Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λόγω των νέων μέτρων, υπάρχει κάποια πρόταση για άνετη και όσο το δυνατόν περισσότερη ασφαλή μάσκα που θα φοριέται μόνιμα 9-10 ώρες την ημέρα;

Όσες έχω δοκιμάσει μετά από λίγο, μου κόβουν τα αυτιά. 

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσο ασφαλες είναι η ύφασματινη άλλο τόσο ειναι κ αυτές 😛 ...αλλα τουλ είναι πιο ανετεςads-2.50.jpg

Επεξ/σία από kage
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, mynam3 είπε

Λόγω των νέων μέτρων, υπάρχει κάποια πρόταση για άνετη και όσο το δυνατόν περισσότερη ασφαλή μάσκα που θα φοριέται μόνιμα 9-10 ώρες την ημέρα;

Εγώ πήρα τη παρακάτω (βέβαια είναι για επαγγελματική χρήση):

https://seitanidishome.gr/product/prostateytiki-maska-prosopou-mask-alert-plus/

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Εγώ πήρα τη παρακάτω (βέβαια είναι για επαγγελματική χρήση):

https://seitanidishome.gr/product/prostateytiki-maska-prosopou-mask-alert-plus/

αυτο ειναι splash guard ... για να προστατευσει τη χαρτινη μασκα που φορας απο κατω. Βλεπω διαφορους που το φορουν αντι μασκας και ειμαι wtf

*κανονικα* τετοιο φορανε γιατροι, νοσοκομοι κλπ, οχι barista στο coffee island (δε το λεω για σενα, απλα εκει το ειδα το απογευμα)

• Like 4
Δημοσ.
5 ώρες πριν, mynam3 είπε

Αν έχεις πρόσβαση σε 3d 🖨️ εγώ έχω τυπώσει πλαστικά για να πιάνουν τα λάστιχα πίσω από το κεφάλι αντί για τα αυτιά.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, mynam3 είπε

Επειδή έχω κι εγώ πρόβλημα με το λάστιχο που πιάνει στα αυτιά, σου προτείνω την παρακάτω...

https://www.emmanouil.com/μάσκα-προσώπου-em-αντιβακτηριακή-antibacterial

Ποιοτικό ύφασμα και δέσιμο στο κεφάλι για να μην πονάνε τα αυτιά.

Εναλλακτικά μπορείς να πάρεις μια μάσκα που πιάνει το λάστιχο στα αυτιά, να το κόψεις και να ράψεις δικό σου λάστιχο που να πιάνει στο κεφάλι.

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις αν μασκα οι μαγαζατορες πρεπει να φορανε καθολη την διαρκεια λειτουργιας του καταστηματος η μονο οταν μπαινει πελατης.

Μιλαμε για μικρα μαγαζακια με εναν εργαζομενο μεσα.

Εχει σκοπο να φορας μασκα οταν δεν υπαρχει ψυχη στο μαγαζι;

Δημοσ.

Ναι αλλα αμα ειναι καποιος ιδιοκτητης χωρις υπαλληλους και πουλαει αυτος στο μαγαζακι του χρειαζεται να την φοραει συνεχεια και οταν ειναι μονος;

Δημοσ.

αν ηθελαν να περιλαβουν εκτος απο το προσωπικο και τους εργοδοτες θα το ανεφερε ρητα στο ΦΕΚ,ως τωρα δεν αναφερεται .Η χθεσινη ανακοινωση ακομη δε βλεπω να υπαρχει σε ΦΕΚ οποτε δεν ισχυει,καθως δεν εχει ενσωματωθει σε νομο.

Δημοσ.

Καταλαβα τι λες αλλα τα περισσοτερα μαγαζια στην επαρχια και σε γειτονιες στην Αθηνα ειναι ιδιοκτητες επιχειρησεις που τα κραταει ενα ατομο ,ειναι δυνατον να μπαινει κοσμος να ψωνισει και να μην χρειαζεται μασκα εκει.

• Super Moderators
Δημοσ.
51 minutes ago, 3DJIN said:

για τους εργοδοτες δεν λεει τιποτα καμια κυα,μονο για προσωπικο λενε και για πελατες

47 minutes ago, 3DJIN said:

αν ηθελαν να περιλαβουν εκτος απο το προσωπικο και τους εργοδοτες θα το ανεφερε ρητα στο ΦΕΚ,ως τωρα δεν αναφερεται .Η χθεσινη ανακοινωση ακομη δε βλεπω να υπαρχει σε ΦΕΚ οποτε δεν ισχυει,καθως δεν εχει ενσωματωθει σε νομο.

1. Από τη στιγμή που οποιοσδήποτε εξυπηρετεί κοινό στους χώρους που αναφέρονται στην απόφαση του Υφυπουργείου, είτε είναι ιδιοκτήτης είτε είναι υπάλληλος, είναι υπόχρεος. Δεν χρειάζεται να γίνει διαχωρισμός, είναι αδιάφορη η ιδιοκτησιακή/υπαλληλική σχέση.

2. Δεν χρειάζεται τίποτα να ενσωματωθεί σε νόμο, υπάρχουν και οι υπουργικές αποφάσεις . Δεν είναι νόμοι. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

ναι η κυα ομως πρεπει να ενσωματωθει σε φεκ,αλλιως δε μπορεις να φας προστιμο

ο διαχωρισμος εργοδοτη -προσωπικου σαφως και ισχυει και πρεπει να διευθετηθει οσον αφορα τη χρηση μασκας και τα λοιπα προστατευτικα μετρα,αλλιως ειναι θεμα ερμηνειας οπως βλεπουμε σε αυτο το thread

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...