tsi_klou Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Έχω πάρει απόφαση να κάνω μεταμόσχευση μαλλιών αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμα σε ποια κλινική. Το σίγουρο είναι πως θέλω να αποφύγω τα ράμματα, οπότε δεν θα κάνω την τεχνική FUT STRIP. Θέλω να το προχωρήσω τώρα καλοκαίρι που θα έχω άδεια από δουλειά. Είμαι μεταξύ των μεγάλων κλινικών στην Ελλάδα και στην Τουρκία. Έχω δει πολύ καλά αποτελέσματα σε φωτογραφίες/βίντεο από διάφορες κλινικές αλλά δεν έχει τύχει να κάνει κάποιος γνωστός μου για να δω από κοντά. Έχει κάποιος σχετική εμπειρία;
djcat Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Έχεις πιο πολλά λεφτά από τον Ρούνεϊ; Αυτός απέτυχε, εσύ γιατί να πετύχεις; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Εδώ ο Lbj έχει κάνει - υποθέτω - και το αποτέλεσμα όχι το αναμενόμενο.Και παίζει να έχει σκάσει πολύ χρήμα. Κουρευτική και είσαι μια χαρά.
obby Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 43 λεπτά πριν, djcat είπε Έχεις πιο πολλά λεφτά από τον Ρούνεϊ; Αυτός απέτυχε, εσύ γιατί να πετύχεις; Κάποιοι μπορεί να κάνουν μεταμόσχευση αλλά να μη ξεκινούν φιναστερίδη για να κρατήσουν τα υπόλοιπα. Τότε θα θες συνέχεια μεταμοσχεύσεις, μέχρι να γεμίσεις όλο το κεφάλι.
zx1234r Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Είχα ένα φίλο που το έψαχνε παρά πολυ αλλά απογοητεύτηκε από τα λεφτά που θα του κοστιζε. Στο τέλος πήρε μια ξυριστικη από το lidl με 20€ και έλυσε το πρόβλημα του. Και του πηγαίνει κιόλας. 2
G.TH. Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Στον ΛΕ-ΠΑ πέτυχε η επέμβαση. Να τα λέμε κι αυτά. 1
Dannie Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, G.TH. είπε Στον ΛΕ-ΠΑ πέτυχε η επέμβαση. Να τα λέμε κι αυτά. Ο Πανταζης ηταν(ειναι)μεγαλομετοχος εταιρειας μεταμοσχευσης μαλλιων. Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι θελει πολλες φορες μεταμοσχευση για να φανει διαφορα δεν γινεται με μια φορα.Επισης σε πολλα ατομα συμβαινει μια αντιδραση στο τριχωτο μετα την μεταμοσχευση και πεφτει το κανονικο τους μαλλι(χρειαζεται ενα ειδικο σπρευ - ριγκειν.καταστασεις.που ομως εχεις παρενεργειες και κυριως στην καρδια).Τωρα αυτους που βλεπετε στην τιβι ριχνουν και σκονη και φαινεται πιο πλουσιο...! Εχουν βγει κατι καινουργια πλεον καουκακια - περουκακια που ειναι πανω σε μεμβρανη και κανεις μπανιο στην θαλασσα φυσσα ανεμος 9 μποφορ και κανεις δεν καταλαβαινει τιποτα(αν εχεις καποια ηλικια το κανεις πιο αραιο και βαζεις και λιγες γκριζες τριχες και φαινεται φυσικοτατο). Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2020 από Dannie
zx1234r Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Το ότι ασχολούμαστε με τρίχες δεν θα το σχολιάσει κανείς?
bill999r Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Το αποτέλεσμα είναι ανάλογο του ποσοστού της αραίωσης που έχει ο κάθε άνθρωπος. Εάν η αραίωση είναι αρχόμενη και περιορισμένη, κ αντίστοιχα η δοτρια περιοχή μεγάλη τότε το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό και αρκετά φυσικό Εάν όμως μιλάμε για μεγάλο ποσοστό αραίωσης ( φαλάκρα) και μικρή δοτρια περιοχή τότε το αποτέλεσμα δεν θα είναι καλό. Συνολικά θα δημιουργηθεί ένα αποτέλεσμα όμοιο με αυτό που προκαλεί μια έντονη αραίωση με τρίχες να ξεχωρίζουν. Επίσης μελλοντικά καθώς εξελίσσεται η αλωπεκία ίσως ξαναχρειαστει να επαναληφθεί η μεταμόσχευση ώστε να διατηρήσει το αποτέλεσμα. Τέλος η μεταμόσχευση προϋποθέτει τη δια βίου λήψη φαρμακευτικής αγωγής τόσο τοπικής όσο και από του στόματος.
cgioris Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Ο ΛΕ-Πα βάζει περούκα παιδιά. Έχει το ίδιο μαλλί εδώ και 40 χρόνια. Με τόσες μεταμοσχευσεις θα είχε αποψιλωσει 100 φορές τις δοτριες περιοχές.
Iris_89 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Βάλε toupee, λούζεσαι με αυτό και εξαρτάται ποιο θα βάλεις (μάρκα, ποιος τρόπος θα επιλεχθεί κτλ) θέλουν ανανέωση κάθε 6-10 μήνες.
Skywalker333 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 κολλητος ειχε πολυ μεγαλη αραιωση κ εκανε μια διπλη γερη μεταμοσχευση. 2 χρονια μετα εχει μακρυ μαλι ο ατιμος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα