mynam3 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Λόγω των νέων μέτρων, υπάρχει κάποια πρόταση για άνετη και όσο το δυνατόν περισσότερη ασφαλή μάσκα που θα φοριέται μόνιμα 9-10 ώρες την ημέρα; Όσες έχω δοκιμάσει μετά από λίγο, μου κόβουν τα αυτιά.
kage Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Όσο ασφαλες είναι η ύφασματινη άλλο τόσο ειναι κ αυτές 😛 ...αλλα τουλ είναι πιο ανετες Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2020 από kage 1
Τέρης Α. Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 5 ώρες πριν, mynam3 είπε Λόγω των νέων μέτρων, υπάρχει κάποια πρόταση για άνετη και όσο το δυνατόν περισσότερη ασφαλή μάσκα που θα φοριέται μόνιμα 9-10 ώρες την ημέρα; Όσες έχω δοκιμάσει μετά από λίγο, μου κόβουν τα αυτιά. Εγώ πήρα τη παρακάτω (βέβαια είναι για επαγγελματική χρήση): https://seitanidishome.gr/product/prostateytiki-maska-prosopou-mask-alert-plus/ 1
fredd0 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 11 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Εγώ πήρα τη παρακάτω (βέβαια είναι για επαγγελματική χρήση): https://seitanidishome.gr/product/prostateytiki-maska-prosopou-mask-alert-plus/ αυτο ειναι splash guard ... για να προστατευσει τη χαρτινη μασκα που φορας απο κατω. Βλεπω διαφορους που το φορουν αντι μασκας και ειμαι wtf *κανονικα* τετοιο φορανε γιατροι, νοσοκομοι κλπ, οχι barista στο coffee island (δε το λεω για σενα, απλα εκει το ειδα το απογευμα) 4
zygorito Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 5 ώρες πριν, mynam3 είπε Λόγω των νέων μέτρων, υπάρχει κάποια πρόταση για άνετη και όσο το δυνατόν περισσότερη ασφαλή μάσκα που θα φοριέται μόνιμα 9-10 ώρες την ημέρα; Όσες έχω δοκιμάσει μετά από λίγο, μου κόβουν τα αυτιά. Αν έχεις πρόσβαση σε 3d 🖨️ εγώ έχω τυπώσει πλαστικά για να πιάνουν τα λάστιχα πίσω από το κεφάλι αντί για τα αυτιά.
thant Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 5 ώρες πριν, mynam3 είπε Λόγω των νέων μέτρων, υπάρχει κάποια πρόταση για άνετη και όσο το δυνατόν περισσότερη ασφαλή μάσκα που θα φοριέται μόνιμα 9-10 ώρες την ημέρα; Όσες έχω δοκιμάσει μετά από λίγο, μου κόβουν τα αυτιά. Επειδή έχω κι εγώ πρόβλημα με το λάστιχο που πιάνει στα αυτιά, σου προτείνω την παρακάτω... https://www.emmanouil.com/μάσκα-προσώπου-em-αντιβακτηριακή-antibacterial Ποιοτικό ύφασμα και δέσιμο στο κεφάλι για να μην πονάνε τα αυτιά. Εναλλακτικά μπορείς να πάρεις μια μάσκα που πιάνει το λάστιχο στα αυτιά, να το κόψεις και να ράψεις δικό σου λάστιχο που να πιάνει στο κεφάλι.
nikx Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Γνωριζει κανεις αν μασκα οι μαγαζατορες πρεπει να φορανε καθολη την διαρκεια λειτουργιας του καταστηματος η μονο οταν μπαινει πελατης. Μιλαμε για μικρα μαγαζακια με εναν εργαζομενο μεσα. Εχει σκοπο να φορας μασκα οταν δεν υπαρχει ψυχη στο μαγαζι;
3DJIN Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 για τους εργοδοτες δεν λεει τιποτα καμια κυα,μονο για προσωπικο λενε και για πελατες
nikx Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Ναι αλλα αμα ειναι καποιος ιδιοκτητης χωρις υπαλληλους και πουλαει αυτος στο μαγαζακι του χρειαζεται να την φοραει συνεχεια και οταν ειναι μονος;
3DJIN Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 αν ηθελαν να περιλαβουν εκτος απο το προσωπικο και τους εργοδοτες θα το ανεφερε ρητα στο ΦΕΚ,ως τωρα δεν αναφερεται .Η χθεσινη ανακοινωση ακομη δε βλεπω να υπαρχει σε ΦΕΚ οποτε δεν ισχυει,καθως δεν εχει ενσωματωθει σε νομο.
nikx Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Καταλαβα τι λες αλλα τα περισσοτερα μαγαζια στην επαρχια και σε γειτονιες στην Αθηνα ειναι ιδιοκτητες επιχειρησεις που τα κραταει ενα ατομο ,ειναι δυνατον να μπαινει κοσμος να ψωνισει και να μην χρειαζεται μασκα εκει.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 51 minutes ago, 3DJIN said: για τους εργοδοτες δεν λεει τιποτα καμια κυα,μονο για προσωπικο λενε και για πελατες 47 minutes ago, 3DJIN said: αν ηθελαν να περιλαβουν εκτος απο το προσωπικο και τους εργοδοτες θα το ανεφερε ρητα στο ΦΕΚ,ως τωρα δεν αναφερεται .Η χθεσινη ανακοινωση ακομη δε βλεπω να υπαρχει σε ΦΕΚ οποτε δεν ισχυει,καθως δεν εχει ενσωματωθει σε νομο. 1. Από τη στιγμή που οποιοσδήποτε εξυπηρετεί κοινό στους χώρους που αναφέρονται στην απόφαση του Υφυπουργείου, είτε είναι ιδιοκτήτης είτε είναι υπάλληλος, είναι υπόχρεος. Δεν χρειάζεται να γίνει διαχωρισμός, είναι αδιάφορη η ιδιοκτησιακή/υπαλληλική σχέση. 2. Δεν χρειάζεται τίποτα να ενσωματωθεί σε νόμο, υπάρχουν και οι υπουργικές αποφάσεις . Δεν είναι νόμοι. 3 1
3DJIN Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 ναι η κυα ομως πρεπει να ενσωματωθει σε φεκ,αλλιως δε μπορεις να φας προστιμο ο διαχωρισμος εργοδοτη -προσωπικου σαφως και ισχυει και πρεπει να διευθετηθει οσον αφορα τη χρηση μασκας και τα λοιπα προστατευτικα μετρα,αλλιως ειναι θεμα ερμηνειας οπως βλεπουμε σε αυτο το thread
Προτεινόμενες αναρτήσεις