JiovanniGeorgeo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Το λοιπόν, κλείνει πανηγυρικά το θέμα. iRepairPro - Περιστέρι/Βάρναλη. Ένα ακόμα μαγαζί που ανοίγει κινητά και αναλαμβάνει τέτοιες ζημιές. Με τα πολλά, δεν δέχτηκα να δώσω κωδικούς - τίποτα. Τους το άφησα και το πέρασα σαν "καθαρισμός 20€" και μονάχα αυτό τους λέω. Ρε να μην τσεκάρουμε μετά όλα τα πράγματα αν δουλεύουν; Όχι τους απαντώ. Μόνο καθαρισμό με 20€. 4 μέρες μετά με καλεί άλλος τους συνάδελφος, νόμιζε πως έχασαν τα credentials μου και με κάλεσε να μου τα ζητήσει. Πετάχτηκα κατευθείαν εκεί μιας και μπορούσα και το Mi6 άνοιγε - μια - χαρά! Με 20€. Την επόμενη πήγα και το παρέλαβα και τι παρατηρώ; Ότι από το άνοιξε-κλείσε, ο αισθητήρας της κάμερας δεν ένιωθε, δεν κουνιόταν δεν φοκούσαρε ΚΑΘΟΛΟΥ με κανένα app. Το πήγα εκεί γιατί νόμιζα πως θα είχε κάνα μπιμπικάκι. Μου ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΑΝΟΙΓΜΑ χωρίς εξτρά κόστος, και το ξαναπακέταραν χωρίς να με στείλουν σπίτι μετά από δική μου παράκληση. Συνέχισε να μην νιώθει όταν το είδα σπίτι. Δεν το τσέκαρα καν εκεί, τόσο σίγουρος ήμουν. Πέρασα το 80% των διακοπών μου ΜΟΝΟ με την δεύτερη κάμερα που είναι για πορτραίτα. Παραδόξως αυτή δουλεύει stand alone, κανονικά, απλά χωρίς το portrait effect και μόνο μέσα στο portrait-mode. Cool huh; Σε μια φάση την άνοιξα από συνήθεια, πριν 10 μέρες και τι παρατηρώ πάλι; έφτιαξε μόνη της. 100%. Εν κατακλείδι, με 20€ το μόνο που έχει παραμείνει είναι πως το PowerButton πιάνει το 90% των φορών που το πατάω εκτός αν το πατήσω πιο ζουπιχτά. Και η το μικρόφωνο ανοιχτής ακρόασης δεν τραβάει την φωνή μου ΤΟΣΟ καθαρά. Είμαι πολύ χαρούμενος. Έχετε και εκείνο το μαγαζί στο νου σας. Στον καθαρισμό ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δείχνουν μανούλες. Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ ! /topic
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Βεβαια αν τους είχες δωσει στοιχεια ή είχες κάνει επαναφορα πριν το πας, δεν θα ειχε χρειαστεί να το ανοιξουν δυο φορες. Την δεύτερη μαλιστα χωρις λόγο τελικά αφου το προβλημα υφίστατο μέχρι που λυθηκε μονο του. Δεν κρίνω, απλα λεω.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Τώρα θα άλλαζα 10άδες πράγματα μαζί όμως για να ξανανιώσω ασφάλεια. Και τονίζω, είμαι από αυτούς που λένε "τι ενδιαφέρω τον καθέναν αν με δουν και γυμνό ή που πάω το αμάξι μου". Φαντάσου. Stormrain θεωρώ ΜΕΤΑ εορτής πως πήρα τη σωστή απόφαση να μην τα δώσω. Άλλη φορά θα ξέρω να έχω dualboot, αλλά η Xiaomi οσο κυλάει ο καιρός αφαιρεί παρά προσθέτει κόλπα και δυνατότητες ανάθεμα τον CEO της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις