Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, ChrisN.S. είπε Με λίγα λόγια το 99% του πληθυσμού χρησιμοποιεί το Facebook για την προσωπική του επικοινωνία.. (Whatsapp ανήκει στο Facebook) ετσι...και εγω προσπαθησα με κατι telegram και κατι signal αλλα δεν ... εχει παγιωθει το whatsapp. και εννοειται και η μαμα εφαρμογη πλεον το facebook messenger.
pacahontas III milagros Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Kαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ ΤΟ VIBER ΤΟ ΝΕΟ ΑΥΤΌ FEATURE..... εντελώς τυχαιία ομως.... Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2020 από pacahontas III milagros 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 9 minutes ago, pacahontas III milagros said: Kαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ ΤΟ VIBER ΤΟ ΝΕΟ ΑΥΤΌ FEATURE..... εντελώς τυχαιία ομως.... Εδώ διαβάζουμε ότι το υποστηρίζει ήδη... 2 hours ago, bomberb17 said: Επιτέλους. Το viber που είναι ο μεγάλος του ανταγωνιστής ανέκαθεν μπορεί να εγκατασταθεί σε απεριόριστες συσκευές + Η/Υ παράλληλα. 1
Stergios74 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, konstantinos77g είπε Το viber και χάλια ποιότητα κλήσεων έχει και είναι βαρύ σε σχέση με το What'sApp, τώρα για την Ελλάδα μην με ρωτάς, σε πολλά θέματα δεν μπορώ να την καταλάβω αυτή την χώρα... Δεν είναι το μόνο... Στην Ελλάδα το whatsapp το έφαγε το μπέρδεμα με το What's up της cosmote. Σε όσους έλεγα ότι εχω whatsapp νόμιζαν ότι εννοούσα το cosmote και ρωτούσαν: viber δεν έχεις; Οπότε και εγω πλέον viber. Μια χαρά κάνει την δουλειά του κι αυτό και δεν ειναι ζακεμπερκ. 6
basilis5 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Antilogos1975 είπε εγω θα σου δωσω source, ο αλλος λεει οτι ειναι ο μεγαλος ανταγωνιστης του whatsapp...μηπως αυτος πρεπει να το αποδειξει. αλλα μιας και το παιζεις εξυπνος , μην τα λες σε εμενα σε αυτους πεστα. το οτι το χρησιμοποιουν ολοι ελλαδα δεν θελει πηγη μαν, απλα ανοιξε την εφαρμογη και δες ποσες επαφες σου το εχουν. σε αλλα νεα επειδη εσυ το παιζεις εξυπνος, παρεθεσες τον top ανα χωρα αν δεν το προσεξες. η Πηγη του αλλου παιδιου πιο πανω φαινεται πολυ πιο χρησιμη απο την δικη σου για να υποστηριξει το επιχειρημα σου . Κανε edit και βαλε εκεινη. εμενα με καλυψε ο φιλος. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2020 από basilis5 1
evts Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, bomberb17 είπε Επιτέλους. Το viber που είναι ο μεγάλος του ανταγωνιστής ανέκαθεν μπορεί να εγκατασταθεί σε απεριόριστες συσκευές + Η/Υ παράλληλα. Λάθος εμενα δεν λειτουργεί σε δεύτερο κινητό με τον ίδιο αριθμό και άλλη sim (twin sim). Απενεργοποιεί το ένα κινητό για να λειτουργήσει. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2020 από gousgounakos 1 1
stark Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Στο τέλος της ημέρας, αυτό που έχει σημασία είναι στην ίδια τη χώρα σου ποιο είναι το πιο δημοφιλές. Καλώς ή κακώς στη χώρα μας το Viber είναι συντριπτικά πιο δημοφιλές σε σχέση με το Whatsapp (και προφανώς εξίσου δημοφιλές είναι και το FB messenger). Με φίλους από εξωτερικό επικοινωνώ κυρίως με whatsapp (κάποιοι δε γνωρίζουν καν το Viber), αν και για μένα το μόνο ενοχλητικό του είναι ότι η web / windows εφαρμογή πάντα μετά από λίγη ώρα αδράνειας φαίνεται να έχει θέμα και μου βγάζει μήνυμα ότι έχει αποσυνδεθεί. Το κινητό βέβαια είναι μια χαρά συνδεδεμένο με wi-fi αλλά για να το ξαναδεί το web / windows whatsapp πρέπει να ξεκλειδώσω το κινητό και να μπω στη εφαρμογή. Η windows εφαρμογή του Viber είναι ουσιαστικά stand alone και μετά το αρχικό pair μέσω QR code δεν σε πρήζει με μηνύματα για επανασύνδεση, κλπ. p.s. το ότι το Viber αντιγράφει σιγά-σιγά τα καλύτερα features άλλων chat εφαρμογών δεν βλέπω τι κακό έχει. Ίσα - ίσα, καλό για μας είναι, αν και ναι, θα ήταν προτιμότερο να ήταν "πρωτοπόρο" σε όλα. p.s.2. Τις περισσότερες ήττες τις έχω φάει στις δοκιμές με το Signal (που υποτίθεται είναι το πιο ασφαλές από όλα). Μια φορά το χρόνο μπαίνω να δω πόσοι το έχουν απο τις επαφές μου και η "ελπίδα" πάντα πεθαίνει πολύ γρήγορα με αυτό που βλέπω. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 5 ώρες πριν, basilis5 είπε το οτι το χρησιμοποιουν ολοι ελλαδα δεν θελει πηγη μαν, απλα ανοιξε την εφαρμογη και δες ποσες επαφες σου το εχουν. σε αλλα νεα επειδη εσυ το παιζεις εξυπνος, παρεθεσες τον top ανα χωρα αν δεν το προσεξες. η Πηγη του αλλου παιδιου πιο πανω φαινεται πολυ πιο χρησιμη απο την δικη σου για να υποστηριξει το επιχειρημα σου . Κανε edit και βαλε εκεινη. εμενα με καλυψε ο φιλος. Χαρα μας η εξυπηρετηση σας....
therion13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Επιτέλους. Το viber εδω και καιρό Το κανει. Ηθελα να το βαλω και το tablet και δεν μπορούσα
tsarouc Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Εγώ ενώ τα έχω όλα δουλεύω με αυτή τη σειρά γιατί εκεί μου έρχονται όλα τα μηνύματα.. (5k+ επαφες) Viber Messenger Η σύνδεση του με τον υπολογιστή και η λειτουργία του (ότι μήνυμα έρχεται κινητά τάμπλετ ταυτόχρονα έρχεται και στον υπολογιστή. ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΛΑΓΚ... ταυτόχρονα ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Backup/restore γίνεται ταυτόχρονα σε όλες τις συσκευές με ταχύτητα σκέψης... σύνδεση σε νέα συσκευή πάντα γίνεται ταχύτατα απρόσκοπτα εύκολα και με ασφάλεια. Βιντεοκλήσεις κλήσεις ήχου κλπ ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Αντίθετα με το whatsup πάντα είχα... μπορεί τώρα να έχει διορθωθεί δεν το γνωρίζω γιατί κανένας από τις επαφές μου σχεδόν δεν το χρησιμοποιεί.. οπότε.. Πρώτη φορά βλέπω ότι δεν έχει διαδοθεί... πολύ περίεργο.. δεν το ήξερα. Κανένας δεν έπρεπε να υπάρχει. Μόνο αυτό και ίσως το messenger λόγο φουμπου....
glenngould Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, tsarouc είπε Αντίθετα με το whatsup whatsapp εννοείς φίλε μου; 1
Sorath Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, gousgounakos είπε Λάθος εμενα δεν λειτουργεί σε δεύτερο κινητό με τον ίδιο αριθμό και άλλη sim (twin sim). Απενεργοποιεί το ένα κινητό για να λειτουργήσει. Σωστά. To Viber μπορεί να εγκατασταθεί παντού (PC, tablet κτλ) εκτός απο άλλο κινητό με άλλη SIM. Μετά το Messenger, πάντως πρέπει να είναι το Viber στην Ελλάδα, και όχι το Whatsapp. Όταν το είχα δοκιμάσει το τελευτα;io, ελάχιστοι βρέθηκαν να το έχουν στις επαφές μου. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2020 από Sorath
leonidas_ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 (Θα) Μπορείς να εγκαταστήσεις σε Android κ Ios ταυτόχρονα; Γιατί τόσο σε Viber όσο κ σε Whats app κατά τη μετανάστευση χάνεις τις συνομιλίες. Το backup γίνεται στο google drive στο ένα κ στο i cloud στο άλλο. Η κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο χάνεται έτσι κ αλλιώς από την ώρα που ανεβάζεις το backup, δε νομίζω να ανεβαίνει κρυπτογραφημένο. Το αστείο είναι ότι βλέπεις τις συνομιλίες κανονικά αν συνδεθείς από PC. Στο whats app θέλει να έχεις κ το κινητό στο ίδιο Wifi για να κάνει Mirror, αλλά στο Viber τα βλέπεις όλα κανονικά!! [offtopic] Έχει κανείς ιδέα πως μπορώ να μην χάσω τις συνομιλίες τόσο στο Viber όσο κ στο Whats app από τη μετάβαση Android σε Ios, τουλάχιστον μέχρι να βγει επίσημα η λειτουργία πολλαπλών συσκευών; Έχω δει κάποια προγραμματάκια που υπόσχονται ότι το κάνουν αλλά δεν μπορούν να συνδεθούν καν στο rootαρισμένο android μου, οπότο αμφιβάλω ότι θα παίξουν με Ios!! [/offtopic]
evts Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, Sorath είπε Σωστά. To Viber μπορεί να εγκατασταθεί παντού (PC, tablet κτλ) εκτός απο άλλο κινητό με άλλη SIM. Μετά το Messenger, πάντως πρέπει να είναι το Viber στην Ελλάδα, και όχι το Whatsapp. Όταν το είχα δοκιμάσει το τελευτα;io, ελάχιστοι βρέθηκαν να το έχουν στις επαφές μου. H βλακεία είναι ότι οι δύο καρτες SIM έχουν τον ίδιο αριθμό για ευκολία να μην αλλάζεις SIM απο συσκευή σε συσκευή. Παρόλο που λέει το support τους ότι το τηλ. νούμερο είναι το username δεν ισχύει γιατί το απενεργοποιεί και ας είναι ίδιος αριθμός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα