Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι λεει ο τιτλος παιδια. Εχω εθιστει στην εφαρμογη dod για κινητα (hisense c30, android 7 το δικο μου) και ψαχνω τροπο να την μπλοκαρω μονιμα. Το κακο με π.χ. το focusapp block που ειχα χρησιμοποιησει ειναι οτι επρεπε να εχεις την εφαρμογη ανοιχτη για να σου μπλοκαρει μια επιλεγμενη app και το strict mode που δεν μπορουσες να απεγκαταστησεις το blockapp το ειχε μονο για ενα 24ωρο διαθεσιμο στην δωρεαν εκδοση. Εγω λοιπον ψαχνω για μια πιο ολικη λυση που θα λειτουργει το μπλοκαρισμα της dod χωρις να χρειαζεται να εχω ανοιχτο κατι αλλο. Τι τροποι και τι επιλογες υπαρχουν; Ευχαριστω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, NinjaMan είπε

Οτι λεει ο τιτλος παιδια. Εχω εθιστει στην εφαρμογη dod για κινητα (hisense c30, android 7 το δικο μου) και ψαχνω τροπο να την μπλοκαρω μονιμα. Το κακο με π.χ. το focusapp block που ειχα χρησιμοποιησει ειναι οτι επρεπε να εχεις την εφαρμογη ανοιχτη για να σου μπλοκαρει μια επιλεγμενη app και το strict mode που δεν μπορουσες να απεγκαταστησεις το blockapp το ειχε μονο για ενα 24ωρο διαθεσιμο στην δωρεαν εκδοση. Εγω λοιπον ψαχνω για μια πιο ολικη λυση που θα λειτουργει το μπλοκαρισμα της dod χωρις να χρειαζεται να εχω ανοιχτο κατι αλλο. Τι τροποι και τι επιλογες υπαρχουν; Ευχαριστω.

Τι είναι η dod?

Επίσης δεν κατάλαβα τι θες να κάνεις; Θες να μπλοκάρεις την εφαρμογή για να μην την ανοίγει ποιος; Εσύ ο ίδιος;; 

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, koutsis είπε

Τι είναι η dod?

Επίσης δεν κατάλαβα τι θες να κάνεις; Θες να μπλοκάρεις την εφαρμογή για να μην την ανοίγει ποιος; Εσύ ο ίδιος;; 

Ακριβως. Dod ειναι μια online πλατφορμα παιχνιδιων (ταβλι, χαρτια κλπ.).

Επεξ/σία από NinjaMan
Δημοσ.
10 ώρες πριν, NinjaMan είπε

Ακριβως. Dod ειναι μια online πλατφορμα παιχνιδιων (ταβλι, χαρτια κλπ.).

Γιατί απλά δεν διαγραφείς την εφαρμογή; 

• Moderators
Δημοσ.

Διαγραψε απλως την εφαρμογη. Ο,τι και να χρησιμοποιησεις για να μπλοκαρεις το Dod θα μπορεις ανα πασα στιγμη να το απενεργοποιησεις οποτε δεν κερδιζεις κατι καλυτερο απο την απεγκατασταση.

Αφου ταχτοποιησαμε αυτο παμε και στα παρακατω. Οταν ενας χρηστης ζητα μια βοηθεια σε πρακτικο επιπεδο, περιοριζομαστε να του τη δινουμε στο επιπεδο που τη ζητα. ΔΕΝ κανουμε κοινωνικη αναλυση της καταστασης ή του προβληματος εκτος αν βοηθα το προβλημα που εχει δηλωσει ο χρηστης. Αν δεν βοηθα, δεν χρειαζεται να γραψουμε κατι, μπορουμε να παμε απλα στο επομενο θεμα ή να ανοιξουμε ενα θεμα στο Μπλα Μπλα για τους εθισμους ή ο,τι τελος παντων μας ερχεται συνειρμικα. Συγκρατηθειτε, δεν ειναι κακο, σκεφτειτε τι θελετε να γραψετε και απλως ΜΗΝ το γραψετε.

kthnxbye

• Like 4
Δημοσ.

Παιδια την βρηκα εγω την λυση. Απλα θελω μια εφαρμογη που να κλειδωνει αλλες εφαρμογες και να μην μπορεις να την απεγκαταστησεις και της βαζεις εναν δυσκολο κωδικο που δεν θα θυμασαι ουτε σημειωνεις και την κρατας κλειδωμενη για παντα. Λυσεις υπαρχουν αρκει να θελουμε. Ειναι οπως το τσιγαρο καποιοι το κοβουν με αυτοκολλητα νικοτινης για αρχη σταδιακα και αλλοι μπορουν μαχαιρι. Δεν εβαλα τον εθισμο στον τιτλο για να τραβηξω την προσοχη απλα εχω οντως προβλημα και ειμαι απο τους ανθρωπους που οταν κοβουν μια κακη συνηθεια την σταματανε σταδιακα. Αυτος λοιπον ειναι και ο λογος που δεν την διαγραφω γιατι με πιανει στερηση μετα απο μερικες μερες και την ξαναεγκαθιστω. Οποτε περιμενω τις προτασεις σας για εφαρμογες κινητου που κλειδωνουν αλλες εφαρμογες αλλα να μην εχουν δακτυλικο αποτυπωμα και να μην μπορεις να τις απεγκαταστησεις. Ευχαριστω.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NinjaMan είπε

Παιδια την βρηκα εγω την λυση. Απλα θελω μια εφαρμογη που να κλειδωνει αλλες εφαρμογες και να μην μπορεις να την απεγκαταστησεις και της βαζεις εναν δυσκολο κωδικο που δεν θα θυμασαι ουτε σημειωνεις και την κρατας κλειδωμενη για παντα. Λυσεις υπαρχουν αρκει να θελουμε. Ειναι οπως το τσιγαρο καποιοι το κοβουν με αυτοκολλητα νικοτινης για αρχη σταδιακα και αλλοι μπορουν μαχαιρι. Δεν εβαλα τον εθισμο στον τιτλο για να τραβηξω την προσοχη απλα εχω οντως προβλημα και ειμαι απο τους ανθρωπους που οταν κοβουν μια κακη συνηθεια την σταματανε σταδιακα. Αυτος λοιπον ειναι και ο λογος που δεν την διαγραφω γιατι με πιανει στερηση μετα απο μερικες μερες και την ξαναεγκαθιστω. Οποτε περιμενω τις προτασεις σας για εφαρμογες κινητου που κλειδωνουν αλλες εφαρμογες αλλα να μην εχουν δακτυλικο αποτυπωμα και να μην μπορεις να τις απεγκαταστησεις. Ευχαριστω.

Φίλε μου δεν γίνεται αυτό που λες! 

Οποία εφαρμογή και να βάλεις τον κωδικό που θα ξεκλειδώνει εσύ θα τον ξέρεις άρα θα μπορείς να την ξεκλειδωσεις!

Η μόνη λύση είναι να την κλειδώσει κάποιος γνωστός σου και να μην σου πει τον κωδικό, άρα μόνο αυτός να μπορεί να την ξεκλειδώνει...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, NinjaMan είπε

Αυτο που λες ..........εσύ θα βάλεις τον κωδικό αλλά δεν θα το ξέρεις;Κλείσε τα μάτια και πάτα ότι βρεις,ή βάλε τον σκύλο σου να πατάει το πληκτρολόγιο.

Αν έχεις τόσο σοβαρό πρόβλημα μήπως να απευθυνθείς σε ειδικό;

• Like 1
Δημοσ.

Θα βαλω εναν απιθανο κωδικο που δεν προκειται να τον θυμαμαι με τιποτα. Θα μου προτεινετε τωρα καποια εφαρμογη η τροπο ή θα συνεχισετε να λετε τα δικα σας; Αυτο στο παρακατω βιντεο γιατι δεν μπορω να το κανω στο κινητο μου (hisense c30, android 7);

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NinjaMan είπε

Θα βαλω εναν απιθανο κωδικο που δεν προκειται να τον θυμαμαι με τιποτα. Θα μου προτεινετε τωρα καποια εφαρμογη η τροπο ή θα συνεχισετε να λετε τα δικα σας; Αυτο στο παρακατω βιντεο γιατι δεν μπορω να το κανω στο κινητο μου (hisense c30, android 7);

Καλά,μην μας βαρέσεις κιόλας .

https://www.androidauthority.com/best-applocks-privacy-lock-apps-android-750699/

• Thanks 1
  • 3 μήνες μετά...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...