Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και 1 μήνα τρέχω να μπας και βγάλω άκρη με τη ζημιά που έχει προκληθεί κατά το πλύσιμο σε κατάστημα revoil. Στο αυτοκίνητο είχε πέσει ρετσίνι και όταν το πήγα για πλύσιμο τους είπα να το κάνουν με ζεστό νερό. Η απάντηση τους ήταν να μην ανησυχώ. Όταν πήγα να πάρω το αμάξι ανησύχησα μια και καλή. Στο καπό έχει κάνει κάτι ματ στάμπες(έχει φύγει το γυάλισμα και φαίνεται το χρώμα από κάτω) κατά πολύ μεγαλύτερες της διαμέτρου που είχε στάξει το ρετσίνι και στην αρχή νόμισα ότι έχουν ρίξει κάποιο υγρό διαλυτικό. Φανοποιός που πήγα είπε ότι έχει χρησιμοποιηθεί αιχμηρό αντικείμενο που έγδαρε την επιφάνεια και μετά πέρασε μέσα το νερό και το έσκασε το χρώμα. Ο ιδιοκτήτης δεν αναγνωρίζει τη ζημιά και λέει ότι προϋπήρχε, έχει διώξει τον υπάλληλο που την έκανε και όταν πήγα να βρω το δίκιο μου, μου πέταξε και την απειλή του: "εγώ, να ξέρεις έχω κι άλλο τρόπο".

Η revoil από την άλλη επικοινώνησε μεσώ επιθεωρητή καταστημάτων με τον ιδιοκτήτη, από ότι κατάλαβα, αλλά χτες που μίλησα πάλι με το τμήμα marketing μου είπαν αυτό που προανέφερα ότι δηλαδή ο ιδιοκτήτης δεν παραδέχεται ότι η ζημιά έχει γίνει εκεί.

Στο μεταξύ προσπαθώ από χτες να μιλήσω με κάποιον στο Συνήγορο του Καταναλωτή και δεν απαντάνε.

Πλέον δεν ξέρω πως να κινηθώ. Αυτή η ζημιά κοστίζει(βάψιμο καπό) κοστίζει 100-120€ από ότι είπε ο φανοποιός.

InkedIMG_20200714_101312_LI.jpg

• Sad 7
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και νομικα να πας θα ξοδέψεις χρηματα και χρόνο που δεν αξιζουν οσο η ζημια. Δυστυχώς με τα πλυντηρια ειναι ενα ρίσκο! εαν δεν θέλεις να το παρεις το πλενεις μονος σου, υπαρχουν τα πλυντηρια με κερματα που τα πλενεις μονο σου!

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Και νομικα να πας θα ξοδέψεις χρηματα και χρόνο που δεν αξιζουν οσο η ζημια. Δυστυχώς με τα πλυντηρια ειναι ενα ρίσκο! εαν δεν θέλεις να το παρεις το πλενεις μονος σου, υπαρχουν τα πλυντηρια με κερματα που τα πλενεις μονο σου!

Το ξέρω αυτό αλλά από την άλλη ουτε μου περισσεύουνε ούτε θέλω να βγω και κερατάς και δαρμένος και ο άλλος να χαίρεται οτι την έβγαλε καθαρή. Γι αυτό το αναφέρω κι εδώ μπας και βρεθεί καποιος άλλος τρόπος. Στην ουσία τελευταία μου ελπίδα είναι ο συνήγορος αλλά δεν απαντάνε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τζάμπα το ψιρίζεις το θέμα. Η υπόθεση είναι καθαρά περίπτωση "Ο λόγος μου και ο λόγος σου". Δεν μπορεί να αποδειχθεί ούτε ότι η ζημιά έγινε στο πλύσιμο ούτε ακόμα και αν έγινε εκεί είναι δική τους ευθύνη και όχι ότι είχε θέμα το χρώμα άρα θα έβγαινε με την πίεση του νερού ούτως ή άλλως. 

Η εταιρεία revoil νομίζω δεν έχει καν εταιρικά πρατήρια. Απλά προμηθεύει ιδιόκτητα πρατήρια άρα δεν έχει καμία σχέση με το συμβάν και δεν την αγγίζει καν.  
Είναι σαν να πας να κάνει παράπονα στην εταιρεία καφέ illy επειδή σε μια καφετέρια που προμηθεύει καφέ και που αγόρασες εσύ είχε βρώμικα ποτήρια ο μαγαζάτορας ή έφτυσε ο υπάλληλος μέσα πχ.  

Σου έκατσε στραβή...αποδέξου το και προχωράς.  

Επεξ/σία από Backpacker
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αποψη μου ειναι να μην ασχοληθεις πολυ γιατι θα σπασεις τα νευρα σου και δεν θα βγαλεις ακρη. 

• Like 1
Δημοσ.

δυστυχως δε θα βγαλεις ακρη, εχω παει και εγω πριν 10 χρονια αμαξι σε πλυντήριο (εταιρικο πρατηριο μαλιστα οχι με ιδιοκτητη τραμπακουλα) και το παρελαβα με χτύπημα στον προφυλακτηρα (μια γωνία γρατζουνισμένη ασχημα), δε βγηκε καμια ακρη απολυτως παρόλο που ειχα επικοινωνήσει με κεντρικα και τους ζήτησα να μπουν να δουν καμερες κλπ.... Ο διευθυντης του πρατηρίου φροντισε να σβηστουν εντος 24ωρου οι καμερες καθως με ειδε να βγαζω φωτογραφία τις θεσεις τους για να τους κυνηγησω...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, alxnt είπε

Τον ήπια δηλαδή...

Ούτε απ έξω από revoil ξανά.

Δεν έχει σχέση η εταιρεία λέμε. Ιδιόκτητα είναι όλα της Revoil. Επίσης και σε εταιρικό είτε Revoil είτε άλλης εταιρείας να σου συνέβαινε το ίδιο πάλι τίποτα δεν θα άλλαζε. Είτε ιδιοκτήτης είτε απλός διαχειριστής να ήταν πάλι είναι ο λόγος σου και ο λόγος του. Είναι σαν να σου τύχει τρίχα στον καφέ σου. Ο σερβιτόρος θα λέει ότι είναι δική σου.
Εσύ ότι είναι δική του και εσύ στο τέλος να λες "Δεν ξαναπίνω καφέ illy επειδή αυτός ήταν ο προμηθευτής του μαγαζιού. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Backpacker είπε

Δεν έχει σχέση η εταιρεία λέμε. Ιδιόκτητα είναι όλα της Revoil. Επίσης και σε εταιρικό είτε Revoil είτε άλλης εταιρείας να σου συνέβαινε το ίδιο πάλι τίποτα δεν θα άλλαζε. Είτε ιδιοκτήτης είτε απλός διαχειριστής να ήταν πάλι είναι ο λόγος σου και ο λόγος του. Είναι σαν να σου τύχει τρίχα στον καφέ σου. Ο σερβιτόρος θα λέει ότι είναι δική σου.
Εσύ ότι είναι δική του και εσύ στο τέλος να λες "Δεν ξαναπίνω καφέ illy επειδή αυτός ήταν ο προμηθευτής του μαγαζιού. 

Όπως και να χει η εταιρεία δεν έδειξε για μένα το απαραίτητο ενδιαφέρον και αυτό συνεπάγεται ένας δυσαρεστημένος καταναλωτής. Θα μπορύσαν να ζητήσουν βίντεο και να μην παίζει ρόλο ούτε ο λόγος μου ούτε ο δικός του αλλά τα γεγονότα. Καταλαβαίνω αυτό που λες, δεν είχα κάποια άλλη άποψη εξ αρχής. όταν το πήγα όμως εγώ είδα σήμα εταιρείας. Άμα έλεγε κυρ Μήτσος δε θα το πήγαινα.

Επεξ/σία από alxnt
  • Like 2
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, alxnt είπε

Τον ήπια δηλαδή...

Ούτε απ έξω από revoil ξανά.

καμια σχεση δεν εχει η revoil...

εδω εμενα σε εταιρικο σελ μου το περιποιηθηκαν και δεν εγινε τιποτα...

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oχι οτι θα πετυχεις κατι, αλλα θα ελεγα να επικοινωνησεις με τα κεντρικα της revoil αναφεροντας το περιστατικο με καθε λεπτομερεια και ζητωντας να μιλησεις με καποιον υπευθυνο επι του θεματος.

Ο λογος που το λεω δεν ειναι επειδη προκειται να σε αποζημιωσουν (αυτο δεν προκειται γιατι δεν γινεται να αποδειξεις οτι η ζημια εγινε απο αυτους-αμα ηταν ετσι οποιος ειχε σταμπα η γρατζουνια θα επαιρνε τηλ την revoil να του το φτιαξει τσαμπα), αλλα γιατι θα εχει ενδιαφερον η σταση της εταιρειας, το τι θα σου πουν, πώς θα στο πουν κλπ. Ηρεμα και πολιτισμενα .

ΥΓ. Στο ρετσινι ριχνεις ελεγχομενη ποσοτητα καθαριστικης βενζινης (ιδανικα την απλωνεις σε καποιο πανακι και με αυτο τριβεις το ρετσινι) και το προβλημα τελος. Το εξαφανιζει με συνοπτικες διαδικασιες. Ξαναλεω ελεγχομενη ποσοτητα και προσεκτικα πανω στο ρετσινι. Ουτε Πακιστανους σε βενζιναδικα χρειαζεσαι να στο καθαρισουν, ουτε καμια "επιστημονικη" μεθοδο πλυσιματος.

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BackFromHell είπε

Oχι οτι θα πετυχεις κατι, αλλα θα ελεγα να επικοινωνησεις με τα κεντρικα της revoil αναφεροντας το περιστατικο με καθε λεπτομερεια και ζητωντας να μιλησεις με καποιον υπευθυνο επι του θεματος.

Ο λογος που το λεω δεν ειναι επειδη προκειται να σε αποζημιωσουν (αυτο δεν προκειται γιατι δεν γινεται να αποδειξεις οτι η ζημια εγινε απο αυτους-αμα ηταν ετσι οποιος ειχε σταμπα η γρατζουνια θα επαιρνε τηλ την revoil να του το φτιαξει τσαμπα), αλλα γιατι θα εχει ενδιαφερον η σταση της εταιρειας, το τι θα σου πουν, πώς θα στο πουν κλπ. Ηρεμα και πολιτισμενα .

Έχω επικοινωνήσει και τηλεφωνικώς και εγγράφως. Με ενημέρωσαν κατόπιν οτι θα επικοινωνούσαν με τον ιδιοκτήτη και αφού τους ξαναπήρα άλλη μέρα τηλ μου είπαν οτι δεν παραδέχεται τη ζημιά. Η εταιρεία προφανώς δεν μπορεί να αποζημιώσει από τη στιγμή που είναι ανεξάρτητη και θα προσπαθήσει να πιέσει όσο γίνεται. Περιμένω ενημέρωση πλέον.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, barimagas είπε

Για την ιστορια το ρετσινι βγαινει ευκολα και ανωδυνα με μπλε οινοπνευμα.

ακριβως, το εχω βγαλει και με καθαρό οινοπνευμα...

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...