υπάρχει οικογένεια δεν βολεύει καθόλου μα καθόλου. Έτσι λοιπόν θέλοντας ένα μεγαλύτερο όχημα πήγα στη τοπική αντιπροσωπεία με σκοπό να αγοράσω ένα SUV σχετικά μεγάλης αξίας. Στο bmwδάκι λοιπόν συχνά πυκνά η μεταλλική οροφή κόλλαγε (δηλαδή πχ.3 φορές δούλευε κανονικά την 4η έμενε στη μέση και την έκλεινες χειροκίνητα). Πηγαίνω λοιπόν στην έκθεση, παραγγέλνω το νέο αυτοκίνητο και έρχεται η ώρα της ανταλλαγής. Απο πλευράς μου δίνονται όλα τα έγγραφα του οχήματος καθώς τους αναφέρω και το πρόβλημα που είχε. Όλα ωραία όλα καλά μου έδωσαν μια πολύ χαμηλή τιμή λέγοντας οτι τα ανταλλακτικά για να επισκευαστεί είναι ακριβά καθώς έχει και αρκετά χιλιόμετρα (184.000). ΟΚ, το περίμενα (btw 8.000 μου αφαίρεσαν από το νέο). Και εδώ ξεκινάνε τα όργανα. Τη περασμένη εβδομάδα με πήρε τηλέφωνο προφανώς ο νέος ιδιοκτήτης και άρχισε να με βρίζει και να με απειλεί γιατί του πούλησαν αυτοκίνητο χαλασμένο και με γυρισμένα χιλιόμετρα. Να σημειωθεί εδώ ότι αυτός δεν το αγόρασε από την αντιπροσωπεία που εγώ το έδωσα αλλά από άλλον έμπορο μεταχειρισμένων (14.000 ευρώ με 71.000 χιλιόμετρα) και ο μαντράς λέει ότι έτσι το παρέλαβε και βγάζει την ουρά του από έξω. Εγώ πλέον έχω κουραστει διότι κάθε μέρα δέχομαι τηλέφωνα από αυτόν (νέο ιδιοκτήτη) και τους φίλους του και ακούω τις απειλές τους. ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ?????

Τον ενημερώνεις πως αν δεν σταματήσει θα του κάνεις μήνυση για εξύβριση και απειλές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eλα ρε παιδιά... εγώ θα σας τα λέω όλα ? Πιθανόν είναι απατεώνες που προσπαθούν να βγάλουν χαρτζηλίκι απο θύματα. Κάποια στιγμή θα του ζητήσουν κάποια λεφτά για να λήξει το θέμα. Είναι σαν αυτούς που παίρνουν τηλέφωνο γιαγιάδες και παπούδες και τους λένε οτι ο γιός τους τράκαρε και χρειάζεται επειγόντως χρήματα κλπ... Αυτό φαίνεται τουλάχιστον όταν τον ΟΡ τον παίρνουν τηλέφωνο ο "νέος ιδιοκτήτης" και ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ...

Μετά την πώληση του αυτοκινήτου, ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δεν φέρει καμμιά ευθύνη για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ κι αν συμβεί - πόσο μάλλον αν έχουν μεσολαβήσει και 1-2 ενδιάμεσες μεταπωλητικές υπηρεσίες που μπορεί να έχουν δώσει το αυτοκίνητο σε καμμιά 10αριά υποψήφιους αγοραστές για δοκιμή κλπ...

Επεξ/σία από Eloy
  • Like 1
Δημοσ.

Ρε τι άλλο θα ακούσουμε;;

Φίλε μου έχεις χαρτί που να αναγράφει ότι το αμάξι πωλήθηκε στην αντιπροσωπεία και έιχε x χιλιόμετρα; Ξεμπέρδεψες! Μπλοκ στον αριθμό που σε ενοχλεί και αν νιώθεις ότι απειλείται η ασφάλεια σου προχώρα σε καταγγελία στην αστυνομία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ θα τους έδινα ραντεβού σε ένα αστ.τμήμα για να "το συζητήσουμε και να τον αποζημιώσω"... lol... Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν χρειάζεσαι καν δικηγόρο... lol.

Αυτά τα πράγματα είναι ακριβώς όπως στο τρακάρισμα-καραμπόλα... Ο καθένας έχει να κάνει με τον αμέσως απο πίσω του που τον τράκαρε - δεν πάει στον τελευταίο που ξεκίνησε την καραμπόλα, 10 αυτοκίνητα πίσω.. :)

Επεξ/σία από Eloy
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Eloy είπε

Εγώ θα τους έδινα ραντεβού σε ένα αστ.τμήμα για να "το συζητήσουμε και να τον αποζημιώσω"... lol... Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν χρειάζεσαι καν δικηγόρο... lol.

Αυτά τα πράγματα είναι ακριβώς όπως στο τρακάρισμα-καραμπόλα... Ο καθένας έχει να κάνει με τον αμέσως απο πίσω του που τον τράκαρε - δεν πάει στον τελευταίο που ξεκίνησε την καραμπόλα, 10 αυτοκίνητα πίσω.. :)

Γιατί έχω την αίσθηση οτι στην καραμπόλα πληρώνει ο τελευταίος όμως;

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Γιατί έχω την αίσθηση οτι στην καραμπόλα πληρώνει ο τελευταίος όμως;

Ετσι είναι. Πληρώνει τα πάντα η ασφαλιστική του τελευταίου. Στην προκείμενη περίπτωση με την πώληση του αυτοκινήτου θα πρέπει ο κάθε ενδιάμεσος να κερδίσει δίκη απο τον αμέσως προηγούμενο και φτάνοντας στο τέλος, η αντιπροσωπεία να δείξει οτι αδικήθηκε απο τον αρχικό πωλητή - κάτι που προφανώς δεν γίνεται (γιατί είναι ο εξ'ορισμού κριτής της κατάστασης στην οποία βρίσκεται ένα αυτοκίνητο). Στα τρακαρίσματα είναι απλά τυποποιημένη διαδικασία για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στις αποζημιώσεις.

Επεξ/σία από Eloy
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Eloy είπε

Eλα ρε παιδιά... εγώ θα σας τα λέω όλα ? Πιθανόν είναι απατεώνες που προσπαθούν να βγάλουν χαρτζηλίκι απο θύματα. Κάποια στιγμή θα του ζητήσουν κάποια λεφτά για να λήξει το θέμα. Είναι σαν αυτούς που παίρνουν τηλέφωνο γιαγιάδες και παπούδες και τους λένε οτι ο γιός τους τράκαρε και χρειάζεται επειγόντως χρήματα κλπ... Αυτό φαίνεται τουλάχιστον όταν τον ΟΡ τον παίρνουν τηλέφωνο ο "νέος ιδιοκτήτης" και ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ...

Μετά την πώληση του αυτοκινήτου, ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δεν φέρει καμμιά ευθύνη για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ κι αν συμβεί - πόσο μάλλον αν έχουν μεσολαβήσει και 1-2 ενδιάμεσες μεταπωλητικές υπηρεσίες που μπορεί να έχουν δώσει το αυτοκίνητο σε καμμιά 10αριά υποψήφιους αγοραστές για δοκιμή κλπ...

Αυτά τα γράφετε για πλάκα φαντάζομαι... Ο 3043 (αυτός με τα 2 χρόνια για ελάττωμα κατά την παράδοση) ισχύει για όλους. Αν πουλήσω εγώ αυτοκίνητο με ψεύτικα στοιχεία, μπορεί ο αγοραστής να μου κάνε αγωγή (εντός 2 χρόνων), να χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο, και σε 3-4 χρόνια που θα δικαστεί η αγωγή, να πάρει πίσω τα χρήματά του + τόκους + δικαστικά έξοδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...