Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ολα τα πραγματα στη ζωη, ζυγισεις τις επιλογες και τα υπερ και κατα αυτων.Στην προκειμενη περιπτωση, απο την μια δικαστικα εξοδα, ψυχοφθορες δικαστικες διαμαχες, χαμενος χρονος κτλ. Απο την αλλη 100-120 ευρω βαψιμο καπο.Εγω θα επελεγα την κουρτινα 2.Ξεμπερδευω αμεσως.Η κουρτινα 1 εχει αμφιβολα αποτελεσματα-χρονοβορα-και ποιο κοστοβορα.

Επεξ/σία από toyo73
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1. Για να σου απαντησει ο συνηγορος του καταναλωτή θα πρέπει να κάνεις αναφορά συμφωνα με το υποδειγμα που έχουν. Δεν οφελει σε κάτι να τους πάρεις τηλεφωνο ΠΡΙΝ καταθέσεις την αναφορά. Το μονο που θα μπορουσες να πεις στον τύπο για να τον φοβερισεις οτι έχεις κρατησει φωτογραφιες. 

2. Πρίν πάς στον κάθε αδαή και άσχετο να σου "φτιάξει" τη ζημιά ρωτάς την αντιπροσωπεια. Εμενα μου ειχαν πει οτι το ρετσινι βγαινει πολυ ευκολα με λιγο οινοπνευμα. 

Ειναι απο τους ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟΥΣ "λεκεδες" στο αμαξωμα. Οι δυσκολοτεροι ειναι ο ψοφος των ζουζουνιών , το χέσιμο των κωλο-πουλων και οι τσαπατσουληδες μηχανακιδες κερατάδες που περνάνε αναμεσα απο τα αμαξια επειδη βιάζονται στα φανάρια. Ένας τέτοιος βλάκας να σε γδάρει θέλεις αλλαγη σε προφυλακτηρα και βαψιμο. Κωλομηχανάκια. 

• Like 5
Δημοσ.

Δε βγαζεις ακρη.

Πριν πολλα χρονια ο πατερας μου ειχε παει για αλλαγη λαδιων σε μια ΒΡ ενα suzuki baleno που ειχαμε τοτε.

Ειχαν ξεχασει και δεν ειχαν σφιξει τη ταπα,με αποτελεσμα οπως το ειχε η μανα μου να φυγει η ταπα και να χυθουν ολα τα λαδια.

Το αυτοκινητο εσβησε αλλα το σπιρτο η μανα μου το εβαλε μπροστα να το κανει στην ακρη.

Εν ολιγοις,το πηγαν και σε αντιπροσωπεια,το ακουσαν,ειπαν οτι ακουγεται σα να φαγωθηκαν λιγο οι κυλινδροι.

Φυσικα δε παραδεχθηκε τιποτα στο βενζιναδικο οτι και να καναμε.

Το αυτοκινητο παντως σκυλι,δεν εκαιγε λαδια και συνεχισε για πολλες ακομα δεκαδες χιλιαδες χλμ μεχρι που το εδωσα.

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Dantε είπε

Δε βγαζεις ακρη.

Πριν πολλα χρονια ο πατερας μου ειχε παει για αλλαγη λαδιων σε μια ΒΡ ενα suzuki baleno που ειχαμε τοτε.

Ειχαν ξεχασει και δεν ειχαν σφιξει τη ταπα,με αποτελεσμα οπως το ειχε η μανα μου να φυγει η ταπα και να χυθουν ολα τα λαδια.

Το αυτοκινητο εσβησε αλλα το σπιρτο η μανα μου το εβαλε μπροστα να το κανει στην ακρη.

Εν ολιγοις,το πηγαν και σε αντιπροσωπεια,το ακουσαν,ειπαν οτι ακουγεται σα να φαγωθηκαν λιγο οι κυλινδροι.

Φυσικα δε παραδεχθηκε τιποτα στο βενζιναδικο οτι και να καναμε.

Το αυτοκινητο παντως σκυλι,δεν εκαιγε λαδια και συνεχισε για πολλες ακομα δεκαδες χιλιαδες χλμ μεχρι που το εδωσα.

Με 2-3 μαρτυριες τους τραβουσατε χαλαρά δικαστικά αν σας έκαναν ζημιά υπολογίσιμη. Και ας μην το παραδέχονταν ποτέ. 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε

Ρώτα αν είναι ασφαλισμένοι και να αποζημιωθεί από την ασφαλιστική τους...

Δεν παραδεχεται τη ζημια οποτε δεν μπορει να καλυφθει ουτε ετσι, δυστυχώς...

Επισκέπτης
Δημοσ.

καθαρη δεν θα την βγαλουν γιατι απο την στιγμη που δημοσιευσες το συμβαν νομιζω οτι αρκετοι πλεον δεν θα περασουν ουτε απεξω απο αυτους. Αυτοι εχασαν,  δεν τους κοβει οτι ζουμε στην εποχη του διαδικτυου και οτι αν σου ελυναν το προβλημα (με 100-120 ευρω και εφοσον βεβαιως πραγματι αυτοι ειναι υπευθυνοι) θα γλυτωναν πολλα παραπανω ισως θα ειχαν και δωρεαν διαφημιση αν εσυ δημοσιευες το ποσο καλα σου φερθηκαν?

Δημοσ.

Δύσκολα, για να κάνεις κάτι θέλεις χρήμα και χρόνο.

Εχω πάθει αντίστοιχη ζημιά μεγάλου κόστους και τελικά το άφησα καθώς δεν αξιζε. Έπρεπε να δώσω τα διπλά για να τον κυνηγήσω νομικά.  Με αμφίβολα αποτελέσματα 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Basidar είπε

καθαρη δεν θα την βγαλουν γιατι απο την στιγμη που δημοσιευσες το συμβαν νομιζω οτι αρκετοι πλεον δεν θα περασουν ουτε απεξω απο αυτους. Αυτοι εχασαν,  δεν τους κοβει οτι ζουμε στην εποχη του διαδικτυου και οτι αν σου ελυναν το προβλημα (με 100-120 ευρω και εφοσον βεβαιως πραγματι αυτοι ειναι υπευθυνοι) θα γλυτωναν πολλα παραπανω ισως θα ειχαν και δωρεαν διαφημιση αν εσυ δημοσιευες το ποσο καλα σου φερθηκαν?

δεν το πιασα αυτο.δλδ εγω που ειδα το thread δεν θα πατήσω σε πρατηριο revoil?ασχετα με το που μενω??δεν ρωταω ειρωνικα

• Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, thanasisxask είπε

Ρίξε μια "καλή" κριτική στο Google και άστον... 

Σωστό..

Και δεν ξαναπατάς ούτε για αέρα στα λάστιχα και διώχνεις γνωστούς και φίλους.

Δε γίνεται κάτι άλλο δυστυχώς, χωρίς μάρτυρες/αποδείξεις.

Βγάλε κι εδώ ποιος είναι, στον "τάκο" που λένε.

(μου είχε τύχει και μένα μικροζημιά σε πλυντήριο με βούρτσες, κάνανε τους Κινέζους, δε με ξαναείδαν 10 χρόνια τώρα)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spectaculator είπε

Δεν βάζεις ποιο/που πρατήριο ήταν για να μην την πατήσουν κι άλλοι; Όχι ονόματα, απλά περιοχή.

Στη Γαλατσίου είναι, ένα revoil έχει. Του χω κάνει και κριτική στη google, τις έχει τις προβολες τις δεν έχω παράπονο.

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, alxnt είπε

Στη Γαλατσίου είναι, ένα revoil έχει. Του χω κάνει και κριτική στη google, τις έχει τις προβολες τις δεν έχω παράπονο.

OK μπορούμε να κάνουμε όλοι κριτική 🙂

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...