Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Γεια σας. Πριν 1 εβδομάδα άρχισαν να σκάβουν το πεζοδρόμιο κατω από την πολυκατοικία για κάτι έργα ΔΕΔΔΗΕ. Μας κόπηκε το ίντερνετ και το σταθερό. Πήγε ο διαχειριστής και μίλησε με τους εργάτες. Οι τυπαδες έκοψαν το καλώδιο καταλάθος και πήγαν να το θάψουν για να το κρύψουν. Πήραμε τηλέφωνο στην Nova και τους ενημερώσαμε,ήταν να έρθουν σήμερα να δουν αλλά το ακύρωσαν και λένε στης 7 Αυγούστου. Θα έχει περάσει μέχρι τότε σχεδόν ένας μήνας χωρίς ίντερνετ και σταθερό, είμαστε 3 οικογένειες με Nova και όλοι πήραν τηλέφωνο και έκαναν παράπονο αλλά στα @@ τους. Για κάποιο λόγο οι γείτονες με Vodafone είναι μια χαρά, παίζει να περνάει άλλο καλώδιο? Δεν ξερω. Τι μπορούμε να κάνουμε για να μην περιμένουμε άλλες 2 εβδομάδες,και μετά ποιός ξέρει άλλο ποσό καιρό μέχρι να το φτιάξουν? Πριν φύγουν οι εργάτες της ΔΕΔΔΗΕ.
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Οι εργάτες του ΔΕΔΔΗΕ θα φύγουν ετσι και αλλιως, δεν ειναι δουλεια τους τα τηλεφωνικά καλωδια Εσυ δωστο βλαβη, θα το δώσουν και οι γυρω γυρω και θα έρθει συνεργείο του οτε να το φτιάξει, το πότε ειναι άλλου παπα ευαγγέλιο.
l337 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, europieimaste είπε Τι μπορούμε να κάνουμε για να μην περιμένουμε άλλες 2 εβδομάδες,και μετά ποιός ξέρει άλλο ποσό καιρό μέχρι να το φτιάξουν? Πριν φύγουν οι εργάτες της ΔΕΔΔΗΕ. Τίποτα δεν μπορείτε να κάνετε.
papoys1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δεν ξέρω ρε παιδιά τι παίζει με τη nova τελευταία. Εν μέσω lokdown δούλευε μια χαρά χωρίς προβλήματα.Από τότε που δήθεν την αγόρασαν κάποιοι Άγγλοι από το κακό στο χειρότερο.Τελευταία ώρες ώρες σέρνεται στην κυριολεξία.Πληρώνω για 50άρα και κάποιες στιγμές θέλει σχεδόν 1 λεπτό να φορτώσει σελίδα του Youtube.Μάλλον ήρθε η ώρα να τη σουτάρω αν συνεχίσει και σκέφτομαι προς τα που να πάω.
Klausx Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 31 λεπτά πριν, papoys1 είπε Δεν ξέρω ρε παιδιά τι παίζει με τη nova τελευταία. Εν μέσω lokdown δούλευε μια χαρά χωρίς προβλήματα.Από τότε που δήθεν την αγόρασαν κάποιοι Άγγλοι από το κακό στο χειρότερο.Τελευταία ώρες ώρες σέρνεται στην κυριολεξία.Πληρώνω για 50άρα και κάποιες στιγμές θέλει σχεδόν 1 λεπτό να φορτώσει σελίδα του Youtube.Μάλλον ήρθε η ώρα να τη σουτάρω αν συνεχίσει και σκέφτομαι προς τα που να πάω. Έχω το ίδιο θέμα, επίσης άκυρες αποσυνδέσεις σε εφαρμογές που είμαι συνδεδεμένος. 1
papoys1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, Klausx είπε Έχω το ίδιο θέμα, επίσης άκυρες αποσυνδέσεις σε εφαρμογές που είμαι συνδεδεμένος. Έχω πάρει τον τελευταίο μήνα 2-3 φορές τηλέφωνο το σέρβις υποτίθεται κάνουν έλεγχο μου λένε ότι καθάρισαν τη γραμμή και δεν έχει πρόβλημα αλλά πάπαλα.Χτες το απόγευμα για 1-2 μου έσπασε τα νεύρα.Πάνω από λεπτό να φορτώσει σελίδα.Σίγουρα μας δουλεύουν να μην την κάνουμε για αυτό τελευταία με έχουν πρήξει να μου δώσουν δωρεάν το πρόγραμμα ταινιών. Φοβούνται την κοπάνα και θέλουν να μας δέσουν με κανένα νέο διετή συμβόλαιο.Δε σφάξανε.Αν δεν διορθωθεί μετά τις διακοπές μην το είδατε. 1
poulinos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 On 29/07/2020 at 06:14, papoys1 said: Δεν ξέρω ρε παιδιά τι παίζει με τη nova τελευταία. Εν μέσω lokdown δούλευε μια χαρά χωρίς προβλήματα.Από τότε που δήθεν την αγόρασαν κάποιοι Άγγλοι από το κακό στο χειρότερο.Τελευταία ώρες ώρες σέρνεται στην κυριολεξία.Πληρώνω για 50άρα και κάποιες στιγμές θέλει σχεδόν 1 λεπτό να φορτώσει σελίδα του Youtube.Μάλλον ήρθε η ώρα να τη σουτάρω αν συνεχίσει και σκέφτομαι προς τα που να πάω. δες αν ειναι θεμα πχ wireless>κανε δοκιμες στο ειχα γραψει και στο αλλο ποστς.εχω 50 αρι που κλειδωνει 55 και παντα κατεβαζω στο μεγιστο ειτε τορρεντ ειτε δεν ξερω τι.γειτονας σου σχετικα(βριλησσια). κανε δοκιμες με ethernet.κανε κανα Hard reset το ρουτερ.επισης ποιο ρουτερ εχεις?εχεις δοκιμασει με αλλο? On 27/07/2020 at 17:54, europieimaste said: Γεια σας. Πριν 1 εβδομάδα άρχισαν να σκάβουν το πεζοδρόμιο κατω από την πολυκατοικία για κάτι έργα ΔΕΔΔΗΕ. Μας κόπηκε το ίντερνετ και το σταθερό. Πήγε ο διαχειριστής και μίλησε με τους εργάτες. Οι τυπαδες έκοψαν το καλώδιο καταλάθος και πήγαν να το θάψουν για να το κρύψουν. Πήραμε τηλέφωνο στην Nova και τους ενημερώσαμε,ήταν να έρθουν σήμερα να δουν αλλά το ακύρωσαν και λένε στης 7 Αυγούστου. Θα έχει περάσει μέχρι τότε σχεδόν ένας μήνας χωρίς ίντερνετ και σταθερό, είμαστε 3 οικογένειες με Nova και όλοι πήραν τηλέφωνο και έκαναν παράπονο αλλά στα @@ τους. Για κάποιο λόγο οι γείτονες με Vodafone είναι μια χαρά, παίζει να περνάει άλλο καλώδιο? Δεν ξερω. Τι μπορούμε να κάνουμε για να μην περιμένουμε άλλες 2 εβδομάδες,και μετά ποιός ξέρει άλλο ποσό καιρό μέχρι να το φτιάξουν? Πριν φύγουν οι εργάτες της ΔΕΔΔΗΕ. Θα ερθει τεχνικος θα μετρησει διακοπη πχ στα χ μετρα θα παει στον οτε ο οτε θα το ξερει ηδη διοτι πανω στο καλωδιο παιζουν και αλλοι παροχοι και θα το δωσει καλωδιακη.η καλωδιακη μπορει να παρει απο μια μερα μεχρι 10 ημερα plus.δεν μπορεις να κανεις τιποτε αλλο. ο δεδδηε δεν του καιγεται μια.θα το θαψει το καλωδιο κανονικα.δεν προκειται να το φτιαξει ουτε να νοιαστει. απειρες καλωδιακες καθε μερα λογω εργων.σκαβει ο ενας κοβει του αλλου.και οχι μονο σε χαλκο αλλα και σε οπτικες. 2
papoys1 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 20 ώρες πριν, poulinos είπε δες αν ειναι θεμα πχ wireless>κανε δοκιμες στο ειχα γραψει και στο αλλο ποστς.εχω 50 αρι που κλειδωνει 55 και παντα κατεβαζω στο μεγιστο ειτε τορρεντ ειτε δεν ξερω τι.γειτονας σου σχετικα(βριλησσια). κανε δοκιμες με ethernet.κανε κανα Hard reset το ρουτερ.επισης ποιο ρουτερ εχεις?εχεις δοκιμασει με αλλο? Καλημέρα το δικό τους ρούτερ έχω.Σκεφτόμουν να το αλλάξω με κάποιο πιο καλό γιατί πολλές φορές είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένα μία ενσύρματη και 3 ασύρματες συσκευές και σκεφτόμουν μήπως δεν μπορεί να τα υποστηρίξει. Εσύ πιο έχεις;
poulinos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 2 hours ago, papoys1 said: Καλημέρα το δικό τους ρούτερ έχω.Σκεφτόμουν να το αλλάξω με κάποιο πιο καλό γιατί πολλές φορές είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένα μία ενσύρματη και 3 ασύρματες συσκευές και σκεφτόμουν μήπως δεν μπορεί να τα υποστηρίξει. Εσύ πιο έχεις; zte 288 εχω τωρα πανω. εσυ ποιο εχεις? με ethernet μη ως παιζεις κανονικα και ειναι θεμα wifi?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Super Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 On 29/07/2020 at 06:14, papoys1 said: Εν μέσω lokdown δούλευε μια χαρά χωρίς προβλήματα Ήταν με διαφορά η χειρότερη μέσα στο lockdown. Το σούρσιμο πήγαινε σύννεφο, αναγκάστικαν να αναβαθμίσουν κυκλώματα με εξωτερικό για να την παλέψουν...
seventh_son Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Καλή τύχη. Σε εποχές προ κορονοιού, καλωδιακή ΟΤΕ, κομμένο καλώδιο σε πολυκατοικία, ενάμισι μήνα χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ. Το αναλαμβάνει εργολάβος οπότε ζήσε Μάη μου. Άρχισε να συνηθίζεις με το 4G και Hotspot κανά κινητό και όταν στο φτιάξουν θα σου φανεί σαν δώρο
Spirosninja Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Ίδια εμπειρία και εγώ! Ημουν 1 μηνα χωρίς, πληρωσα 20€ στην νόβα και 60€ για να γίνει 6 μέτρα ή σωλήνα από που παίρνω την γραμμή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα