Θανος7 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Καλησπερα guys, ελπιζω να σας βρισκω ολους καλα. Μου εχει ερθει λογαριασμος του ΟΤΕ που μου χρεωνει καποια αδικαιολογητα εξτρα ποσά εκτος παγιου που εχουν ξαναχρεωσει στο παρελθον χωρις ουσιωδη λογο απ'οτι καταλαβα και απο αυτα που μου λεγανε οι ιδιοι απο το τηλεφωνο. Εχω ακομα συμβολαιο αλλα επειδη εχω εκνευριστει πολυ θελω να παω στην Νοβα, ή καπου αλλου γενικα, και να μην τους πληρωσω καθολου τον λογαριασμο ουτε και το ποσο αποδεσμευσης (λογω συμβολαιου). Το εχουν κανει καποιοι γνωστοι μου και δεν ειχαν καποιο προβλημα, εσεις τι θα με συμβουλευατε να κανω? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis tr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 άμα είσαι σε συμβόλαιο το σπας και σε χρεώνουν την ρήτρα. Οκ αν θες δεν πληρώνεις απλά θα σε ζαλίζουν στα τηλέφωνα αλλά αν θες κάποια στιγμή να ξαναπάς στον ΟΤΕ θα πρέπει να το πληρώσεις. Σαν τι σου χρεώνουν παραπάνω δλδ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θανος7 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, thanasis tr είπε άμα είσαι σε συμβόλαιο το σπας και σε χρεώνουν την ρήτρα. Οκ αν θες δεν πληρώνεις απλά θα σε ζαλίζουν στα τηλέφωνα αλλά αν θες κάποια στιγμή να ξαναπάς στον ΟΤΕ θα πρέπει να το πληρώσεις. Σαν τι σου χρεώνουν παραπάνω δλδ? Καταρχας η χρεωση εκτος παγιου ειναι εξωφρενικα μεγαλη, μιλησα σε κινητα 40 λεπτα παραπανω απο τα λεπτα που μου παρειχε το παγιο και με χρεωσαν 18 ευρω! Περα απο αυτο, χρεωνουν ενα "τέλος συνδρομητών σταθερής τηλεφωνίας" που σε προηγουμενους λογαριασμους δεν υπηρχε και καποια αλλα "λοιπα τελη" που καποιες φορες υπαρχουν στο λογαριασμο και καποιες οχι. Και οι υπαλληλοι δεν μου εξηγουν γιατι τους πληρωνω, απλα αναφερουν οτι ειναι το ταδε τελος που πρεπει να πληρωσετε. Εξτρα απο το παγιο ολα αυτα παντα Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2020 από Θανος7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis tr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 ότι να ναι δηλαδή. ε πες τους να τα σβήσουν αλλιώς αποχωρείς αλλά μην νομίζεις θα συγκινηθούν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Αν μίλησες 40 λεπτά έπρεπε να σε χρεώσουν 12 ευρώ σύμφωνα με αυτά που λέει στο σιτε Η χρέωση των κλήσεων από το δίκτυο του ΟΤΕ προς τα δίκτυα Κινητής Τηλεφωνίας (COSMOTE, VODAFONE, WIND, CYTA Mobile) είναι 0,30 € ανά λεπτό* επικοινωνίας. Η χρέωση είναι ενιαία για όλες τις ημέρες και ώρες της εβδομάδας. *Τυχόν κλάσμα του λεπτού λογίζεται ως ακέραιο λεπτό. Στην παραπάνω τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24% και Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλεφωνίας 5%. Όσο για το τέλος συνδρομητών σταθερής τηλεφωνίας Είναι 5% σε κάθε λογαριασμό εμένα με vodafone σε κάθε λογαριασμό το χρεώνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, Θανος7 είπε Καταρχας η χρεωση εκτος παγιου ειναι εξωφρενικα μεγαλη, μιλησα σε κινητα 40 λεπτα παραπανω απο τα λεπτα που μου παρειχε το παγιο και με χρεωσαν 18 ευρω! Περα απο αυτο, χρεωνουν ενα "τέλος συνδρομητών σταθερής τηλεφωνίας" που σε προηγουμενους λογαριασμους δεν υπηρχε και καποια αλλα "λοιπα τελη" που καποιες φορες υπαρχουν στο λογαριασμο και καποιες οχι. Και οι υπαλληλοι δεν μου εξηγουν γιατι τους πληρωνω, απλα αναφερουν οτι ειναι το ταδε τελος που πρεπει να πληρωσετε. Εξτρα απο το παγιο ολα αυτα παντα Ο τιμοκατάλογος υπάρχει στο site και είναι κοινοποιήσιμος, οπότε τσάμπα η γκρίνια από μεριάς σου. Τα "τέλη συνδρομητών" συμπεριλαμβάνονται στην τελική χρέωση του πακέτου αλλά αναγράφονται ξεχωριστά όπως και υποχρεούνται να κάνουν. Για τα "λοιπά τέλη" διευκρίνησε καλύτερα τι εννοείς. Περιμένω screenshot από λογαριασμό (με καλυμμένα τα προσωπικά δεδομένα φυσικά). 1 ώρα πριν, Θανος7 είπε Το εχουν κανει καποιοι γνωστοι μου και δεν ειχαν καποιο προβλημα, εσεις τι θα με συμβουλευατε να κανω? Μπορούν να σε κυνηγήσουν, όπως και τα φιλαράκια σου, ακόμη και για 20-30 ευρώ γιατί δεν τους κοστίζει απολύτως τίποτα, μιας και υπάρχει στο δυναμικό έτσι κι αλλιώς νομικό τμήμα και υπάλληλοι γι' αυτές τις ενέργειες. Άλλες φορές το έχουν κάνει (να κυνηγάνε για μικροποσά) και άλλες όχι, υπάρχουν παράμετροι γι' αυτό. Τώρα στο τι να κάνεις.. κάνε ότι νομίζεις. Πέρα από το νομικό κομμάτι, στο σύστημα θα φαίνεται ότι η χαμηλή πιστοληπτική ικανότητα (κακοπληρωτής) και όταν θελήσεις σύνδεση cosmote (κινητό ή σταθερό) στον ίδιο ΑΦΜ ετοιμάσου να πληρώσεις εγγύηση για να προχωρήσει η σύμβαση. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2020 από l337 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Όταν υπερβούμε τον χρόνο ομιλίας του πακέτου που έχουμε, εκτός το καθαρό κόστος των κλήσεων, αυξάνεται και το τέλος συνδρομητών και φυσικά ο ΦΠΑ. 43 λεπτά πριν, bill2015 είπε Αν μίλησες 40 λεπτά έπρεπε να σε χρεώσουν 12 ευρώ σύμφωνα με αυτά που λέει στο σιτε Η χρέωση των κλήσεων από το δίκτυο του ΟΤΕ προς τα δίκτυα Κινητής Τηλεφωνίας (COSMOTE, VODAFONE, WIND, CYTA Mobile) είναι 0,30 € ανά λεπτό* επικοινωνίας. Η χρέωση είναι ενιαία για όλες τις ημέρες και ώρες της εβδομάδας. *Τυχόν κλάσμα του λεπτού λογίζεται ως ακέραιο λεπτό. Στην παραπάνω τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24% και Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλεφωνίας 5%. Η τιμή αυτή ισχύει εφόσον δεν υπάρχει προπληρωμένο πακέτο ομιλίας. Διαφορετικά το κόστος αν ξεπεραστεί, είναι 0,3840 €/ λεπτό αρχική τιμή ή 0,50 €/ λεπτό τελική τιμή (με όλους τους φόρους) με βήμα χρέωσης το λεπτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavagg31 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δίκιο έχει ο @jkoukos αυτές οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ και τέλη συνδρομητών τα ξέρω επειδή την έπαθα και εγώ ήταν επαγγελματικό ήρθε 150 ευρώ παραπάνω για 50 λεπτά παραπάνω και 1gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 14 ώρες πριν, jkoukos είπε Όταν υπερβούμε τον χρόνο ομιλίας του πακέτου που έχουμε, εκτός το καθαρό κόστος των κλήσεων, αυξάνεται και το τέλος συνδρομητών και φυσικά ο ΦΠΑ. Η τιμή αυτή ισχύει εφόσον δεν υπάρχει προπληρωμένο πακέτο ομιλίας. Διαφορετικά το κόστος αν ξεπεραστεί, είναι 0,3840 €/ λεπτό αρχική τιμή ή 0,50 €/ λεπτό τελική τιμή (με όλους τους φόρους) με βήμα χρέωσης το λεπτό. Σορρυ δεν το ήξερα αλλά και πάλι εξωφρενική χρέωση είναι Κανονικά δεν έπρεπε να σε πληροφορήσουν μόλις φτάσεις στο 80% της χρήσης σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Να συμφωνήσω ότι θα έπρεπε να το παρείχαν οι πάροχοι. Αλλά το "κανονικά" από που προκύπτει; Υπάρχει υποχρέωση σε κάποιον κανονισμό; Το κόστος όντως είναι εξωφρενικό και το έχουν τέτοιο ώστε να προτιμάμε πακέτα με μεγαλύτερο προπληρωμένο χρόνο ομιλίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα