Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου μέχρι 9-10 χιλιάδες. Τώρα έχω μια bmw 316 e36 παλιό οικογενειακό μας. Τα πιο πολλά χλμ θα τα κάνω μέσα στη Θεσσαλονίκη για να πάω δουλειά και καμιά βόλτα. Περίπου 5 χιλιάδες συνολικά το χρόνο. 

Τώρα έχω κοιτάξει διάφορα. Ιδανικά θα ήθελα:

- 5πορτο αλλά και 3πορτο δεν χάλασε ο κόσμος.

- Όσο λιγότερα θέματα να βγάζει , φυσικά θα κάνω σέρβις στην ώρα τους και ότι άλλο χρειαστεί απλά μεταχειρισμένο δεν ξέρεις τι χρήση έχει κάνει ο προηγούμενος.

- Να καίει πάνω κάτω ίδια με το bmw ή και λιγότερα καλοδεχούμενο

- Θα ήθελα να έχει λίγο γκάζι αλλά οχι τίποτα τρελό.

Κοίταξα μέχρι στιγμής opel corsa opc για το οποίο διάβασα κακό τιμόνι αλλά δεν βρήκα μηχανικά αν είναι εντάξει, το μαμά πάντα 1.6 και 192. 

Έπεσε στο μάτι μου και η Giulietta 1.4 και 170 και μου φάνηκε ενδιαφέρον καθώς έχει πιο μεγάλους χώρους από το οπισι και δεν είναι τόσο καγκουροφαση. 

Πόσο καίνε μέσα σε πόλη αυτά πάνω κάτω; Βγάζουν προβλήματα γενικότερα; Και αν πάω σε ένα απ' αυτά τα 2 τι να προσέξω; 

Φυσικά αν έχετε κάποια πρόταση είναι καλοδεχούμενη!

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Η Alfa είναι μια κατηγορία πάνω από το Opc. Σαφώς μεγαλύτεροι χώροι στα πάντα, γκάζι έχει, όμορφο είναι (καλά υποκειμενικό αυτό εντελώς φυσικά) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν οικογενειακό αργότερα.  Από κατανάλωση δεν υπάρχει περίπτωση νομίζω να πλησιάσουν αυτά τα 2 την κατανάλωση της Ε36 οπότε θα είσαι μια χαρά. Τώρα για προβλήματα ότι γνώμες και να ακούσεις εξαρτάται και από τον προηγούμενο κάτοχο.

• Like 1
Δημοσ.

Vw golf r-line 2015 πετρέλαιο 1.6.150 άλογα με πρόγραμμα στο car 11.999 γράφει και το έχει 11.5 φβ .

Πιστεύω ίσως πέσει εκεί που θες και θα πάρεις πολύ δυνατό εργαλείο και απίστευτα οικονομικό .

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ΓιώργοςΒ. είπε

Vw golf r-line 2015 πετρέλαιο 1.6.150 άλογα με πρόγραμμα στο car 11.999 γράφει και το έχει 11.5 φβ .

Πιστεύω ίσως πέσει εκεί που θες και θα πάρεις πολύ δυνατό εργαλείο και απίστευτα οικονομικό .

μεταχειρισμένο πετρελαιο και vag ειναι αυτοκτονία.... αν υπολογισεις οτι ο ανθρωπος θα κανει κ μολις 5000 χλμ το χρονο οπως λεει ειναι 500% ζημιογόνο...

TS

θες μια προταση να τη χαρεις;

δες κατι τετοιο αν εισαι οκ και με τους χώρους του https://www.car.gr/14040508-bmw-116-f20-136hp

• Like 1
Δημοσ.
Στις 27/7/2020 στις 7:00 ΜΜ, koularasss είπε

Έπεσε στο μάτι μου και η Giulietta 1.4 και 170 και μου φάνηκε ενδιαφέρον καθώς έχει πιο μεγάλους χώρους από το οπισι και δεν είναι τόσο καγκουροφαση. 

Πόσο καίνε μέσα σε πόλη αυτά πάνω κάτω; Βγάζουν προβλήματα γενικότερα; Και αν πάω σε ένα απ' αυτά τα 2 τι να προσέξω; 

Αν βρεις σε καλή κατάσταση την alfa πάρε. 

Καλοί χώροι, σούπερ εμφάνιση η sports pack distinctive, πολύ καλό γκάζι, καταπινει για πλάκα μεγάλες αποστάσεις με υψηλές ταχύτητες. 

Προβλήματα δε βγάζει εύκολα και κατανάλωση λογική αν είσαι προσεκτικός. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...