liverpudlian1892 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα.Απο τότε που έφτιαξα νέο pc build,ο παλιός μου ssd κάθε φορά που κάνω restart το pc εξαφανίζεται από τα windows.Βασικα στο disk management φαίνεται ότι υπάρχει δίσκος αλλά έχει χάσει το "γράμμα" του και ο μόνος τρόπος να τον κάνω να γίνεται λειτουργικός είναι να κάνω εκ νέου φορμάτ(τον δίσκο).Με αποτέλεσμα να χάνονται όλα τα αποθηκεύετε αρχεία.Ειναι ένας kingston ssd now v200,η υγεία του είναι μια χαρά ακόμα(πότε δεν είχα θέμα με τον δίσκο αυτό παρόλο που είναι οικονομικός) και έχω δοκιμάσει με διαφορετικά sata καλώδια.Ξερετε τι μπορεί να συμβαίνει;;
evkar Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 όρισε του γράμμα ,όπως σου γράφει ο συμφορουμίτης. το να χάνει το γράμμα δεν είναι τίποτα , εγώ είχα ssd σε ένα σύστημα , μια τον έβρισκε μια τον έχανε .τελικά με τα πολλά προέκυψε ότι ήταν θέμα τροφοδοσίας , άλλαξα την γραμμή τροφοδοσίας (μιλάμε για 750w τροφοδοτικό) και ήταν εντάξει. με την πληροφορική ποτέ δεν βαριέσαι .. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα