jimp000 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 σε μητρικη ASUS P5G41T-M φοραω εναν XEON X5460 με εναν coller X DREAM i117 (φτηνιαρικο) 6gb ram(θα μπει αυριο 8αρα στα 1333ghz) psu 450w μου ανεβαζει θερμοκρασιες 55C-75C χωρις να γινετε καποια χρηση βαρια....το πολυ κανενα βιντεο η καμια ταινια οχι παιχνιδια...πολλες φορες φτανει τους 70 χωρις να κανω απολυτως τιποτα... Εδω θα σημειωσω οτι το συστημα δεν ειναι σε κουτι κλασικο υπολογηστη αλλα ενα ευρυχωρο συρταρι γραφειου που μετετρεψα pc desk... λεπτομεριες... Δεν εχω βαλει ακομα ανεμηστηρακια....η πισω πλευρα του συρταριου εχει μεινει ανοικτη για να περναει ελευθερα ο αερας,,,καθως και απο μπροστα εχω αφησει ενα κενο 2 ποντους περιπου για τον ιδιο λογο προσανατολιζομαι σε καποια νε καλυτερη ψυκτρα...low profil...καθοτι το διαθεσιμο υψος που εχω ειναι 13 ποντους παρακαλω οποιος απαντησει να εχει καποια γνωση φια θερμοκρασιες και τα σχετικα... προτασεις για ψυκτρες...(οχι gaming) ευχαριστω προκαταβολικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3v4st4tor Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Χωρίς fans ο αέρας δεν κυκλοφορεί όσα κενά και να αφήσεις. Χρειάζεσαι οπωσδήποτε ένα (δύο καλύτερα)στο πίσω μέρος για να δημιουργηθεί ροή αέρα (airflow) και μία καλύτερη ψύκτρα σαν αυτή: https://www.skroutz.gr/s/7106600/Be-Quiet-Shadow-Rock-LP.html#reviews ενώ αν δεν γίνει άμεσα η αλλαγή καλό θα ήταν να άλλαζες πάστα στον επεξεργαστή, ισως γλυτώσεις το κόστος της ψύκτρας. 70 βαθμοί σε ηρεμία πάντως είναι πάρα πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα