Προς το περιεχόμενο

Lenovo TAB M10+ 2nd Gen OctaCore 4GB/64GB

manos_71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια χαρα σε ολη τη παρεα του foroum...Προ ημερων αγορασα το tablet του τιτλου,εχει δουλευτει ελαχιστα,εχει λιγα προγραμματα μεσα,παρ'ολα αυτα μου κανει καποια λαγκαρισματα σε ενα συγκεκριμενο σημειο που θα αναφερω αμεσως...

Εχω το νεο OTE TV μεσα περασμενο το ανοιγω για να ξεκινησω να βλεπω,αν παω να κανω ελαχιστοποιηση στην οθονη τη στιγμη που βλεπω αρχιζει να κανει ενα παραξενο λαγκαρισμα που μαυριζει ολη η εικονα και μενει μονο η ελαχιστοποιημενη εικονα με το video και απλα κατω κατω μου δειχνει μονο το βελακι προς τα πισω και τη μπαρα τα οποια αν πατηθουν δεν κανουν τιποτα και πρεπει απλα να πατησεις πανω στο ελαχιστοποιημενο εικονιδιο!Ελπιζω να καταλαβαν καποιοι αν εχουν εμπειρια!Τελος παντων μου το κανει μονο στο Ote Tv.Εχω και Nova Go αλλα δεν μου κανει κατι τετοιο...Επισης η μπαταρια που λεει οτι ειναι 5000mAh καθως εβλεπα Ote Tv μεσα σε 2 ωρες απο το 80% που ηταν πηγε στο 25% νομιζω δεν ειναι normal...

Οποιος ξερει κατι επι του θεματος ας απαντησει!

Ευχαριστω πολυ!!!

Επεξ/σία από manos_71
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

27 λεπτά πριν, manos_71 είπε

Γεια χαρα σε ολη τη παρεα του foroum...Προ ημερων αγορασα το tablet του τιτλου,εχει δουλευτει ελαχιστα,εχει λιγα προγραμματα μεσα,παρ'ολα αυτα μου κανει καποια λαγκαρισματα σε ενα συγκεκριμενο σημειο που θα αναφερω αμεσως...

Εχω το νεο OTE TV μεσα περασμενο το ανοιγω για να ξεκινησω να βλεπω,αν παω να κανω ελαχιστοποιηση στην οθονη τη στιγμη που βλεπω αρχιζει να κανει ενα παραξενο λαγκαρισμα που μαυριζει ολη η εικονα και μενει μονο η ελαχιστοποιημενη εικονα με το video και απλα κατω κατω μου δειχνει μονο το βελακι προς τα πισω και τη μπαρα τα οποια αν πατηθουν δεν κανουν τιποτα και πρεπει απλα να πατησεις πανω στο ελαχιστοποιημενο εικονιδιο!Ελπιζω να καταλαβαν καποιοι αν εχουν εμπειρια!Τελος παντων μου το κανει μονο στο Ote Tv.Εχω και Nova Go αλλα δεν μου κανει κατι τετοιο...Επισης η μπαταρια που λεει οτι ειναι 5000mAh καθως εβλεπα Ote Tv μεσα σε 2 ωρες απο το 80% που ηταν πηγε στο 25% νομιζω δεν ειναι normal...

Οποιος ξερει κατι επι του θεματος ας απαντησει!

Ευχαριστω πολυ!!!

Σεν ξερω τι ακριβως συμβαινει αλλα μηπως το βαζεις να παιζει σε υψηλες αναλυσεις τα βιντεο;

Ο επεξεργαστης του ειναι πολυ αδυναμος και θα σου προτεινα να πας σε χαμηλη αναλυση κατα το δυνατον.

Πιθανα για τον ιδιο λογο η μπαταρια κραταει λιγο. Αφενως μιλαμε για αδυναμο επεξεργαστη, επιπλεον μιλαμε για Helio που ειναι γενικα ενεργοβορος και επιπλεον εαν δουλευει στα κοκκινα θα σου τρωει την μπαταρια εννοειται στα γρηγορα. 

Δεν ξερω τι συμβαινει αλλα ειναι μια λογικη υποθεση.

Σε ευχαριστω για την απαντηση αλλα χωρις να ειμαι ειδικος δε νομιζω πως ειναι αυτο το προβλημα γιατι ειναι ρυθμισμενο στο αυτοματο και ριχνει την αναλυση μονο του.Αλλα το προβλημα και παλι δεν το εχω οταν παιζει το βιντεο κανονικα,αλλα οταν το κανω ελαχιστοποιηση για να ανοιξω μια αλλα σελιδα μου το κανει αυτο.Στο Nova και το Netflix δεν μου το κανει αυτο.Μπορει να φταιει το Cosmote Tv!Κατα τα αλλα εκτος απο αυτο και την μπαταρια δεν εχω αλλο προβλημα!

Στις 27/7/2020 στις 9:21 ΜΜ, manos_71 είπε

Σε ευχαριστω για την απαντηση αλλα χωρις να ειμαι ειδικος δε νομιζω πως ειναι αυτο το προβλημα γιατι ειναι ρυθμισμενο στο αυτοματο και ριχνει την αναλυση μονο του.Αλλα το προβλημα και παλι δεν το εχω οταν παιζει το βιντεο κανονικα,αλλα οταν το κανω ελαχιστοποιηση για να ανοιξω μια αλλα σελιδα μου το κανει αυτο.Στο Nova και το Netflix δεν μου το κανει αυτο.Μπορει να φταιει το Cosmote Tv!Κατα τα αλλα εκτος απο αυτο και την μπαταρια δεν εχω αλλο προβλημα!

Εχω την εντυπωση οτι οι αυτοματη ρυθμιση της αναλυσης λειτουργει σε σχεση με την ταχυτητα συνδεσης του δικτυου σου και δεν εχει να κανει με τον επεξεργαστη σου. Δοκιμασε να την ρυθμισεις χειροκινητα να δεις. Μπορει να ειναι μεν θεμα Bug του CosmoteTV αλλα η καταναλωση της μπαταριας πιστευω ειναι απο εκει.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Καλημερα,τελικα το προβλημα επιδιορθωθηκε για οποιον αντιμετωπιζει κατι παρομοιο....πηγαινεται απο τις ρυθμισεις  ταμπλε->Εφαρμογες κ ειδοποιησεις->cosmote tv->Αποθηκευτικος χωρος->Διαγραφη προσωρινης μνημης και διαγραφη αποθηκευτικου χωρου->Απεγκατασταση εφαρμογης και τελος εγκατασταση και παιζει ξανα...τοσο απλο και με ταλαιπωρησανε τοσο πολυ...

Στις 17/8/2020 στις 9:35 ΠΜ, manos_71 είπε

Καλημερα,τελικα το προβλημα επιδιορθωθηκε για οποιον αντιμετωπιζει κατι παρομοιο....πηγαινεται απο τις ρυθμισεις  ταμπλε->Εφαρμογες κ ειδοποιησεις->cosmote tv->Αποθηκευτικος χωρος->Διαγραφη προσωρινης μνημης και διαγραφη αποθηκευτικου χωρου->Απεγκατασταση εφαρμογης και τελος εγκατασταση και παιζει ξανα...τοσο απλο και με ταλαιπωρησανε τοσο πολυ...

Σε γενικες γραμμες εισαι ευχαριστημενος απο αυτο το ταμπλετακι;

Ρωταω γιατι το παραγγειλα κι εγω να ξερω τι να περιμενω...

15 ώρες πριν, czarjuly είπε

Σε γενικες γραμμες εισαι ευχαριστημενος απο αυτο το ταμπλετακι;

Ρωταω γιατι το παραγγειλα κι εγω να ξερω τι να περιμενω...

το εχω εγω εδω και λιγο καιρο

Πολυ τιμιο, με πολυ καλη πιοτητα κατασκευης

Μονο αρνητικο του ο σχετικα αδυναμος επεξεργαστης, αλλα δεν θα παρατηρησεις κατι σε καθημερινη χρηση

Για τα λεφτα του νομιζω ειναι πολυ καλο value

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουμε νεότερες εντυπώσεις απ όσους το πήραν; Σκέφτομαι να το χτυπήσω κι εγώ, νομίζω για να πας σε καλύτερο πρέπει να πας σε 250+€.

Η Vodafone το έχει προσφορα στα 155€.

Επεξ/σία από planetman

• 2 μήνες μετά...

Το πήρα τελικά κι εγώ. Έχω όμως μια απορία. Γενικά βλέπω πως δεν είναι συμβατό με πολλές εφαρμογές και δε μπορείς καν να τις εγκαταστήσεις. Γιατί συμβαίνει αυτό;

1 ώρα πριν, planetman είπε

Το πήρα τελικά κι εγώ. Έχω όμως μια απορία. Γενικά βλέπω πως δεν είναι συμβατό με πολλές εφαρμογές και δε μπορείς καν να τις εγκαταστήσεις. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Σαν ποιες εφαρμογές; Κανονικά θα έπρεπε να είναι συμβατές όλες οι εφαρμογές που είναι συμβατές και με το κινητό, εκτός από αυτές που απαιτούν την ύπαρξη cellular δικτύου.

2 ώρες πριν, planetman είπε

Ποιες εφαρμογές δεν μπορεί να εγκαταστήσει?

Για παράδειγμα το galaxy buds+ plugin. Λέει "η συσκευή σας δεν είναι συμβατή με αυτή την έκδοση" και δε μπορώ να το εγκαταστήσω. Οπότε δε μπορώ να έχω τον έλεγχο των ακουστικών galaxy buds+. Στο smartphone sony xz1 που έχω μπήκε κανονικά.

Στις 7/9/2020 στις 4:19 ΜΜ, imr είπε

το εχω εγω εδω και λιγο καιρο

Πολυ τιμιο, με πολυ καλη πιοτητα κατασκευης

Μονο αρνητικο του ο σχετικα αδυναμος επεξεργαστης, αλλα δεν θα παρατηρησεις κατι σε καθημερινη χρηση

Για τα λεφτα του νομιζω ειναι πολυ καλο value

Από μπαταρία πως πάει?στο Σκρουτζ δεν λένε και τα καλύτερα για την μπαταρία

3 ώρες πριν, daPro είπε

Από μπαταρία πως πάει?στο Σκρουτζ δεν λένε και τα καλύτερα για την μπαταρία

Έχει μικρή χωρητικότητα αλλά για 1-2 ώρες την μέρα που το χρησιμοποιώ δεν έχω προσέξει κάτι. Με μικρή χρήση βγάζει κάποιες μερες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...