thanasisxask Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, greekbusters είπε Τις ffp3 τις έπαιρνα εγώ με το κιλό προ ιού λόγω δουλειάς στα 1,8€ έκαστη. Κατά τις πρώτες βδομάδες του ιού η τιμή τους εκτοξεύθηκε στα 15€ και το διαφήμιζαν και ως προσφορά . Ήμαρτον δλδ. Τώρα τι έχεις κάνει; πήρες άλλη με φίλτρα ή συνεχίζεις να αγοράζεις μιας χρήσης; Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2020 από thanasisxask
neosstoforum Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 4 ώρες πριν, nvel είπε Το ffp3 που το είδες; τα πλαστικά θρακης παραγουν αυτή την μάσκα που υπάρχει στο εμπόριο άλλα δεν είναι ffp3 και η λαριπλαστ παράγει (νομίζω έχω) αλλά δεν είναι ffp3 Ακριβώς. Αυτό θα ρωτούσα κι εγώ. Ο πατέρας μου δουλεύει στα Πλαστικά Θράκης και του έχουν δώσει από αυτές, αλλά αν παρήγαγαν και μάσκες FFP3 λογικά θα το ξέραμε.
greekbusters Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, thanasisxask είπε Τώρα τι έχεις κάνει; πήρες άλλη με φίλτρα ή συνεχίζεις να αγοράζεις μιας χρήσης; Μου έχουν μείνει 2-3 αλλά παράλληλα έχω πει και σε αυτόν που τις έπαιρνα οοοοοταν τις φέρει να μ κρατήσει λίγες αλλά δεν ξέρει το πότε. Γιατί όντας προμηθευτής μ θα τις πάρω σε σωστή τιμή και όχι αυτές που βλέπω στο ίντερνετ
Προτεινόμενες αναρτήσεις