petran-gr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Έχω αυτήν εδώ την οθόνη https://www.skroutz.gr/s/20176486/AOC-24G2U.html και την έχω συνδεμένη με το pc μου με display port. Ερώτηση ... Μπορώ να συνδέσω ταυτόχρονα το ps4 στο hdmi και να παίζω εκεί κανονικά ?
petran-gr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 7 ώρες πριν, shodan είπε Αφού έχει Hdmi και ηχεία κανονικά μπορείς. Λογικά απλά θα παίζει ή ps4 ή το pc σωστά . Εννοώ θα είναι και τα 2 πάνω αλλά ή το ένα ή το άλλο θα παίζει . Απλά ρωτάω για να μην κάνω καμιά βλακεία . Ευχαριστώ για την βοήθεια
shodan Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Έχει κουμπί που επιλέγεις την αντίστοιχη είσοδο κάθε φορά.
petran-gr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 28 λεπτά πριν, shodan είπε Έχει κουμπί που επιλέγεις την αντίστοιχη είσοδο κάθε φορά. Δηλαδή μπορώ να τα έχω και τα 2 ανοιχτά ταυτόχρονα?
shodan Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Ανοιχτά ναι αλλά δε νομίζω να έχει η οθόνη κάποιου είδους pip ώστε να βλέπεις και από τα δυο εικόνα την ίδια στιγμή αν εννοείς αυτό. Συνήθως οι οθόνες έχουν επιλογή auto detect όπου η πρώτη συσκευή που θα ανοίξει αυτή θα δώσει σήμα ή χειροκίνητη επιλογή όπου επιλέγεις εσύ hdmi/display port/vga κλπ.
petran-gr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 17 λεπτά πριν, shodan είπε Ανοιχτά ναι αλλά δε νομίζω να έχει η οθόνη κάποιου είδους pip ώστε να βλέπεις και από τα δυο εικόνα την ίδια στιγμή αν εννοείς αυτό. Συνήθως οι οθόνες έχουν επιλογή auto detect όπου η πρώτη συσκευή που θα ανοίξει αυτή θα δώσει σήμα ή χειροκίνητη επιλογή όπου επιλέγεις εσύ hdmi/display port/vga κλπ. Όχι να βλεπω ταυτόχρονα και τα 2 αλλα αν τα έχω ανοιχτά και τα 2 και εναλασσω χειροκίνητα σε pc και ps4 γίνεται ?
NikosB98 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Ναι βεβαίως και γίνεται. Απλώς κάθε φορά θα αλλάζεις το input από το menu της οθόνης.
petran-gr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 49 λεπτά πριν, NikosB98 είπε Ναι βεβαίως και γίνεται. Απλώς κάθε φορά θα αλλάζεις το input από το menu της οθόνης. Τέλεια . Σας ευχαριστώ παίδες για την βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα