Προς το περιεχόμενο

MacBook Air 13.3" 2020 VS MacBook Pro 13.3" 2019

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

MacBook Air 13.3" (i3-1000NG4/8GB/256GB) (2020) vs MacBook Pro 13.3" (i5-8257U/8GB/128GB) with Touch Bar (2019)

Ποιο από τα δυο? και γιατί!

Επεξ/σία από NightMare26
Δημοσ.

Κανένα από τα δυο. 
Το ένα έχει μικρό σκληρό το αλλά αδύναμο επεξεργαστή.

Αυτα τα μοντέλα προορίζονται για τίποτα χαζογκομενες που βλέπουν φωτογραφίες στο insta....

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, atheatos είπε

Αυτα τα μοντέλα προορίζονται για τίποτα χαζογκομενες που βλέπουν φωτογραφίες στο insta....

Και χαζογκόμενους 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, NightMare26 είπε

MacBook Air 13.3" (i3-1000NG4/8GB/256GB) (2020) vs MacBook Pro 13.3" (i5-8257U/8GB/128GB) with Touch Bar (2019)

Ποιο από τα δυο? και γιατί!

Το MacBook Air 2020 i3 για το πληκτρολογιο, μεγαλυτερο αποθηκευτικο χωρο, +18% IPC στον επεξεργαστη, υψηλοτερη ram frequency και καλυτερη αποδοση στα γραφικα. Αλλα κυριως για το πληκτρολογιο. Μπορει να ανταπεξελθει σε απαιτητικο workload τυπου photo/video editing αλλα θα σε εκνευρισει ο θορυβος και η ταχυτητα/αποκριση πολυ γρηγορα αν θες να καλλιεργηθεις σε αυτο και δεν το κανεις περιστασιακα/σπανια.

Επεξ/σία από redmedusa
Δημοσ.

Και εγώ για photo στο insta το θέλω και για να το παίρνω μαζί μου στην καφετερια :P

Για να μπαίνω στο Internet να βλέπω καμια σειρά στο Netflix, τέτοια πράγματα, απλά καθημερινά :P Οποτε κοιτάω για το MacBook Air 2020? :) 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, NightMare26 είπε

Και εγώ για photo στο insta το θέλω και για να το παίρνω μαζί μου στην καφετερια :P

Για να μπαίνω στο Internet να βλέπω καμια σειρά στο Netflix, τέτοια πράγματα, απλά καθημερινά :P Οποτε κοιτάω για το MacBook Air 2020? :) 

Τότε καλύτερα πήγαινε σε iPad Pro 12,9’ που το μοντέλο base είναι και 100 € φτηνότερο 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 27/7/2020 στις 10:55 ΜΜ, atheatos είπε

Κανένα από τα δυο. 
Το ένα έχει μικρό σκληρό το αλλά αδύναμο επεξεργαστή.

Δεν νομιζω και το δυο που τα εχω δουλεψει ειδικα το pro ηταν το ιδιο μονο που στο  air η διαδορα ειναι οτι δεν εχει retina εχει led οθωνη λιγο λιγοτερη δυναμη γραφικων και οτι δεν εχει tochbar  αυτες ειναι (η αποψη μου) η διαφορες απο air σε pro

παντος εαν θελετε να το ψαξετε κιαλο 1)everymac.com και 2)mac tracker download για ios and macos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...