Οράτιος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.plaisio.gr/tileoraseis/tvs/samsung-qled-tv-qe-75q950t-75-8k-ultra-hd_3433048 Με πιστωτική κάρτα από 52,06 € / μήνα σε 48 άτοκες δόσεις 6.999+ https://www.skroutz.gr/s/22641936/Samsung-QE75Q950TS.html https://www.avforums.com/reviews/samsung-q950ts-qled-8k-tv-review.17023 Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2020 από Οράτιος
imvrios Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ω ρε φίλε, 8Κ. Τη θέλω κι ας μην υποστηρίζει ούτε DTS ούτε Dolby. Να μην έχει ήχο, μόνο εικόνα να δείχνει. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2020 από imvrios
greengr21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, imvrios είπε Ω ρε φίλε, 8Κ. Τη θέλω κι ας μην υποστηρίζει ούτε DTS ούτε Dolby. Να μην έχει ήχο, μόνο εικόνα να δείχνει. μη φοβασαι σε 8κ ουτε εικονα θα βρισκεις
Arkin Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Χωμα τιμή. 8K όμως δεν βρίσκω ακόμα και ανησυχώ. 8k για 75 ίντσες είναι ότι πρέπει από σωστή απόσταση θέασης.
imvrios Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 3 λεπτά πριν, greengr21 είπε μη φοβασαι σε 8κ ουτε εικονα θα βρισκεις Έλα πίσω στη σπηλιά σας οι άνθρωποι των σπηλαίων, μη καθυστερείτε την εξέλιξη. Θέλω να δω πόσο καλό upscaling κάνει από 720p. Ή θα κουμπώσω πάνω το νέο Xbox (και ας μη παίζω παιχνίδια). Γενικά είμαι συλλέκτης ταινιών, ξέρω τι παίζει. Δεν υπάρχει ακόμα περιεχόμενο. Μόνο concept videάκια θα βλέπω στο Youtube. Να δούμε πόσο γρήγορα θα αρχίσουν να πουσάρουν το 8Κ και θα αρχίσουμε να βλέπουμε και περιεχόμενο.
Delijohn Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Η τιμή, αν δεν είναι λάθος, είναι πραγματικά ΧΩΜΑ. Ούτε προβληματικό μοντέλο δεν το ρίχνεις από τα 7 στα 2.5!! Προφανώς μιλάμε για ένα πάνελ που δε μας ενδιαφέρει τόσο τα 8k, αλλά για το ότι θα το κρατήσεις μια δεκαετία τουλάχιστον. Άτοκα για 2 χρονάκια, δεν χάλασε κανέναν.
nemesi54 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Αναφορά σε κείμενο Μόνο 2 διαθέσιμα Μεγάλη πιθανότητα να πρόκειται για κομμάτια Demo. 1
Doubt Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Spoiler (γιατί τη λένε κι αυτή uhd? δεν αναβαθμίστηκαν οι ονομασίες;) Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2020 από Doubt
giorginho Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Μήπως είναι λάθος και εννοούσαν την περσινή 950? ...την οποία ξεπουλαει πχ και ο κωτσος σε αυτά τα λεφτά (και με πόντους!), άρα λογικά είναι ξεστοκαρισμα κατόπιν εντολής του αντιπροσώπου... Μου βρωμάει λάθος, δεν γίνεται (εννοώ με βάση τις πρακτικές ως τώρα παντού και πάντα) τόσο σύντομα τέτοια αλματώδη έκπτωση σε καινούργιο προϊόν).
lazarakos2 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Πάντως τα 2 κομμάτια ήταν σφραγισμένα στις αποθήκες το απόγευμα που μίλησα με έναν γνωστό στο Πλαίσιο . Η τιμή too good to be true για το μοντέλο του 2020 ( 3 μήνες σκάρτους στην αγορά). Εγώ το τόλμησα, είτε είναι το bargain της χρονιάς, είτε θα παίξει άκυρο οπότε no biggie. Θα τους στείλω ένα email αύριο το πρωί να βεβαιωθώ ότι είναι το μοντέλο του 2020 και βλέπουμε. Edit: Συνεχίζει να δείχνει 2 διαθέσιμα αλλά δεν δίνει πλέον την δυνατότητα αγοράς, οπότε μάλλον για άκυρο πάει. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2020 από lazarakos2
Delijohn Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 @lazarakos2 το τόλμησες τελικά ή θα στείλεις μέιλ αύριο να δεις; Θέλω να πω την έκλεισες ή αν δεν είναι το μοντέλο του 20, δεν θα πληρώσεις; Σε καλή μεριά αν κάτσει..
lazarakos2 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Delijohn είπε @lazarakos2 το τόλμησες τελικά ή θα στείλεις μέιλ αύριο να δεις; Θέλω να πω την έκλεισες ή αν δεν είναι το μοντέλο του 20, δεν θα πληρώσεις; Σε καλή μεριά αν κάτσει.. Ναι την έχω κλείσει από χθες το απόγευμα. 'Ημουν στην αναζήτηση για 4k (o)led σε πολλές ίντσες ούτως ή άλλως, οπότε αν κάτσει είναι απλά υπέρβαση στα specs και στο budget (δικαιολογίες που λέω στον εαυτό μου και στη γυναίκα). Δεν έχω στείλει ακόμα το email για την εξακρίβωση του μοντέλου, αλλά πλέον στο product page (που μπορείς να πας μόνο με το λινκ στο αρχικό ποστ) δείχνει 1 διαθέσιμο, οπότε ίσως ; @giorginho Για το μοντέλο του 2019 που πράγματι το ξεστοκάρουν όλες οι αλυσίδες, είναι πάντως διαφορετικά και το product page και ο κωδικός προιόντος. Το πιο πιθανό είναι το άκυρο, αλλά να έτσι να υπάρχει κάτι να ασχολούμαστε Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2020 από lazarakos2 3
damianostsam Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 και αντε τωρα εσυ να την εχεις αγορασει σε τιμη προ εκπτωσης.. πως θα νιωθεις αραγε που σε κοροιδευει η εκαστοτε εταιρια... το λεω κυριως γτ δεν ειναι ενα πολυ παλιο μοντελο αλλα αντιθετως ειναι ολοκαινουργιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα