Diabatiis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Καλησπερα σε ολους Προσφατα αλλαξα καποιο παρτ στο πσ μου και πλεον εχω τα εξης: CPU: Ryzen 7 2700x Mobo: Aorus X470 Ultra Gaming GPU: Gigabyte 1070 8Gb Ram RAM: Ballistix Sport LT Gray 2* 8GB 3200Mhz Εστησα λοιπόν το πσ και απο την πρωτη μερα αρχισε να μου κανει κατι τρελά, εκει που ολα ηταν κομπλε ξαφνικα ετρωγα blue screen και λεω οκ θα ειναι οι μνημες που τις εχω πειραξει. Γυρισα της μνήμες στο xmp profile 3200 και τελος τα blue screen, επισης εχω κανει αρκετα μεμ τεστ χωρις να βγαζει κανενα σφάλμα πλεον το προβλημα μου ειναι οτι στα καλα του καθουμενου τα προγραμματα σταματανε να ανταποκρινονται ενω το mouse το κουνάω κανονικα, παραδειγμα βλεπω ενα video στο youtube και ξαφνικα κολλαει, απο εκει και μετα αν παω να ανοιξω αλο προγραμμα δεν κανει τιποτα και θα πρεπει να το κανω ρεσταρτ για να αρχιση να λειτουργει κανονικα τη στιγμη που μιλαμε ειναι enable μονο το XMP των μνημών και τιποτα αλλο!!!!
roooster Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Κάνε έναν έλεγχο αν πατάνε καλά οι μνήμες και η κάρτα γραφικών. Είχα κι εγώ παλιά το ίδιο πρόβλημα. Είχε αρπάξει η υποδοχή της GPU. Ποτέ κολλούσε, πότε δεν έβλεπε την κάρτα. Μεγάλο μπλέξιμο... Να παρακαλάς να μην είναι αρπαγμένη η μητρική.
Dark_Nightfall Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, Diabatiis είπε Καλησπερα σε ολους Προσφατα αλλαξα καποιο παρτ στο πσ μου και πλεον εχω τα εξης: CPU: Ryzen 7 2700x Mobo: Aorus X470 Ultra Gaming GPU: Gigabyte 1070 8Gb Ram RAM: Ballistix Sport LT Gray 2* 8GB 3200Mhz Εστησα λοιπόν το πσ και απο την πρωτη μερα αρχισε να μου κανει κατι τρελά, εκει που ολα ηταν κομπλε ξαφνικα ετρωγα blue screen και λεω οκ θα ειναι οι μνημες που τις εχω πειραξει. Γυρισα της μνήμες στο xmp profile 3200 και τελος τα blue screen, επισης εχω κανει αρκετα μεμ τεστ χωρις να βγαζει κανενα σφάλμα πλεον το προβλημα μου ειναι οτι στα καλα του καθουμενου τα προγραμματα σταματανε να ανταποκρινονται ενω το mouse το κουνάω κανονικα, παραδειγμα βλεπω ενα video στο youtube και ξαφνικα κολλαει, απο εκει και μετα αν παω να ανοιξω αλο προγραμμα δεν κανει τιποτα και θα πρεπει να το κανω ρεσταρτ για να αρχιση να λειτουργει κανονικα τη στιγμη που μιλαμε ειναι enable μονο το XMP των μνημών και τιποτα αλλο!!!! Γυρνάς όλα σε defaults κάνεις bios update και ξαναδοκιμάζεις.
Diabatiis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, roooster είπε Κάνε έναν έλεγχο αν πατάνε καλά οι μνήμες και η κάρτα γραφικών. Είχα κι εγώ παλιά το ίδιο πρόβλημα. Είχε αρπάξει η υποδοχή της GPU. Ποτέ κολλούσε, πότε δεν έβλεπε την κάρτα. Μεγάλο μπλέξιμο... Να παρακαλάς να μην είναι αρπαγμένη η μητρική. δεν ειναι αυτο με τιποτα!! 1 ώρα πριν, Dark_Nightfall είπε Γυρνάς όλα σε defaults κάνεις bios update και ξαναδοκιμάζεις. τωρα ειμαι στη φαση ολα defaults , για να δουμε
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Στις 28/7/2020 στις 9:20 ΜΜ, Diabatiis είπε δεν ειναι αυτο με τιποτα!! τωρα ειμαι στη φαση ολα defaults , για να δουμε Έκανες τίποτα;
Diabatiis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 33 λεπτά πριν, KennyDalglish είπε Έκανες τίποτα; Γυρισα τα παντα σε defaults και μετα απο μια μερα μου το ξαναεκανε, νομιζω οτι το προβλημα ξεκιναει απο sleep mode γιατι το εχω ενεργο μιας και το πσ δεν το κλεινω και αγηνω να μπαινει σε sleep mode
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, Diabatiis είπε Γυρισα τα παντα σε defaults και μετα απο μια μερα μου το ξαναεκανε, νομιζω οτι το προβλημα ξεκιναει απο sleep mode γιατι το εχω ενεργο μιας και το πσ δεν το κλεινω και αγηνω να μπαινει σε sleep mode Δοκίμασες να το κλείνεις; Αλλά δεν έχει νόημα αν στο ξανακάνει αφού ούτως η άλλως το pc θα μπαίνει κάποιες φορές sleep mode. Ίσως να είναι κάποια ρύθμιση από το BIOS της μητρικής σχετικά με το sleep mode. Προσπάθησες να το αλλάξεις; Το έχεις s4 ή s4+s5;
Diabatiis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 25 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Τι ακριβώς άλλαξες στο pc; CPU: Ryzen 7 2700x Mobo: Aorus X470 Ultra Gaming GPU: Gigabyte 1070 8Gb Ram RAM: Ballistix Sport LT Gray 2* 8GB 3200Mhz
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 19 λεπτά πριν, Diabatiis είπε CPU: Ryzen 7 2700x Mobo: Aorus X470 Ultra Gaming GPU: Gigabyte 1070 8Gb Ram RAM: Ballistix Sport LT Gray 2* 8GB 3200Mhz Φαντάζομαι έκανες format ε;
Diabatiis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 43 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Φαντάζομαι έκανες format ε; yeap κανονικα και με το νομο
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, Diabatiis είπε yeap κανονικα και με το νομο Latest chipset drivers?
Diabatiis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 4 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Latest chipset drivers? yeap και last bios version, αυτο μονο δεν εκανα να κανω κανενα rollback το bios για να δω τη θα γινει
malakudi Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Στις 28/7/2020 στις 6:28 ΜΜ, Diabatiis είπε Καλησπερα σε ολους Προσφατα αλλαξα καποιο παρτ στο πσ μου και πλεον εχω τα εξης: CPU: Ryzen 7 2700x Mobo: Aorus X470 Ultra Gaming GPU: Gigabyte 1070 8Gb Ram RAM: Ballistix Sport LT Gray 2* 8GB 3200Mhz Εστησα λοιπόν το πσ και απο την πρωτη μερα αρχισε να μου κανει κατι τρελά, εκει που ολα ηταν κομπλε ξαφνικα ετρωγα blue screen και λεω οκ θα ειναι οι μνημες που τις εχω πειραξει. Γυρισα της μνήμες στο xmp profile 3200 και τελος τα blue screen, επισης εχω κανει αρκετα μεμ τεστ χωρις να βγαζει κανενα σφάλμα πλεον το προβλημα μου ειναι οτι στα καλα του καθουμενου τα προγραμματα σταματανε να ανταποκρινονται ενω το mouse το κουνάω κανονικα, παραδειγμα βλεπω ενα video στο youtube και ξαφνικα κολλαει, απο εκει και μετα αν παω να ανοιξω αλο προγραμμα δεν κανει τιποτα και θα πρεπει να το κανω ρεσταρτ για να αρχιση να λειτουργει κανονικα τη στιγμη που μιλαμε ειναι enable μονο το XMP των μνημών και τιποτα αλλο!!!! Δες στο AMD CBS μενού του BIOS το Option "Power Supply Idle Control" και από auto κάνε το "Typical".
Diabatiis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, malakudi είπε Δες στο AMD CBS μενού του BIOS το Option "Power Supply Idle Control" και από auto κάνε το "Typical". για να το δουμε και αυτο!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα