Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 45 λεπτά πριν, tosser είπε Κελεπούρι Galaxy Tab S7 128 GB Wi-Fi: 681 euros (16% VAT, 699 euros with 19% VAT) Colors: silver, black Galaxy Tab S7 128 GB LTE: 778 euros (16% VAT, 799 euros with 19% VAT) Colors: silver, black Galaxy Tab S7 + 265 GB Wi-Fi 954 euros (16% VAT, 999 euros with 19% VAT) Colors: bronze, silver, black Galaxy Tab S7 + 265 GB 5G 1,149 euros (16% VAT, 1,199 euros with 19% VAT) Colors: bronze, silver, black The new S-Pen will also be available separately and costs 59.90 euros To plus μοντέλο έχει το κόστος που έχουν τα ipad pro 2020 με 128 gb.Να δώσεις ένα χιλιάρικο στην Σάμσουνγκ για μόλις δύο αναβαθμίσεις Αντρόιντ με καθυστέρηση... Και με ΦΠΑ 16% για Γερμανία. Εδώ βάλτε ένα κατοστάρικο καπέλο. Γιατι τα Samsung δεν "χρειάζονται" αναβαθμισεις. Δεν υπάρχει τίποτα στις τελευταιες 2-3 εκδοσεις του Android που το Touchwiz/One Ui δεν τα εχει ηδη εδω και καιρο. Τα security updates που μετρανε τα δινει.
kirileman Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 5 ώρες πριν, Looter είπε 12.7 OLED θα είναι απόλαυση. Το οικοσύστημα μπάζει σε σύγκριση με το iPad και τα περιφερειακά αλλά φαίνεται ενδιαφερον. Βασικά, δεν υπάρχει οικοσύστημα. Η συσκευή είναι μόνο για YouTube και Netflix. 1 3
NickTG Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 15 minutes ago, kirileman said: Βασικά, δεν υπάρχει οικοσύστημα. Η συσκευή είναι μόνο για YouTube και Netflix. Αν κρίνω από το δικό μου πολύ χειρότερο που το χρησιμοποιώ άνετα για πολλά άλλα πράγματα σίγουρα κάτι παραπάνω από αυτά τα 2 θα κάνει το Samsung. 2
kirileman Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, NickTG είπε Αν κρίνω από το δικό μου πολύ χειρότερο που το χρησιμοποιώ άνετα για πολλά άλλα πράγματα σίγουρα κάτι παραπάνω από αυτά τα 2 θα κάνει το Samsung. Αν σου αρέσει να βλέπεις τις εφαρμογές του κινητού σου γιγαντωμένες σε 12άρα οθόνη, ναι, κάνει πολλά. 2
NickTG Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 2 minutes ago, kirileman said: Αν σου αρέσει να βλέπεις τις εφαρμογές του κινητού σου γιγαντωμένες σε 12άρα οθόνη, ναι, κάνει πολλά. Δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο οπτικό ζήτημα έως τώρα. Ίσως φταίνε και οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ. Και πάλι βέβαια είμαστε μακριά από το κάνει μόνο για Netflix και YouTube.
kirileman Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 8 λεπτά πριν, NickTG είπε Δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο οπτικό ζήτημα έως τώρα. Ίσως φταίνε και οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ. Και πάλι βέβαια είμαστε μακριά από το κάνει μόνο για Netflix και YouTube. Σε σχέση με το iPad, αυτό μόνο μπορεί να κάνει. Είχα το Tab S6 ταυτόχρονα με Note 9. Μιλάμε για εξαιρετικό hardware (αν και είχε το γνωστό πρόβλημα στο scrolling) με ανύπαρκτο software. Ένα άδειο κέλυφος, χωρίς περιεχόμενο, πάντα σε σχέση με τον πλούτο του iPadOS. 1
NickTG Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 8 minutes ago, kirileman said: Σε σχέση με το iPad, αυτό μόνο μπορεί να κάνει. Είχα το Tab S6 ταυτόχρονα με Note 9. Μιλάμε για εξαιρετικό hardware (αν και είχε το γνωστό πρόβλημα στο scrolling) με ανύπαρκτο software. Ένα άδειο κέλυφος, χωρίς περιεχόμενο, πάντα σε σχέση με τον πλούτο του iPadOS. ΟΚ. Δεν βλέπω πραγματικά κάποιο λόγο να διαφωνήσω παραπάνω. Ήδη ανέφερα πως με το χειρότερο δικό μου έκανα περισσότερα πράγματα ειδικά τώρα λόγω περιόδου που χρειάστηκε και παραπάνω. Η σύγκριση με οποιοδήποτε iPad ούτως ή άλλως δεν με ενδιαφέρει αφού έχει συγκεκριμένα μειονεκτηματα το λειτουργικό του, για μένα πάντα, που με αποτρέπουν από την αγορά του οπότε και το αφήνω εδώ. 2
tsarouc Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 τέλειο το μόνο που με ξενέρωσε είναι η amoled όχι στο μικρότερο μοντέλο... για μένα το ιδανικό θα ήταν ένα 8ιντσο με όλα τα καλούδια του πλας... 13 ίντσες είναι μεγάλο... 2 ώρες πριν, kirileman είπε Βασικά, δεν υπάρχει οικοσύστημα. Η συσκευή είναι μόνο για YouTube και Netflix. Πες μας κάτι που κάνει το iPad και δεν μπορεί να το κάνει το Tab και το συζητάμε. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, kirileman είπε Αν σου αρέσει να βλέπεις τις εφαρμογές του κινητού σου γιγαντωμένες σε 12άρα οθόνη, ναι, κάνει πολλά. Oι περισσοτερες απο τις γνωστες εφαρμογες ειναι μια χαρα. Ναι δεν εχει το app optimisation του iPad αλλά δεν χρειάζεται να υπερβάλουμε. Ειδικά οταν ο συνομιλητης σου εχει πει 2 φορές οτι για αυτα που θελει ειναι μια χαρα και εσυ επιμενεις να μιλας για το iPad
petasis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Γενικά, πεταμένα λεφτά. Έχω το s3. Εκπληκτική ποιότητα κατασκευής και οθόνη. Αλλά πεταμένα 560 ευρώ. Τα τάμπλετ δεν είναι λάπτοπ, και είναι μεγάλα να τα κουβαλάς μαζί σου. Είναι τηλέφωνα με λίγο πιο μεγάλη οθόνη. Οπότε πολύ ακριβά για τον θρόνο και να δείχνουν πέππα...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, petasis είπε Γενικά, πεταμένα λεφτά. Έχω το s3. Εκπληκτική ποιότητα κατασκευής και οθόνη. Αλλά πεταμένα 560 ευρώ. Τα τάμπλετ δεν είναι λάπτοπ, και είναι μεγάλα να τα κουβαλάς μαζί σου. Είναι τηλέφωνα με λίγο πιο μεγάλη οθόνη. Οπότε πολύ ακριβά για τον θρόνο και να δείχνουν πέππα... Μόλις τώρα, Antilogos1975 είπε ρε φιλε θας μας τεντωσεις ολους... για τον θρονο!!! τον θρονο!!! θεος....!!! Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2020 από Επισκέπτης
kirileman Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 58 λεπτά πριν, NamelessDead είπε Ειδικά οταν ο συνομιλητης σου εχει πει 2 φορές οτι για αυτα που θελει ειναι μια χαρα και εσυ επιμενεις να μιλας για το iPad Ο συνομιλητής μου δεν ήταν συνομιλητής μου όταν έκανα το αρχικό σχόλιο-απάντηση σε άλλο ποστ που έκανε σύγκριση Android tablet και iPad.
pacahontas III milagros Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) ασύλληπτα μηχανακια ειδικα το pro!! ! και ναι υπάρχει ενθουσιασμός γιατι ολο το Android ηταν πεντε εξι χρονια εξαφανισμενο και δεν ειχε δώσει ΜΙΑ σωστη αντιπροταση και απαντηση στο ipad! το πλεον σημαντικόο: ΔΕΝΝΝΝΝ ΈΧΕΙ ΙΙΙΙΙΙΙ EXYNOS!! Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2020 από pacahontas III milagros 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα