Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, Giorgos9004 είπε

Από εδώ το απενεργοποιώ? 

Screenshot_20200728_222047_com.huawei.hidisk.jpg

δε ξερω να σου πω, γιατι δεν εχει χρειαστει να το απενεργοποιησω (οταν παιρνω νεα συσκευη/κανω φορματ παντα παταω ακυρωση οταν το ζηταει) νομιζω ομως πως ΙΣΩΣ να ειναι στις ρυθμισεις λογαριασμου του γοογλη. θα μπορουσες να κοιταξεις και στις ρυθμισεις της συσκευης, συγκεκριμενα στα δικαιωματα των εφαρμογων, αλλα δε ξερω αμα υπαρχει σα ξεχωριστη εφαρμογη γι αυτο λεω μηπως ειναι στις ρυθμισεις του λογαριασμου 🤔

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

ξερω να σου πω, γιατι δεν εχει χρειαστει να το απενεργοποιησω (οταν παιρνω νεα συσκευη/κανω φορματ παντα παταω ακυρωση οταν το ζηταει) νομιζω ομως πως ΙΣΩΣ να ειναι στις ρυθμισεις λογαριασμου του γοογλη. θα μπορουσες να κοιταξεις και στις ρυθμισεις της συσκευης, συγκεκριμενα στα δικαιωματα των εφαρμογων, αλλα δε ξερω αμα υπαρχει σα ξεχωριστη εφαρμογη γι αυτο λεω μηπως ειναι στις ρυθμισεις του λογαριασμου 🤔

Ok, ευχαριστώ για την απάντηση!!! 

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Giorgos9004 είπε

Ok, ευχαριστώ για την απάντηση!!! 

να σαι καλα. και μολις παρατηρησα ενα λαθακι. εννοουσα "δε ξερω να σου πω" απλα εφαγα το "δε" :P

Δημοσ.
2 ώρες πριν, stormrain είπε

Αν εχει απλετο χρονο, το περναει σε επιπεδο συστηματος και δεν σβηνεται ουτε με Hard Reset. Τραβηγμενο μεν, το αναφερω δε ετσι για να υπαρχει.

Ένα-δυο περιστατικά που υπήρξανε σχετικά πρόσφατα είχαν να κάνουν καθαρά με διαφημίσεις (popup ads) και για τα οποίά βρέθηκε και λύση. Στο android είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει κάτι τέτοιο. Απίθανο όχι αλλά εξαιρετικά δύσκολο.

Δημοσ.

Δεν θα καταλήξει πουθενά αυτό το θέμα, ειδικότερα εφόσον με δικά σου λόγια, ο φίλος δεν είναι σχετικός και δεν θα καταλάβει ποτέ ότι θα λυθεί το πρόβλημα με εργοστασιακές ρυθμίσεις. Άσε που εγώ αμφιβάλλω ότι όντως έχει γίνει κάτι, εκτός αν δεν σου έχει πει όλη τη κατάσταση (πειραγμένες εφαρμογές, περίεργα αρχεία κτλ.). 
Έχω απορία, τι έγινε και ξεκίνησαν αυτές οι υποψίες; Αν πάμε στη πηγή, ίσως του εξηγήσεις ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, valkon είπε

Δεν θα καταλήξει πουθενά αυτό το θέμα, ειδικότερα εφόσον με δικά σου λόγια, ο φίλος δεν είναι σχετικός και δεν θα καταλάβει ποτέ ότι θα λυθεί το πρόβλημα με εργοστασιακές ρυθμίσεις. Άσε που εγώ αμφιβάλλω ότι όντως έχει γίνει κάτι, εκτός αν δεν σου έχει πει όλη τη κατάσταση (πειραγμένες εφαρμογές, περίεργα αρχεία κτλ.). 
Έχω απορία, τι έγινε και ξεκίνησαν αυτές οι υποψίες; Αν πάμε στη πηγή, ίσως του εξηγήσεις ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. 

11 ώρες πριν, bwaaah είπε

Διαρροή υπάρχει από όσα μου είπε, υποψία έχει ότι έγινε από το κινητό.

Σε θέμα που υποτίθεται γνωρίζει αυτός κ ο εντολέας του αποδείχτηκε ότι το γνωρίζει και με λεπτομέρειες ο αντίδικος...

Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με το τι και πως, εγώ να βοηθήσω προσπαθώ στο θέμα του κινητού. Αν είναι κάτι άλλο δεν μπορώ να κάνω κάτι. 

• Moderators
Δημοσ.
9 ώρες πριν, l337 είπε

Ένα-δυο περιστατικά που υπήρξανε σχετικά πρόσφατα είχαν να κάνουν καθαρά με διαφημίσεις (popup ads) και για τα οποίά βρέθηκε και λύση. Στο android είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει κάτι τέτοιο. Απίθανο όχι αλλά εξαιρετικά δύσκολο.

Κοιτα, νομίζω τρομεροα δυσκολο δεν ειναι, αρκει να εχεις χρονο. Το να ρουταρεις μια συσκευή και να της περάσεις την οποια εφαρμογή ως συστήματος εχει μια μικρή δυσκολία,  αλλα εξαρτάται απο το αν ξερεις τι κανεις. Και τον χρονο φυσικά. 

Εννοειται βεβαια οτι ο κατοχος αν εχει Samsung πχ που ξερω σιγουρα, το καταλαβαίνει αν το ψάξει πως εχει πειραχτεί η συσκευή. Το root access δηλαδη, οχι απαραίτητα την εφαρμογή. 

Αλλα ναι κι εγώ το θεωρώ εξαιρετικά απίθανο για τον μεσο χρήστη να πεσει σε κατι τετοιο, ειδικα τωρα αν ο αλλος ειναι και δικηγόρος,  παίρνει τρομερο ρισκο οποιος αποφασίσει να κανει κατι τετοιο. 

• Like 2
Δημοσ.
Στις 29/7/2020 στις 10:16 ΠΜ, stormrain είπε

Κοιτα, νομίζω τρομεροα δυσκολο δεν ειναι, αρκει να εχεις χρονο. Το να ρουταρεις μια συσκευή και να της περάσεις την οποια εφαρμογή ως συστήματος εχει μια μικρή δυσκολία,  αλλα εξαρτάται απο το αν ξερεις τι κανεις. Και τον χρονο φυσικά. 

Εννοειται βεβαια οτι ο κατοχος αν εχει Samsung πχ που ξερω σιγουρα, το καταλαβαίνει αν το ψάξει πως εχει πειραχτεί η συσκευή. Το root access δηλαδη, οχι απαραίτητα την εφαρμογή. 

Αλλα ναι κι εγώ το θεωρώ εξαιρετικά απίθανο για τον μεσο χρήστη να πεσει σε κατι τετοιο, ειδικα τωρα αν ο αλλος ειναι και δικηγόρος,  παίρνει τρομερο ρισκο οποιος αποφασίσει να κανει κατι τετοιο. 

Παλαιότερα υπήρχε ένα προγραμματάκι antitheft το οποία απλά το πέρναγες σε ρουταρισμένο κινητό και πήγαινε και "καθόταν" πάνω στο partition του συστήματος και δεν έσβηνε με ένα απλό hard reset.Ήθελε να του περάσεις άλλη ROM για να το ξεφορτωθείς ή απλά να έχεις τους κωδικούς να μπεις στις ρυθμίσεις του προγράμματος και να του κάνεις από εκεί απεγκατάσταση.Από δυνατότητες είχε άπειρεςκαι ήταν εφαρμογή μόλις κάποιων KB.Άνοιγες το GPS όποτε ήθελες , καλούσες στο παγιδευμένο κινητό και το έβαζε σε ανοιχτή ακρόαση και άκουγες οποιαδήποτε συνομιλία , σου έστελνε σε SMS τον νέο αριθμό sim εαν κάποιος στο έκλεβε και πέταγε τη sim που είχες μέσα, και πολλές άλλες "ευκολίες".Απλά το αναφέρω γιατί το είχα βάλει σε ένα Galaxy S4 για το φόβο μην μου το κλέψουν , να μπορώ να το ξαναβρώ.Τώρα όμως στα νέα κινητά που έχουν ποιο καινούριες εκδόσεις του android , φαντάζομαι τέτοιες εφαρμογές πολύ πιθανόν να μην παίζουν ακόμα και σε ρουταρισμένα.Έχουν αυξήσει πολύ τις δικλείδες ασφαλείας.Σε android 4.4 πάντως έπαιζε μια χαρά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...