Salvation81 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Ελλαδαρα, δινει ο αλλος κοντα 180ε και του λενε ενταξει μωρε σιγα, τα εδωσες εσυ σημερα και θα δεις την συναυλια σε εναμιση χρονο απο τωρα και ΑΝ γιατι μεχρι τοτε ενας θεος ξερει τι γινεται. Και αυτος ο ανθρωπος τωρα προσπαθει να βγει και "σωστος" στο οτι δεν επιστρεφει χρηματα (αλλα διαφερει απο τους αλλους αχυρανθρωπους).
Βασίλης_29 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Ο καθένας πληρώνει τα λεφτά του για κάτι εφόσον θεωρεί ότι αξίζει να τα δώσει για αυτό το προϊόν/υπηρεσία. Δεν έχω πάει και ούτε πρόκειται να πάω σε συναυλία, έχω δώσει βέβαια χρήματα για αλλα πράγματα που κάποιος εύκολα θα μπορούσε να πει ότι κακώς το έκανα και πέταξα τα λεφτά μου.
Bitbit Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 σωστά αυτά που λες αλλά είναι άσχετα με το θέμα. Δε σχολίασε κανείς πόσα χρήματα έδωσε και που τα έδωσε.
ksessalonikios Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 να λέμε και του στραβού το δίκιο το ίδιο συμβαίνει και για τις συναυλίες του εξωτερικού, κι εμένα ακυρώθηκε συναυλία όπως και του φίλου και μου είπαν ή voucher αλλιώς τα χρήματα τον οκτώβριο του 21
warlock9_0 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 εγώ από την άλλη πήρα πίσω τα χρήματα και για machine head και για vic/rotting christ/planet οπότε λογικά είναι ανάλογα το διοργανωτή
bill_zaf Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Troll on Αν πεθανει η celine dion εως τοτε, τα χρηματα επιστρεφονται ή τα αφηνεις για στεφάνι? Troll off (συμπαθάτε με)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα