Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Fosf0ros είπε

το έχετε παρατηρήσει?

ισχύει ή είναι ιδέα μου

Οχι,ιδεα σου ειναι,απλα επειδη δεν ελκεσαι απο το αντρικο χαμογελο .

Ειναι και το οτι δεν εχεις ωραιο χαμογελο μαλλον :P

• Like 3
Δημοσ.

Ίσως η ιδέα σου, διαφορετικά κρίνει ο άνδρας τον άνδρα και η γυναίκα την. γυναίκα. Εγώ θα ήθελα να ακούσω την γνώμη μιας γυναίκας αν οι άντρες έχουν πιο ωραίο χαμόγελο από τις γυναικες. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Βασίλης_29 είπε

Ίσως η ιδέα σου, διαφορετικά κρίνει ο άνδρας τον άνδρα και η γυναίκα την. γυναίκα. Εγώ θα ήθελα να ακούσω την γνώμη μιας γυναίκας αν οι άντρες έχουν πιο ωραίο χαμόγελο από τις γυναικες. 

Σιγουρα αυτο που λεει ο φιλος δεν ισχυει.

Απλα του αρεσουν οι γυναικες,και μαζι με αυτες και τα χαμογελα τους.
Αυτο που λες εσυ τωρα ειναι μηλα και πορτοκαλια,δε μπορει να γινει συγκριση για το ποιο φυλο εχει πιο ωραιο χαμογελο.

Δημοσ.

Καλα εμεις οι αντρες μπορει να γελαμε σαν φουστηδες ωρες ωρες αλλα δεν χαμογελαμε ιδιαιτερα. Μια γυναικα επειδη εχει και το ναζι λογικο να χαμογελαει διαφορετικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Σιγουρα αυτο που λεει ο φιλος δεν ισχυει.

Απλα του αρεσουν οι γυναικες,και μαζι με αυτες και τα χαμογελα τους.
Αυτο που λες εσυ τωρα ειναι μηλα και πορτοκαλια,δε μπορει να γινει συγκριση για το ποιο φυλο εχει πιο ωραιο χαμογελο.

Δεν κατάλαβες τι είπα. Και αυτός σύγκριση για το ίδιο φύλο εκανε, λέει ως άνδρας ότι οι άνδρες έχουν χειρότερο χαμογελο απο τις γυναίκες, εγώ είπα ας εκφράσει την γνώμη της μια γυναίκα αν οι γυναίκες έχουν χειρότερο χαμογελο από τους άνδρες. Το κάθε φύλο κρίνει διαφορετικά το αντίθετο από το ίδιον. 

Επεξ/σία από Βασίλης_29
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Βασίλης_29 είπε

Δεν κατάλαβες τι είπα. Και αυτός σύγκριση για το ίδιο φύλο εκανε, λέει ως άνδρας ότι οι άνδρες έχουν χειρότερο χαμογελο απο τις γυναίκες, εγώ είπα ας εκφράσει την γνώμη της μια γυναίκα αν οι γυναίκες έχουν χειρότερο χαμογελο από τις γυναικες. Το κάθε φύλο κρίνει διαφορετικά το αντίθετο από το ίδιον. 

Δε μπορει να γινει μια αντικειμενικη συγκριση,οπως και να εχει.

Το θεμα που ανοιξε ειναι καθαρα υποκειμενικο.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Δε μπορει να γινει μια αντικειμενικη συγκριση,οπως και να εχει.

Το θεμα που ανοιξε ειναι καθαρα υποκειμενικο.

Δεν διαφωνώ σε αυτό, υποκειμενικό θέμα ρωτάει και εγώ υποκειμενικά-εμπειρικα απαντάω, του είπα ότι μάλλον είναι η ιδέα του.

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα ότι οφείλετε περισσότερο στο κραγιόν στο μεικαπ και γενικά στο βάψιμο.Δες το χαμόγελο μίας βαμένης και της ίδιας άβαφης,Μεγάααααααααλη διαφορά.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...