Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους

Προσφατα αλλαξα καποιο παρτ στο πσ μου και πλεον εχω τα εξης:

CPU: Ryzen 7 2700x

Mobo: Aorus X470 Ultra Gaming

GPU: Gigabyte 1070 8Gb Ram

RAM: Ballistix Sport LT Gray 2* 8GB 3200Mhz

Εστησα λοιπόν το πσ και απο την πρωτη μερα αρχισε να μου κανει κατι τρελά, εκει που ολα ηταν κομπλε ξαφνικα ετρωγα blue screen και λεω οκ θα ειναι οι μνημες που τις εχω πειραξει.

Γυρισα της μνήμες στο xmp profile 3200 και τελος τα blue screen, επισης εχω κανει αρκετα μεμ τεστ χωρις να βγαζει κανενα σφάλμα

πλεον το προβλημα μου ειναι οτι στα καλα του καθουμενου τα προγραμματα σταματανε να ανταποκρινονται ενω το mouse το κουνάω κανονικα, παραδειγμα βλεπω ενα video στο youtube και ξαφνικα κολλαει, απο εκει και μετα αν παω να ανοιξω αλο προγραμμα δεν κανει τιποτα και θα πρεπει να το κανω ρεσταρτ για να αρχιση να λειτουργει κανονικα

τη στιγμη που μιλαμε ειναι enable μονο το XMP των μνημών και τιποτα αλλο!!!!

Δημοσ.

Κάνε έναν έλεγχο αν πατάνε καλά οι μνήμες και η κάρτα γραφικών. Είχα κι εγώ παλιά το ίδιο πρόβλημα. Είχε αρπάξει η υποδοχή της GPU. Ποτέ κολλούσε, πότε δεν έβλεπε την κάρτα. Μεγάλο μπλέξιμο... Να παρακαλάς να μην είναι αρπαγμένη η μητρική. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Diabatiis είπε

Καλησπερα σε ολους

Εστησα λοιπόν το πσ και απο την πρωτη μερα αρχισε να μου κανει κατι τρελά, εκει που ολα ηταν κομπλε ξαφνικα ετρωγα blue screen και λεω οκ θα ειναι οι μνημες που τις εχω πειραξει.

Γυρισα της μνήμες στο xmp profile 3200 και τελος τα blue screen, επισης εχω κανει αρκετα μεμ τεστ χωρις να βγαζει κανενα σφάλμα

πλεον το προβλημα μου ειναι οτι στα καλα του καθουμενου τα προγραμματα σταματανε να ανταποκρινονται ενω το mouse το κουνάω κανονικα, παραδειγμα βλεπω ενα video στο youtube και ξαφνικα κολλαει, απο εκει και μετα αν παω να ανοιξω αλο προγραμμα δεν κανει τιποτα και θα πρεπει να το κανω ρεσταρτ για να αρχιση να λειτουργει κανονικα

Γυρνάς όλα σε defaults κάνεις bios update και ξαναδοκιμάζεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, roooster είπε

Κάνε έναν έλεγχο αν πατάνε καλά οι μνήμες και η κάρτα γραφικών. Είχα κι εγώ παλιά το ίδιο πρόβλημα. Είχε αρπάξει η υποδοχή της GPU. Ποτέ κολλούσε, πότε δεν έβλεπε την κάρτα. Μεγάλο μπλέξιμο... Να παρακαλάς να μην είναι αρπαγμένη η μητρική. 

δεν ειναι αυτο με τιποτα!!

1 ώρα πριν, Dark_Nightfall είπε

Γυρνάς όλα σε defaults κάνεις bios update και ξαναδοκιμάζεις.

τωρα ειμαι στη φαση ολα defaults , για να δουμε

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 28/7/2020 στις 9:20 ΜΜ, Diabatiis είπε

δεν ειναι αυτο με τιποτα!!

τωρα ειμαι στη φαση ολα defaults , για να δουμε

Έκανες τίποτα;

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, KennyDalglish είπε

Έκανες τίποτα;

Γυρισα τα παντα σε defaults και μετα απο μια μερα μου το ξαναεκανε, νομιζω οτι το προβλημα ξεκιναει απο sleep mode γιατι το εχω ενεργο μιας και το πσ δεν το κλεινω και αγηνω να μπαινει σε sleep mode

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Diabatiis είπε

Γυρισα τα παντα σε defaults και μετα απο μια μερα μου το ξαναεκανε, νομιζω οτι το προβλημα ξεκιναει απο sleep mode γιατι το εχω ενεργο μιας και το πσ δεν το κλεινω και αγηνω να μπαινει σε sleep mode

Δοκίμασες να το κλείνεις; Αλλά δεν έχει νόημα αν στο ξανακάνει αφού ούτως η άλλως το pc θα μπαίνει κάποιες φορές sleep mode. Ίσως να είναι κάποια ρύθμιση από το BIOS της μητρικής σχετικά με το sleep mode.  Προσπάθησες να το αλλάξεις; Το έχεις s4  ή s4+s5;

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Τι ακριβώς άλλαξες στο pc;

Επισκέπτης
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Diabatiis είπε

Φαντάζομαι έκανες format ε;

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Φαντάζομαι έκανες format ε;

yeap κανονικα και με το νομο

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Diabatiis είπε

yeap κανονικα και με το νομο

Latest chipset drivers?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Latest chipset drivers?

yeap και last bios version, αυτο μονο δεν εκανα να κανω κανενα rollback το bios για να δω τη θα γινει

Δημοσ.
Στις 28/7/2020 στις 6:28 ΜΜ, Diabatiis είπε

Καλησπερα σε ολους

Δες στο AMD CBS μενού του BIOS το Option "Power Supply Idle Control" και από auto κάνε το "Typical". 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, malakudi είπε

Δες στο AMD CBS μενού του BIOS το Option "Power Supply Idle Control" και από auto κάνε το "Typical". 

για να το δουμε και αυτο!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...