Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλημέρα,

Πρώτο μου post και δυστυχώς όχι για καλό. Πρωην κάτοχος ενός ΒMW 320 E93 Convertible, το οποίο καλό και χρυσό αλλά όταν υπάρχει οικογένεια δεν βολεύει καθόλου μα καθόλου. Έτσι λοιπόν θέλοντας ένα μεγαλύτερο όχημα πήγα στη τοπική αντιπροσωπεία με σκοπό να αγοράσω ένα SUV σχετικά μεγάλης αξίας. Στο bmwδάκι λοιπόν συχνά πυκνά η μεταλλική οροφή κόλλαγε (δηλαδή πχ.3 φορές δούλευε κανονικά την 4η έμενε στη μέση και την έκλεινες χειροκίνητα). Πηγαίνω λοιπόν στην έκθεση, παραγγέλνω το νέο αυτοκίνητο και έρχεται η ώρα της ανταλλαγής. Απο πλευράς μου δίνονται όλα τα έγγραφα του οχήματος καθώς τους αναφέρω και το πρόβλημα που είχε. Όλα ωραία όλα καλά μου έδωσαν μια πολύ χαμηλή τιμή λέγοντας οτι τα ανταλλακτικά για να επισκευαστεί είναι ακριβά καθώς έχει και αρκετά χιλιόμετρα (184.000). ΟΚ, το περίμενα (btw 8.000 μου αφαίρεσαν από το νέο). Και εδώ ξεκινάνε τα όργανα. Τη περασμένη εβδομάδα με πήρε τηλέφωνο προφανώς ο νέος ιδιοκτήτης και άρχισε να με βρίζει και να με απειλεί γιατί του πούλησαν αυτοκίνητο χαλασμένο και με γυρισμένα χιλιόμετρα. Να σημειωθεί εδώ ότι αυτός δεν το αγόρασε από την αντιπροσωπεία που εγώ το έδωσα αλλά από άλλον έμπορο μεταχειρισμένων (14.000 ευρώ με 71.000 χιλιόμετρα) και ο μαντράς λέει ότι έτσι το παρέλαβε και βγάζει την ουρά του από έξω. Εγώ πλέον έχω κουραστει διότι κάθε μέρα δέχομαι τηλέφωνα από αυτόν (νέο ιδιοκτήτη) και τους φίλους του και ακούω τις απειλές τους. ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ?????

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν εχεις καμια απολυτως ευθυνη αυτο ακριβως υφισταται... να παει να τα βρει με το μαντρα που το πηρε και το ακριβοπλήρωσε και με γυρισμένα χλμ κιολας...

Θα του το ξεκαθαρισεις και εαν συνεχίσει να παιρνει τηλεφωνα κινεισαι νομικα απεναντι σε αυτόν αλλα και στο μαντρα που του εδωσε πιθανοτατα το τηλεφωνο του (και ειναι προσωπικο σου δεδομένο)

• Like 18
  • Thanks 2
Δημοσ.

ΤΙ να κάνεις ακριβώς; Του λες ότι η κλήση σας καταγράφεται και ότι αν σε ξανά -απειλήσει θα τα πας στην αστυνομία καθώς και ότι είναι ηλίθιος γιατί αντί να στραφεί εκεί που πρέπει ζαλίζει εσένα. Από την στιγμή που το πούλησες δεν φέρεις καμία μα καμία ευθύνη, αν ο άλλος είναι βλαμμένος μόνο να τον απειλήσεις και εσύ μπορείς.

Παλαιότερα είχα πουλήσει ένα 206cc του αδερφού μου, αρκετά ταλαιπωρημένο άλλα δούλευαν όλα. Το αγόρασε ένας για την κόρη του που ήταν 19 ετών. Πάω στην πόλη του να το δεί και με περιμένει η πιτσιρίκα. Της λέω οδήγα το να δεις αν σου κάνει, ξεκινάμε και βλέπω ότι έχει μόνιμα το πόδι στον συμπλέκτη (φορούσε η άτιμη και ένα μινι μέχρι επάνω και θα νόμιζε ότι την παίρνω μάτι). Της λέω να μην το κάνει γιατί θα τον φάει και μου απαντάει πώς έτσι της είπε ο δάσκαλος. Πάμε σε μηχανικό τους, το ελέγχουν και όλα καλά, το αγοράζει και κλείνουμε. Σε ένα μηνά με παίρνει τηλ ο πατέρας της επειδή έμεινε από συμπλέκτη και πως τους πούλησα προβληματικό αμάξι και με απειλές για μηνύσεις. Κάποια στιγμή δεν άντεξα του αρχίζω τα καντήλια και του λέω ρώτα την κόρη σου αν την προειδοποίησα πως θα τον κάψει έτσι πως οδηγάει. Λογικά το έκανε και δεν με ξανά - ενόχλησε.

• Like 7
Δημοσ.

Ειδικά τον μαντρά, κανονικά πρέπει να τον σκίσεις. Και διαπράττει απάτη, και δίνει τα προσωπικά σου στοιχεία οριζοντάς σε και υπεύθυνο!!

• Like 10
Επισκέπτης
Δημοσ.

Το τηλέφωνο φαντάζομαι το βρήκε από τη πρώτη σελίδα του book service που αναγράφονται μερικά στοιχεία του πρώτου ιδιοκτήτη. Του τα έχω εξηγήσει όλα,  δηλ. ότι απο τη στιγμή που  εγώ το παρέδωσα με όλα του τα έγγραφα (ΚΤΕΟ του φλεβάρη με περίπου 181.500 χλμ, book service με τελευταίο service κάπου το Σεπτέμβρη-Οκτώβρη πάλι με όμοια χλμ) δεν έχω καμία ευθύνη στο τι έκανε η αντιρποσωπεία που το έδωσα ή ο μαντράς που  το αγόρασε.

Δημοσ.

Εντάξει έπεσες σε περίπτωση. Οτι σου είπαν τα παιδιά μην ασχολείσαι εγώ θα πήγαινα άμεσα στην αστυνομία και θα έκανα μια δήλωση ότι δέχομαι ενοχλήσεις και απειλές, θα απο τον τάδε έτσι ώστε να τον καλέσουν για συστάσεις. Αν δεν δεις φως τότε ασφαλιστικά μέτρα.  . 

Κουράγιο!

Επισκέπτης
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, prfournaris είπε

δεν το αγόρασε από την αντιπροσωπεία που εγώ το έδωσα αλλά από άλλον έμπορο μεταχειρισμένων (14.000 ευρώ με 71.000 χιλιόμετρα)

Η αντιπροσωπεία που έδωσες το αμάξι τι λέει για αυτο;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jmmys είπε

Η αντιπροσωπεία που έδωσες το αμάξι τι λέει για αυτο;

γιατι να ασχοληθει ο ανθρωπος με το τι λεει η αντιπροσωπεια ?

• Like 1
Δημοσ.

Κακως ασχολεισαι και χαλας την ζαχαρενια σου. Προσπαθει επι της ουσιας, το δικο του προβλημα να το κανει δικο σου.

Κοιτα να χαρεις το νεο αμαξι και μην ασχολεισαι με μαλακες

Εαν εχεις android, μπλοκαρισμα των τηλεφωνων και ξενοιασες

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, conkal είπε

γιατι αυτος πηγε για ανταλλαγη στην αντιπροσωπεία και αυτη ηταν που του εκοψε λεφτα λογω της ζημιας... δε πηγε στον τυχαιο μαντρα...

πολυ καλα λεει ο φιλος, θα πρεπει να ενημερωθει η αντιπροσωπεια και να γινουν τα σχετικα παραπονα οπου αρμοζει...

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα έβαζα έναν δικηγόρο φίλο μου, να επικοινωνήσει με τον τύπο ακόμα και με την μορφή εξώδικου και να τον καλεί να σταματήσει να σε ενοχλεί αλλιώς θα λάβω όλα τα μέτρα που ορίζει ο νόμος.

Το ίδιο θα έκανα και προς την αντιπροσωπία. Εξώδικο που να λέει ότι συμβαίνουν τα παραπάνω και θεωρείς υπαίτιους και αυτούς. Να σφίξουν οι κώλοι. Από την αντιπροσωπία παίζει να κερδίσεις και κανένα δωρεάν σέρβις. 

• Like 2
Δημοσ.

Ρε τι άλλο θα ακούσουμε....αντί να τα βάλει με τον απατεώνα τον μαντρά κάθεται και πρήζει εσένα.....ότι είπαν και τα παιδιά...μην ασχολείσαι, μπλόκ από Android τα τηλέφωνα του και αν επιμένει μήνυση για παρενόχληση.....

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, conkal είπε

Εγώ θα το έκανα έτσι από περιέργεια,για να δω ποιος έκανε τη κομπίνα με τα χλμ.Η αντιπροσωπεία θα πρέπει να έδωσε  στον TS κάτι γραπτό όπου θα αναγράφονται τα χλμ,όπως και ο μάντρες πρέπει να έχει κάτι.Συμβολαια αγοραπωλησιας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εσύ μεταβίβασες το αυτοκίνητο στον έμπορο η μήπως σε έβαλαν να υπογράψεις καμία εξουσιοδότηση για το κανονίσουν αυτοί? Φοβάμαι μήπως έχουν μεταβιβάσει το αυτοκίνητο από εσένα κατευθείαν στο νέο ιδιοκτήτη γιατί το συνηθίζουν αυτό οι έμποροι. 

Επεξ/σία από moure
  • Like 4
Δημοσ.

Γι αυτό στην μεταβίβαση θα έπρεπε στην να υπεύθνη δήλωση να αναγράφονται εκτός από την πινακίδα και τα χιλιόμετρα που αναγράφονται στο οδόμετρο (και του εγκεφάλου αν έχει γίνει αλλαγή στο οδόμετρο) ωστέ να μην αναμασάνε την καραμέλα οι μαντράδες οτι "έτσι μου το πούλησαν...δεν είχα ιδέα"!

Έτσι θα είναι ξεκάθαρο ποιός πήρε τι από ποιόν και με πόσα χιλιόμετρα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...