ΓιώργοςΒ. Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Ξέρετε κανέναν για καπό - οροφή Αθήνα και κόστος ; Κατά προτίμηση βόρεια ή όσο πιο κοντά
vamvakoolas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 μεγαλη συζητηση για κολλημα μεμβρανης στο εξωτερικο του ιχ😀 Εκανα χθες οροφη 100 ευρ στα Μελισσια (ενας ειναι ολος και ολος εκει). Ζηταγε παραπανω (!) βεβαια η οροφη μου εχει και ...ηλ οροφη (σημαινει λιγο περισσοτερο χρονο) Υπαρχει και ο γνωστος λιζαρντ στα βριλησσια που πιστευω τοσο ή στη καλυτερη 80 ευρ να επαιρνε. Εβαλα μαυρο γυαλιστερο για την ιστορια. Και ευκολα θα ρωτησει το τρολ εδω περα (που εχουμε αρκετα) γιατι δινεις τοσο λεφτα οταν το υλικο κανει 8-20 ευρ; Η αληθεια ειναι οτι με το κολλητο μου ντυσαμε ολοκληρο οχημα (επαγγελματικο μεγαλο που ζηταγανε απειρα χρηματα εμεις ειχαμε εκτυπωσει μεμβρανες) αλλα σιγουρα θα ξοδευα διπλασιο χρονο απο εναν επαγγελματια ενω δε ξερω αν ειχα τοσο καλο αποτελεσμα. Εκτος αυτου πηρα εγγυηση για ενα χρονο οποτε αν γινει 3@ δε θα κατσω να ασχοληθω εγω αλλα ο επαγγελματιας ελπιζω να βοηθησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα