Pankard Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Ξερει κανεις καποιο καλο συνεργειο αθηνα -κι οταν λεω καλο εννοω αξιοπιστο απο προσωπικη εμπειρια -για yamaha? Το ttr φοραει fcr ,τα οποια οπου κι αν εχω παει κανεις δεν γνωριζει πως να τα ρυθμισει με συνεπεια συνεχομενα προβληματα. απο σπασμενες ντιζες μεχρι σκισμενα κολαρα με ψηλο ρελαντι ,σκασιματα στο ασχετο ,μεγαλη καταναλωση.
bill_zaf Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν ειναι πυρηνικη φυσικη το να ρυθμισεις ενα fcr. Απλα θελει καυσαναλυτη,ισως να βαλεις κ wideband για να φτιαξεις την αναλογια σωστα παντου. Βεβαια σαν καρπυρατερ,θα φτιαξεις ενα setup για καλοκαιρι κ ενα για χειμωνα το οποιο θα καθεσαι να αλλαζεις τα ζιγκλερ αναλογα με την εποχη και αν μενεις σε βουνο η θαλασσα. Η ρυθμιση με wideband απαιτει βολτα στο δρομο με πολλους τροπους οδηγησης (ή δυναμομετρο)ωστε να εχεις ενα σωστο data log και πανω σ αυτο να βασιστεις.αυτο απαιτει χρονο και η εργασια φυσιολογικα ξεφευγει απο 150 ευρω. Δες αν αξιζει για ενα μηχανακι των 1000ευρω να δωσεις 150-200 ευρω εργασια μονο για σωστο ρυθμισμα του fcr. Ισως να σε συμφερε να γυρισεις στο μαμα καρπυρατερ που ειναι υποπιεσεως και συμπεριφερεται πιο ομαλα στις αλλαγες βαρομετρικης πιεσης και στην εξωτερικη θερμοκρασια. Στο κατω κατω με το fcr εχεις απλα πιο αμεση αποκριση γιατι σαν κινητηρας σε απολυτα νουμερα δεν παιρνει κ πολλα λογο fcr Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2020 από bill_zaf
Pankard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Επειδη φαινεσαι γνωστης επι του θεματος εγω δεν ζητησα εξεζητημενες ρυθμισεις,ουτε αλλαγες ζιγκλερ χειμωνα-καλοκαιρι για να πετυχω μεγιστη αποδοση. Ενα απλο ρυθμισματακι θελω γιατι φαντασου,δημερα ας πουμε ειδα υπερχειλιση κ βρωμουσε παντου βενζινη ενω εχω κλειστο το τεποζιτο παντα για να αποφευγω τετοιες καταστασεις.αυτο ηταν προτροπη μηχανικου εν τω μεταξυ.οταν ρωτησα για ρυθμιση ηταν λες κ του ελεγα για το φεγγαρι. Τα μαμα δεν τα εχω για να τα ξαναβαλω κ ψαχνω τη βελτιστη οικονομικη λυση,χωρις να εχω τρελες απαιτησεις-απλα να λειτουργει εστω κ λιγο ,καπως σωστα. Παντως η διαφορα fcr-μαμα δεν ειναι αμελητεα στην αποκριση που αναφερεις.μερα με τη νυχτα βασικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα