thomasSHELBY Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Πηρα ενα μεταχειρισμενο iphone 7 χωρις φοριστη......πρεπει να παρω το γνησιο καλωδιο και τον γνησιο adaptor; ή και μονο με το καλωδιο μπορω; εχω βρει καλωδιο απο σκρουτζ και λεει γνησιο να μην το κοιταξω ;
Zenor Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 59 λεπτά πριν, thomasSHELBY είπε Πηρα ενα μεταχειρισμενο iphone 7 χωρις φοριστη......πρεπει να παρω το γνησιο καλωδιο και τον γνησιο adaptor; ή και μονο με το καλωδιο μπορω; εχω βρει καλωδιο απο σκρουτζ και λεει γνησιο να μην το κοιταξω ; Να πάρεις σίγουρα καλώδιο MFI, αυτό που βλέπεις σαν original στο skroutz μόνο original δεν είναι. Εάν θες original κοιτάς στους επίσημους resellers της apple με το ανάλογο κόστος. Φορτιστή μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιον επώνυμο δεν είναι ανάγκη να είναι apple. 1
Teotsala Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Στις 28/7/2020 στις 4:50 ΜΜ, thomasSHELBY είπε Πηρα ενα μεταχειρισμενο iphone 7 χωρις φοριστη......πρεπει να παρω το γνησιο καλωδιο και τον γνησιο adaptor; ή και μονο με το καλωδιο μπορω; εχω βρει καλωδιο απο σκρουτζ και λεει γνησιο να μην το κοιταξω ; εγω το 8 που ειχα το φορτιζα με γνησιο καλωδιο αυτο δηλαδη Apple USB to Lightning Cable White 1m (MD818) και χρησιμοποιουσα samsung ανταπτορα menu 149 4,2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα