Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, kp1 είπε

Σε αυτά τα λεφτά τα καλύτερα είναι το xiaomi redmi note 8 και realme 5.

Σε ένα site συγκρίσεων τηλεφώνων (kimovil) το realme του δίνει βαθμολογία 8 ενώ το redmi 9 8,2. Το note 8 βγαίνει ακριβό. Δε θέλω να πάω τόσο ψηλά 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε

https://www.skroutz.gr/s/20278123/Xiaomi-Redmi-Note-8-64GB-Neptune-Blue.html

Εμενα γιατι μου κανει για κατω απο τα 160€...

Δεν έχω ξανά αγορασει από σκρουτζομαγαζο, κολλάω λίγο σε αυτό. Στο eshop ας πούμε έχει 190. Έχεις καμιά πρόταση για σκρουτζομαγαζο; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, vaggosg είπε

Δεν έχω ξανά αγορασει από σκρουτζομαγαζο, κολλάω λίγο σε αυτό. Στο eshop ας πούμε έχει 190. Έχεις καμιά πρόταση για σκρουτζομαγαζο; 

Απο αυτα που εχουν σχετικα χαμηλη τιμη απο το DRELE εχω αγορασει και ειμαι ευχαριστημενος απο την γενικη συμπεριφορα (δεν εχω χρειαστει το service ομως). Ουτε περιεργες τιμες για αγορα με τιμολογιο ουτε αλλα παρατραγουδα. Για τον Καραβασιλη εχω ακουσει καλά λόγια επισης. Τα εγγυημενα MyGad to δινει ακριβα και το YouHou επισης. Αλλα εσυ ειχες ποσταρει αρχικα το You!!!

To Redmi 9 εχει τον πιο δυνατο επεξεργαστη της χειροτερης ομως εταιρειας (Mediatek).... Δεν θα το απεκλεια ομως για αυτη την κατηγορια τιμης.

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Απο αυτα που εχουν σχετικα χαμηλη τιμη απο το DRELE εχω αγορασει και ειμαι ευχαριστημενος απο την γενικη συμπεριφορα (δεν εχω χρειαστει το service ομως). Ουτε περιεργες τιμες για αγορα με τιμολογιο ουτε αλλα παρατραγουδα. Για τον Καραβασιλη εχω ακουσει καλά λόγια επισης. Τα εγγυημενα MyGad to δινει ακριβα και το YouHou επισης. Αλλα εσυ ειχες ποσταρει αρχικα το You!!!

To Redmi 9 εχει τον πιο δυνατο επεξεργαστη της χειροτερης ομως εταιρειας (Mediatek).... Δεν θα το απεκλεια ομως για αυτη την κατηγορια τιμης.

Για τον καραβασιλη έχω ακούσει κι εγώ. Μάλλον εκεί θα πάω... Ευχαριστώ 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vaggosg είπε

Για τον καραβασιλη έχω ακούσει κι εγώ. Μάλλον εκεί θα πάω... Ευχαριστώ 

Καλό είναι να το πάρεις απο κατάστημα που καλύπτει εγγύηση απο την infoguest η δική του για 2 χρόνια.Τα υπόλοιπα καταστήματα στέλνουν το κινητό στην Κίνα με 1 χρόνο εγγύηση και μένεις χωρίς κινητό για κανά μήνα.Δεν υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία της Xiaomi στην Ελλάδα.

Ρώτα στο Abox , έχει κάποια μοντέλα που τα καλύπτει η infoguest, όπως πχ το Mi A3.

Ρώτα και στον Καραβασίλη, καλύτερα με εγγύηση infoguest.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει και το Huawei P Smart 2019 με εγγυηση αντιπροσωπειας απο οπου κι αν το παρεις με μειονεκτημα ομως τα 3/65gb αντι για 4/64

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Υπαρχει και το Huawei P Smart 2019 με εγγυηση αντιπροσωπειας απο οπου κι αν το παρεις με μειονεκτημα ομως τα 3/65gb αντι για 4/64

Το 1gb ram διαφοράς δε με νοιάζει τόσο πολύ, φαντάσου ότι τώρα έχω τηλέφωνο με 1 gb σύνολο. Κλείνω προς το redmi 9 και αυτό λόγο μπαταρίας αλλά και τελευταίας έκδοσης Android 10. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...