thephotoshoped Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα σας! Μέλος πολύ καιρό εδώ, θα ήθελα να παραθέσω την εμπειρία μου που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή. Την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασα από κατάστημα Vodafone iPhone 11 Pro. Στις πρώτες ημέρες παρατηρώ πρόβλημα έντονο στην ανοιχτή ακρόαση. Ο συνομιλητής μου δεν με άκουγε και έκανε πολλές διακοπές. Πίστεψα πως ίσως είχε θέμα το σήμα μου. Συνεχίζω τις δοκιμές, τα ίδια. Πάω την 4η ημέρα από την ημέρα αγοράς για επιστροφή εντός DOA. Μου λένε το αφήνετε και πρέπει να πάει Αθήνα - εγώ βρίσκομαι Θεσ/νικη. Λέω οκ και θα μείνω χωρίς συσκευή; Μου λένε ναι. Είχα την εντύπωση πως εντός DOA πρέπει να σου δώσουν συσκευή αντικατάστασης για όσο διαρκεί το service. Μου λέει η υπάλληλος ότι και μετά την 7η ημέρα να το πάω δε θα υπάρξει πρόβλημα. Εγώ μη έχοντας συσκευή διαθέσιμη επιστρέφω με το κινητό και την 7η ημέρα από την ημέρα αγοράς ξεκινάνε τα περίεργα. Το πρόβλημα με την ανοιχτή ακρόαση επιμένει και αρχίζει ξαφνικά το κινητό να κλείνει μόνο του. Ήταν ήδη 21.00 και φοβόμουν πως θα χάσω το DOA. Την 8η ημέρα το πρωί τους το αφήνω και λέω τι πρόκειται να γίνει; Μου λένε το DOA είναι στις 7 και πως τώρα θα πάει Αθήνα και με καθησυχάζουν λέγοντας μου ότι η Apple κάνει αντικατάσταση σε αυτές τις περιπτώσεις. Τονίζω τα προβλήματα και πως επιθυμώ αντικατάσταση συσκευής. Μου λένε οκ. Έκτοτε έχω αντιμετωπίσει έναν δαίδαλο στην επικοινωνία της Vodafone για το που βρίσκεται η συσκευή και τι θα γίνει τελικά. Με τα πολλά έμαθα ότι σήμερα έφυγε για Αθήνα. Αυτό και τίποτα άλλο. Το θέμα είναι εάν κάποιος είχε αντιμετωπίσει παρόμοιο περιστατικό. Με έχει αγχώσει πολύ η διαδικασία. Η Apple και η Vodafone θα πραγματοποιήσουν αντικατάσταση; Μιλάμε για ένα ολοκαίνουργιο κινητό με 2 σοβαρά προβλήματα λειτουργίας.
basilis5 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Αν του βρουν προβλημα αντικστασταση. Καινουργιο ή ανακατασκευασμενο; Ελα μτε, πες μας αν το θεωρησαν doa ή οχι
thephotoshoped Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Φυσικά θα ενημερώσω για την εξέλιξη. Ρώτησα εάν θα πρόκειται για ανακατασκευασμενο και μου είπαν πως 11 pro δεν υπάρχουν ακόμη ανακατασκευασμενα. Αναμένω και εγώ νέα ενημέρωση
tilaverboy Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Τα ανακατασκευασμένα είναι εξαιρετικά και συνήθως διπλά ελεγμένα και δεν γίνεται εδώ στην Ελλάδα η ανακατασκευή τους.
thephotoshoped Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 38 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Τα ανακατασκευασμένα είναι εξαιρετικά και συνήθως διπλά ελεγμένα και δεν γίνεται εδώ στην Ελλάδα η ανακατασκευή τους. Ναι το γνωρίζω. Εμένα αυτό που με καίει είναι να μην ανοιχτεί για επισκευή καινούργια συσκευή.
gianniz_k Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Η apple δεν έχει doa. Συνήθως κάνει αντικατάσταση με ανακατασκευασμένο. Αν έχεις ενεργοποιήσει find my iphone μπες από υπολογιστή ή άλλη apple συσκευή αν διαθέτεις και αφαίρεσε την καινούρια συσκευή για να μην έχεις καθυστερήσεις στην διαδικασία.
Fulgore Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Η διαδικασια του service ειναι πολυ απλη. Το κινητο επιστρεφει στον πωλητη απο τον οποιο εγινε η αγορα,αυτος με την σειρα του το στελνει στο επισημο service για ελεγχο(να δουν το προβλημα και την φυση αυτου),και αργοτερα παμε σε α)επισκευη/refubrished εαν ειμαστε σε διαστημα εκτος doa β)σε αντικατασταση συσκευης εαν μας καλυπτει το doa του πωλητη.
medidia Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Doa σημαίνει να πάρεις νέα συσκευή στο κουτί. Αν είναι να σου δώσουν ανακατασκευασμένο καλύτερα να πήγαινες στο istorm στη Θεσσαλονική να γινόταν η διαδικασία πιο γρήγορα.
tilaverboy Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, medidia είπε Doa σημαίνει να πάρεις νέα συσκευή στο κουτί. Αν είναι να σου δώσουν ανακατασκευασμένο καλύτερα να πήγαινες στο istorm στη Θεσσαλονική να γινόταν η διαδικασία πιο γρήγορα. Γιατί εκεί για να του λένε ότι δεν έχει το κινητό πρόβλημα αλλά ο ίδιος έχει πρόβλημα?
thephotoshoped Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 UPDATE : Η συσκευή τελικά αντικαταστάθηκε με ολοκαίνουργια. 1
marmagia Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 1 hour ago, thephotoshoped said: UPDATE : Η συσκευή τελικά αντικαταστάθηκε με ολοκαίνουργια. Σου έδωσαν σφραγισμένο κουτί με νέα καλώδια φορτιστές κλπ; Η κράτησες καλώδια φορτιστές και σου έδωσαν μια νέα συσκευή σε γκρι καφέ κουτί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα