Mperdemenoos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα σε ολους, Ειμαι 16 και λόγου ενος σχετικά απλου ορθοδοντικου προβλήματος θα χρειαστώ σιδεράκια. Δεν ενδιαφέρομαι, και ουτε ο ορθοδοντικος ανέφερε, για αόρατες θεραπείες μασελακια κ.τ.λ. Είπαμε πως παμε για σιδεράκια.Το πρόβλημα λοιπόν ειναι οτι εγω μετα απο μια μικρη ερευνά πριν την επίσκεψη, αποφάσισα να του προτινω να δουλέψουμε με τα πορσελανινα σιδεράκια, οπου διάβασα οτι το κόστος ειναι λογο υψηλότερο και απλα χρειάζονται λιγο περισσότερη φροντίδα απο πλευράς του ασθενούς.. Αφου το ανέφερα, ο τυπας μου λεει οτι ενδέχεται η δουλειά να μην γίνει εντελώς σωστη και οτι μπορεί να σπασει καποιο και να μας τα χαλασει ολα και τέτοια..Κατι που δεν διάβασα ουτε ακουσα πουθενά ουτε πρινα ουτε μετα που ξαναεψαξα..Το ερώτημα λοιπον όπως αντιλαμβάνεστε ειναι εαν και κατα ποσο ισχυει κατι τετοιο, (οτι δεν κανουν την ίδια δουλεια με τα κλασικά μεταλικα δηλαδή) ή εαν ειναι απλα πιο τσιμπιμενη η τιμη τους και χρειάζονται περισσότερο καθαρισμα.. Ισως απλα να μην τα εχει δουλέψει κια να τα παρουσίασε ετσι για να αποφύγω🤨 , τι να πω..Ετσι τυχών οροθοδοντικοι,πρώην ασθενής που τα χρησιμοποιήσατε η οποιαδήποτε εχει καποια γνωση, βοηθήστε με..Που βρήσκεται η αλήθεια; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα