Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα . Δεν το κατέχω το άθλημα, θέλω να μείνω και σε λογικά οικονομικά πλαίσια. Αν έχετε προτάσεις να κάνουμε ένα ολοκληρωμένο σετ . Σαν πρώτη σκέψη με τα λίγα που διάβασα ξεκινάω με Ryzen 7 και Gtx 1660s

Ποσό όσο πιο κοντά στα 500ε

Χρήση Photoshop και lightroom με βαριά raw αρχεία 45Mb έκαστος.

Οθόνη υπάρχει

Δεν έχω θέμα να αγοράσω και να συνδέσω τα κομμάτια , εφόσον είναι συμβατά μεταξύ τους

Βρίσκομαι Θεσ/νικη

Δίχως λειτουργικό

Επεξ/σία από gotthard
Δημοσ.

Με R7/1660s δεν νομίζω ότι θα φτάσουν τα χρήματα, στην θέση σου θα έχτιζα κάτι τέτοιο, με σκοπό να πάω τέταρτη γενιά στο μέλλον και dgpu 

διορθώσεις ελεύθερα, έχω καιρό να δω HW τιμές κλπ

Spoiler

image.png.862ee6c7cb997c1da757772e9303a4cd.png

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, gotthard είπε

Καλησπέρα . Δεν το κατέχω το άθλημα, θέλω να μείνω και σε λογικά οικονομικά πλαίσια. Αν έχετε προτάσεις να κάνουμε ένα ολοκληρωμένο σετ . Σαν πρώτη σκέψη με τα λίγα που διάβασα ξεκινάω με Ryzen 7 και Gtx 1660s

Ποσό όσο πιο κοντά στα 500ε

Χρήση Photoshop και lightroom με βαριά raw αρχεία 45Mb έκαστος.

Οθόνη υπάρχει

Δεν έχω θέμα να αγοράσω και να συνδέσω τα κομμάτια , εφόσον είναι συμβατά μεταξύ τους

Βρίσκομαι Θεσ/νικη

Δίχως λειτουργικό

Αν μπορέσεις ανέβα ένα κατοσταρικο και πάρε αυτά. Σου έβγαλα από vision studio για να μην έχεις μεταφορικα 

IMG_20200728_063603.jpg.ccbc91feb61fd50c6fb2d7de68852f5d.jpg

• Like 4
Δημοσ.
21 ώρες πριν, Rhamnusia είπε

Με R7/1660s δεν νομίζω ότι θα φτάσουν τα χρήματα, στην θέση σου θα έχτιζα κάτι τέτοιο, με σκοπό να πάω τέταρτη γενιά στο μέλλον και dgpu 

διορθώσεις ελεύθερα, έχω καιρό να δω HW τιμές κλπ

Μπορώ να πω μου άνοιξες τα μάτια. Με ryzen 5 3600 είδα πως πάει σφαίρα , οπότε λέω να αρχίσω απο εκεί. Για τα υπόλοιπα θα συμφωνήσω και θα κινηθώ προς αυτά

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.862ee6c7cb997c1da757772e9303a4cd.png

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 28/7/2020 στις 6:38 ΠΜ, radiohead είπε

Αν μπορέσεις ανέβα ένα κατοσταρικο και πάρε αυτά. Σου έβγαλα από vision studio για να μην έχεις μεταφορικα 

IMG_20200728_063603.jpg.ccbc91feb61fd50c6fb2d7de68852f5d.jpg

Ευχαριστώ πολύ. Συγνώμη που άργησα αλλά δεν είχα χρόνο και ήθελα πρώτα να τα δω ένα ένα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...