forgotten Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 γυρευω ενα πρόγραμμα για να περιορίζω την προσβαση σε 5 υπολογιστες σε gigabyte ανα ημερα μια και εχουμε broadband συνδεση με προκαθορισμενο ογκο δεδομένων μηνιαία. βασικα θέλω να θετω ενα όριο gigbayte ημερήσια ανα υπολογιστή να προσμετρά τον όγκο χρησης και να μπορώ να δώσω ότι υπολοιπο περισέψει πριν τελειωσει ο μήνας για αξιοποίηση. Θα έχω φυσική πρόσβαση στους υπολογιστές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δες αν μπορείς να αξιοποιήσεις κάποια από τις εφαρμογές που αναφέρονται σε αυτή τη σελίδα. Εγώ χρησιμοποιώ το NetTraffic για να ελέγχω την κίνηση δεδομένων στον υπολογιστή μου αλλά δεν έχω ασχοληθεί με την καρτέλα Quota που μάλλον σε ενδιαφέρει, σχετικά με τα όρια στην κίνηση δεδομένων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 περιορισμος πρέπει να γίνεται σε επίπεδο ip θες static ip σε όλα τα μηχανήματα εκεί στο router σου θα θέσεις περιορισμούς ανα client σε gb όχι ολα τα router κάνουν αυτή την δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 ευχαριστω για τις απαντησεις σας ,το ρουτερ μου ειναι broadband huawei το οποιο δυστυχως δεν μπορω να καθορισω περιορισμους οποτε η επιλογη software ανα υπολογιστη ακουγεται ως η πιο σωφρων, δυστυχως το ευτυχες και ακατορθωτο δε ηταν να μπορω να το αφησω ξεκλειδωτο και να μπορουν να ελεγχουν απο μονοι τους την καταναλωση τους αλλα ω φευ .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα