TravelGR Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας έχω ένα θέμα, την προηγούμενη εβδομάδα έστειλα ένα δέμα μια οθόνη για αμάξι ράδιο αφής, Bluetooth κτλ το παρέλαβε και μετά μου λέει δεν με βολεύει δεν μου κάνει, θέλει να μου το στείλει πίσω αλλιώς θα με κάνει καταγγελία. *Ρώτησα την δικηγόρο μου και αναμένω 1. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; 2. Μπορεί να κάνει καταγγελία; 3. Δεν ξέρω εγώ τι θα παραλάβω πίσω... Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2020 από TravelGR
TravelGR Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο; απλά μου στέλνει κάτι απειλές θα σε τρέχω εγώ και δεν θα φτάνεις κτλ κτλ. Αγχώθηκα να σου πω την αλήθεια αλλά θα ρωτήσω και την δικηγόρο μου.
TravelGR Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε Το θέμα είναι με ποιόν τρόπο πληρώθηκες Πληρώθηκα με ΕΛΤΑ αντικαταβολή.
emperor4her Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, TravelGR είπε Πληρώθηκα με ΕΛΤΑ αντικαταβολή. εαν δουλευει και δεν ειναι χαλασμενο πχ δεν εχει λογικη να σε τρεχει για τιποτα.. αν δεν του κανει ας φροντιζε να το γνωριζει απο πριν.. δηλαδη ειναι σαν να λεμε αγοραζω απο αγγελια εναν επεξεργαστη intel για να τον βαλω σε μητρικη amd.. και δεν ταιριαζει προφανως.. εσυ φταις?? 1 1
NikosKallithea Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Τοτε γραφτον τοτε. Εκτος αν εχεις κανει και εσυ καμια λαδια και δεν μας το λες😄
TravelGR Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Το θέμα είναι με ποιόν τρόπο πληρώθηκες Του το έστειλα 700 γραμμάρια ήταν το δέμα έχω αποδείξεις κτλ οδό πραγματικά είναι αυτό που του έστειλα. Απλά δεν του άρεσε και θα σε τρέχω κτλ κλτ. Δεν μπαίνει στο αμάξι του δήθεν 1 λεπτό πριν, d_gkal είπε Καντου ασφαλιστικά μέτρα 😆 Εάν κάνει καταγγελία έρχεται με παίρνει περιπολικό; δικαστήρια κτλ;
paylidis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, TravelGR είπε Δεν μπαίνει στο αμάξι του δήθεν δικο του προβλημα, ας το ελεγχε προτου αγορασει... πως την εχουν δει μερικοι εδω μεσα...; Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2020 από paylidis 2 1
TravelGR Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Τοτε γραφτον τοτε. Εκτος αν εχεις κανει και εσυ καμια λαδια και δεν μας το λες😄 Όχι όχι έχω αρκετές αξιολογήσεις στο Facebook Marketplace. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2020 από TravelGR
emperor4her Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, TravelGR είπε Όχι όχι έχω αρκετές αξιολογήσεις. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς λέει μερικές φορές δεν μιλάει καλά ελληνικά. εγω 0 αξιολογησεις βλεπω οτι εχεις! μετα ειδα οτι λες για fb marketplace τεσπα, η περιγραφη του προιοντος ανταποκρινεται 100% στο προιον? ηταν λειτουργικο 100%? αν ναι, προβλημα του.. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2020 από emperor4her 1
TravelGR Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, emperor4her είπε εγω 0 αξιολογησεις βλεπω οτι εχεις! τεσπα, η περιγραφη του προιοντος ανταποκρινεται 100% στο προιον? ηταν λειτουργικο 100%? αν ναι, προβλημα του.. Στο Facebook Marketplace το διευκρίνισα. Η περιγράφει άψογη έχω ξανά πουλήσει βρε 😄 Δεν με ρώτησε αυτός τι αμάξι έχει και εάν κάνει γιαυτό ή κάτι τέτοιο, εδώ είμαι για να τον εξυπηρετήσω. 9 λεπτά πριν, paylidis είπε δικο του προβλημα, ας το ελεγχε προτου αγορασει... πως την εχουν δει μερικοι εδω μεσα...; Εάν κάνει καταγγελία έρχεται με παίρνει περιπολικό; δικαστήρια κτλ; 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα