Προς το περιεχόμενο

Μεταφορά ίντερνετ στο σπίτι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα ήθελα μια βοήθεια μιας και σχετικά άσχετος με το όλο θέμα.Σπιτι 2 ορόφων,με κοινή γραμμή τηλεφώνου και στους 2 ορόφους.Το ρούτερ είναι στον πάνω όροφο και υπάρχουν συνδεμένες ενσύρματα συσκευές επάνω του.Στον κάτω όροφο τώρα πιάνω μόνο με wifi.Η ερώτηση μου είναι η εξής:υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω και στον κάτω όροφο ενσύρματα internet χωρίς να μεταφέρω το ρούτερ από επάνω κάτω.Με το wifi άλλο δεν παλεύετε.Ουτε Netflix,ούτε ps4.Αναγκαζομαι να κάνω hotspot το κινητό μου για να μπορώ να παίξω σαν άνθρωπος.Ευχαριστω εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, tz_aristotelis είπε

Με καλωδιο απο το ρουτερ. 

Θα χρειαστεις ροκα και σφυρι. 

Καλη δουλεια

Δεν επικοινωνεί το σπίτι.πρεπει να τραβήξω καλώδιο από έξω πράγμα που δεν θέλω.Δεν υπάρχει άλλος τρόπος?Επίσης να ενημερώσω ότι το ρεύμα στους 2 ορόφους είναι από διαφορετική χελώνα.οποτε νομίζω δεν γίνεται ούτε με powerline.

12 λεπτά πριν, tz_aristotelis είπε

Wifi extender, της xiaomi καπου 10ευρω...

Αυτι δεν βελτιωνει την ταχυτητα.

Μια ειναι η λυση utp καλωδια και ξεμπερδεψες για μια ζωη

4 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Αυτι δεν βελτιωνει την ταχυτητα.

Μια ειναι η λυση utp καλωδια και ξεμπερδεψες για μια ζωη

Και να τραβήξω καλώδιο από έξω?δεν είναι κ αυτή λύση.Και για να μην γίνομαι και κουραστικός,δεν ξέρω κ αν υπάρχει λύση.

48 λεπτά πριν, ben3os είπε

Δεν επικοινωνεί το σπίτι.πρεπει να τραβήξω καλώδιο από έξω πράγμα που δεν θέλω.Δεν υπάρχει άλλος τρόπος?Επίσης να ενημερώσω ότι το ρεύμα στους 2 ορόφους είναι από διαφορετική χελώνα.οποτε νομίζω δεν γίνεται ούτε με powerline.

Δεν γίνεται με άλλον τρόπο.
Είτε θα ξοδευτείς για να στήσεις δίκτυο MESH WiFi , που θα πέρνει το ασύρματο από πάνω και θα το επεκτείνει στο κάτω σπίτι. (ανάλογα βέβια με τα τετραγωνικά κλπ διαρύθμιση)

Ή θα φέρεις έναν ηλεκτρολόγο να σου τραβήξει ένα καλώδιο από το πάνω στο κάτω σπίτι και καθάρισες.

• Thanks 1

Με ένα router/access point στον κάτω όροφο δε θα κάνεις δουλίτσα πιστεύεις;Να παίρνει από πάνω ασύρματα και να συνδέσεις κάτω τις συσκευές σου με καλώδιο.Να το τοποθετήσεις στο καλύτερο δυνατό σημείο για να πιάνει από πάνω όσο το δυνατόν καλύτερα

11 ώρες πριν, gianniz_k είπε

Με ένα router/access point στον κάτω όροφο δε θα κάνεις δουλίτσα πιστεύεις;Να παίρνει από πάνω ασύρματα και να συνδέσεις κάτω τις συσκευές σου με καλώδιο.Να το τοποθετήσεις στο καλύτερο δυνατό σημείο για να πιάνει από πάνω όσο το δυνατόν καλύτερα

Για Netflix που θέλει ο TS λίγο δύσκολο να κάνει δουλειά και δεν υπάρχει περιπτωση να πιάνει σε όλο το σπίτι εκτός και αν αγοράσει κάποιο πολύ τούμπανο μηχάνημα που δεν θα είναι όμως φθηνό.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...