Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομιζω ειχε ηδη καποιες κακες κριτικες για το πλυσιμο(οχι ζημια) αλλα τις ειδα εκ των υστερων.

Επεξ/σία από alxnt
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε μου ο μονος τροπος να μπορέσεις να βγάλεις άκρη ειναι να χεις τραβήξει φωτογραφιες με ημερομηνια απο πριν αλλα φανταζομαι δεν το έκανες γιατι δεν περιμενες οτι θα συμβει αυτο τους έδειξες τη στάμπα και σου το έπαιξαν ειδικοι οτι θα τη φτιαξουν μετα μολις το πράγμα στραβωσε άρχισαν να λένε δεν ξέρω δεν ειδα δεν άκουσα. Κλασσικη τακτική.

Οσο για τις κακές κριτικές το χρονο σου θα χάσεις. Δεν τους ενδιαφέρει να στο πω εγώ. Απλα γράψε το να ξέρουν και άλλοι να μη πέσουν στη λούμπα. Έτσι ειναι το εμποριο πούστικο. Νομιζεις σε σέβονται σα πελάτη. Τη δουλειά τους θέλουν να κάνουν. Εγω πηρα 3 λάστιχα γυμναστικής και το ένα έσπασε το 1ο μήνα. Ο τύπος που έχει το καταστημα τη μια "θα μας πει η εταιρεια" την αλλη "δεν εχω φέρει" την άλλη τον παιρνω τηλ΄φωνο πριν προλάβω στο τέλος να του πω και κάτι αλλο το κλεινει. Τον παιρνω ξανά τις προαλλες και λεω τι έγινε ρε φιλε κλεινεις το τηλέφωνο ή έπεσε η γραμμή; λέει έπεσε η γραμμή. Ανθρωποι ειναι τωρα αυτοι; Ακομα δεν τα χει ακουσει γιατι περιμενω μπας και μου δώσει άλλο ή στα καινουργια που θα πάρω κάνει καμια έκπτωση. 

Κανονικα έπρεπε να με πάρει αυτος και να μου πει θα σου κάνω εγω δώρο ένα λάστιχο επειδη ειχες αυτη την ατυχια ή κάτι άλλο που θα θελήσεις μέχρι 15 ευρώ. Κάθεται τωρα ο πελάτης και ασχολειται με ενα λάστιχο. Σε φάση αντε γμησου και εσυ και τα λαστιχα σου θα πάω αλλού. Εκει σε φτάνουν. Κλεινει τώρα το τηλέφωνο , αγένεια. Στην αρχη ήταν μελιστάλαχτος και ευγενεστατος. Και έχει πάρει ηδη απο μένα 120 ευρώ. Μια πρωτεινη 60 , τα λάστιχα 40 και ενα στρωμα γυμναστικής. Ασε αν δεν το αλλάξει θα πάω απο εκει μια βολτα θα τα ακουσει ένα χέρι οπως τα ακουγε και ο Κωτσοβολας επι 1 μήνα και τελικά μου έδωσε καινουργιο κινητο.  Θα μάθουν να δουλεύουν σωστά. 

Επεξ/σία από Magic_Nature
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το γμτο είναι ότι το έχουν κατακαψει  και για να βαφτει όλο μεταλλικό θέλει πολλά . Η εδώ ηράκλειο ζητάνε τα κέρατα τους έχω ακούσει και χιλιάρικο για ασημί clio που είπα τόσο κάνει ολόκληρο ....

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το καταλαβαίνω ότι δεν έχουν όλοι την δυνατότητα/χρόνο για πλύσιμο στην αυλή τους κτλ αλλά να αφήνεις σε ένα τυχαίο βενζινάδικο για πλύσιμο το αυτοκίνητο το βλέπω τραγικό.
Ακόμα και τυχαίο να μην είναι με τον ρυθμό που αλλάζουν προσωπικό πάλι τύχη είναι.

Βρες κάποιον που κάνει μόνο πλύσιμο κτλ με μεράκι και μην είσαι τσαμπατζής (π.χ. αν πήγες εκεί για μια προσφορά, χαμηλή τιμή).

Πάλι στο βάψιμο θα την πατήσεις γιατί έχεις κολλήσει στα 100 ευρώ και το ψάχνεις στην ΤΙΜΗ αντί να το ψάχνεις στην Ποιότητα.
Το καπό καλύτερα να μην το βάψεις έτσι όπως το πας σε 2 χρόνια θα είναι πάλι για βάψιμο αφού θα ξεφλουδίζει το βερνίκι.

Επεξ/σία από Klausx
Δημοσ.

Αδερφέ όταν πήγα να το πάρω το είδα. Μάτι βγάζει στο κάτω κάτω, άλλα όπως είπα μόνο το ταμείο ήταν εκεί και ένα παλικάρι στις αντλίες. Ο πλυστης είχε φύγει και υπεύθυνος/ιδιοκτήτης φάνηκε 2 μέρες μετά. Εγώ και με τον πλυστη μίλησα εκείνη την ώρα στο τηλ που τον πήρε η ταμίας και πήγα 2 μέρες συνεχόμενα. Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω δηλαδή;

Στις 30/7/2020 στις 9:03 ΠΜ, Klausx είπε

Το καταλαβαίνω ότι δεν έχουν όλοι την δυνατότητα/χρόνο για πλύσιμο στην αυλή τους κτλ αλλά να αφήνεις σε ένα τυχαίο βενζινάδικο για πλύσιμο το αυτοκίνητο το βλέπω τραγικό.
Ακόμα και τυχαίο να μην είναι με τον ρυθμό που αλλάζουν προσωπικό πάλι τύχη είναι.

Βρες κάποιον που κάνει μόνο πλύσιμο κτλ με μεράκι και μην είσαι τσαμπατζής (π.χ. αν πήγες εκεί για μια προσφορά, χαμηλή τιμή).

Πάλι στο βάψιμο θα την πατήσεις γιατί έχεις κολλήσει στα 100 ευρώ και το ψάχνεις στην ΤΙΜΗ αντί να το ψάχνεις στην Ποιότητα.
Το καπό καλύτερα να μην το βάψεις έτσι όπως το πας σε 2 χρόνια θα είναι πάλι για βάψιμο αφού θα ξεφλουδίζει το βερνίκι.

Εκείνη τη μέρα αυτό ήταν ανοιχτό κοντά στο σπίτι δυστυχώς. Και όπως είπα, όταν βλέπεις κάποια φίρμα στην ταμπέλα έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι υπάρχει κάποια υποτυπώδης ασφάλεια για το αυτοκίνητο στην προκειμένη.

Τώρα για το άλλο που λες καλύτερα να μην το βάψω να σου πω την αλήθεια δεν κατάλαβα γιατί. Ολικό βάψιμο καπό θα κάνει ο άνθρωπος, γιατί να ξαναχαλάσει;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, alxnt είπε

Εκείνη τη μέρα αυτό ήταν ανοιχτό κοντά στο σπίτι δυστυχώς. Και όπως είπα, όταν βλέπεις κάποια φίρμα στην ταμπέλα έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι υπάρχει κάποια υποτυπώδης ασφάλεια για το αυτοκίνητο στην προκειμένη.

Τώρα για το άλλο που λες καλύτερα να μην το βάψω να σου πω την αλήθεια δεν κατάλαβα γιατί. Ολικό βάψιμο καπό θα κάνει ο άνθρωπος, γιατί να ξαναχαλάσει;

Με τι ποιότητα χρώμα/βερνίκι; Το καπό από τις υψηλές θερμοκρασίες του κινητήρα είναι ένα δύσκολο κομμάτι, είναι κρίμα να χάσεις την εργοστασιακή βαφή. Μήπως βρεις κάποια λύση με τοπική βαφή;

Δημοσ.

Δεν ξέρω φίλε μου. Και να ρωτήσω και να μου πει πάλι δε θα ξέρω. Τι να κάνω να ρωτήσω αντιπροσωπία;

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, alxnt είπε

Αδερφέ όταν πήγα να το πάρω το είδα. Μάτι βγάζει στο κάτω κάτω, άλλα όπως είπα μόνο το ταμείο ήταν εκεί και ένα παλικάρι στις αντλίες. Ο πλυστης είχε φύγει και υπεύθυνος/ιδιοκτήτης φάνηκε 2 μέρες μετά. Εγώ και με τον πλυστη μίλησα εκείνη την ώρα στο τηλ που τον πήρε η ταμίας και πήγα 2 μέρες συνεχόμενα. Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω δηλαδή;

Φιλε μου εκεινη την στιγμη παιρνεις το 100, ερχονται, κανουν καταγραφη συμβαντος και εισαι καλλυμενος.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, alxnt είπε

Δεν ξέρω φίλε μου. Και να ρωτήσω και να μου πει πάλι δε θα ξέρω. Τι να κάνω να ρωτήσω αντιπροσωπία;

Μπορείς να πάρεις μια προσφορά, αλλά το πόσο θα ανέβει κατά πολύ.

Απλά βρες κάποιον αξιόπιστο, δες αξιολογήσεις και δουλείες του.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Φιλε μου εκεινη την στιγμη παιρνεις το 100, ερχονται, κανουν καταγραφη συμβαντος και εισαι καλλυμενος.

Επειδή δουλεύω σε δικηγορική ρώτησα και μου είπε δικηγόρος οτι δεν θα κέρδιζα κάτι με την καταγραφή. Μη σου τύχει δλδ.

Δημοσ.

Σορρυ που θα στο πω αλλα λενε @@ριες.....Αν κανει καταγραφη το περιπολικο μετα ο ιδιοκτητης δεν μπορει να αρνηθει κατι στην Revoil.

Δημοσ.

Το περιπολικό θα καταγράψει ότι ήσουν εκεί και τι δήλωσες. Δεν θα βγάλει πόρισμα ότι αυτό που δήλωσες και που, κατά δήλωσή σου, συνέβη πριν φτάσει εκεί το περιπολικό είναι και αληθές.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dtzgr είπε

Το περιπολικό θα καταγράψει ότι ήσουν εκεί και τι δήλωσες. Δεν θα βγάλει πόρισμα ότι αυτό που δήλωσες και που, κατά δήλωσή σου, συνέβη πριν φτάσει εκεί το περιπολικό είναι και αληθές.

Εφοσον υπηρχε ατομο απο το βενζιναδικο εκει ανετα θα παραδεχοταν πως η ζημια εγινε εκει απο το ατομο που το επλυνε. Οπως και να εχει θα ειχε ενα πατημα, τωρα δεν εχει τιποτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...