Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα .  Θέλω να αλλάξω εισιτήρια από golight σε flex. Μου είπαν γίνεται αλλά πληρώνεις 70 ευρώ πέναλτι.  Άμα πληρώσω το πέναλτι θα μου δώσουν πίσω τη διαφορά από το αρχικό εισιτήριο?  Με έχουν μπερδέψει ρε παιδιά τηλέφωνα δεν σηκώνουν για διευκρινήσεις.  Ξέρετε τίποτα? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καμια διαφορα, ειναι αυτο που σου λενε, πληρωνεις ενα προστιμο πρακτικα που θελεις να αλλαξεις το εισητηριο σου (εκτος αν η διαφορα μεταξυ θεσεων ειναι οντως 70ε οποτε δεν πληρωνεις προστιμο).

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ.

Πιο φτηνά θα σου βγει να προσθέσεις βαλίστα στο GoLight, παρά να αλλάξεις σε Flex (αυτή είναι η διαφορά τους).

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Haldol είπε

Πιο φτηνά θα σου βγει να προσθέσεις βαλίστα στο GoLight, παρά να αλλάξεις σε Flex (αυτή είναι η διαφορά τους).

To flex δεν είναι που μπορείς να αλλάξεις και ημνια ή όνομα?

Δημοσ.

Τα πέναλτι στο κάθε εισιτήριο δεν αφαιρούνται από το προηγούμενο εοσητηριο  .Έτσι?  

Είναι στάνταρ λεφτά που πρέπει να πληρώσει κάποιος όταν κάνει αλλαγή 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, DrLo είπε

To flex δεν είναι που μπορείς να αλλάξεις και ημνια ή όνομα?

Σωστά. Αλλά υποψιάζομαι ότι εφόσον ο ts γράφει γι' αλλαγή "από GoLight σε Flex" τον ενδιαφέρει περισσότερο η βαλίτσα (αλλιώς θα 'λεγε ότι θέλει ν' αλλάξει ημ/νίες).

Σκέτη η βαλίτσα νομίζω έχει περίπου 30 ευρώ.

Δημοσ.

Ημερομηνίες ήθελα να αλλάξω και άλλο προορισμό. Δυστυχώς με 70 ευρώ πέναλτι σε κάθε εισιτήριο συν τους φόρους δεν αξίζει.  Οπότε θα ζητήσω ακύρωση και θα πάρω 18.50 ευρώ .  Τι να πω ..Η αλλαγή γίνεται γιατί δεν θέλω να πάω εξωτερικό με την όλη φάση με τον ιο

Δημοσ.
3 hours ago, fogeo93 said:

Ημερομηνίες ήθελα να αλλάξω και άλλο προορισμό. Δυστυχώς με 70 ευρώ πέναλτι σε κάθε εισιτήριο συν τους φόρους δεν αξίζει.  Οπότε θα ζητήσω ακύρωση και θα πάρω 18.50 ευρώ .  Τι να πω ..Η αλλαγή γίνεται γιατί δεν θέλω να πάω εξωτερικό με την όλη φάση με τον ιο

πηγα ουγγαρια. ολα μια χαρα. πως το εννοω το μια χαρα.ολοι με μασκες μεσα  στο αεροπλανο ντιθετα με ελληνικα μετρο κτλ. λιγοι τουριστες στο εξωτερικο. ολα  good με την απαιτουμενη προσοχη. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να κάνω ψιλο-highjack

ψάχνω εισητήριο Aegean για εκωτερικό και βλέπω στο "Go-Light" σχεικά με το "Cabin Baggage"222

1 piece only: Either a personal item (women’s/men’s handbag or thin laptop case) or a carry-on up to 8kg & max dimensions 56cmX45cmX25cm for the Airbus fleet or 55cmX40cmX23cm for the Turboprop fleet.

.

Αυτό έχει αλλάξει πρόσφτα? 

Μέρχι πριν κορονοιο φάση ταξίδευα με laptop/backpack ΚΑΙ τη βαλίτσα καμπίνας 

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, DrLo είπε

να κάνω ψιλο-highjack

ψάχνω εισητήριο Aegean για εκωτερικό και βλέπω στο "Go-Light" σχεικά με το "Cabin Baggage"222

1 piece only: Either a personal item (women’s/men’s handbag or thin laptop case) or a carry-on up to 8kg & max dimensions 56cmX45cmX25cm for the Airbus fleet or 55cmX40cmX23cm for the Turboprop fleet.

.

Αυτό έχει αλλάξει πρόσφτα? 

Μέρχι πριν κορονοιο φάση ταξίδευα με laptop/backpack ΚΑΙ τη βαλίτσα καμπίνας 

ναι αλλαξε όταν "εριξαν τις τιμες" στα golight....

επισης πλεον με golight αν θες να αλλαξεις την default θεση πληρώνεις ενω στις πτήσεις εσωτερικου σου δινει 100 ολοκληρα μιλια...

απο εμενα εχει φαει ήδη Χ, εδώ και 1-1.5 ειχε ξεκινησει η κατρακυλα τους, πλεον ολοκληρώθηκε... ακριβη ryanair...

17 ώρες πριν, fogeo93 είπε

Τα πέναλτι στο κάθε εισιτήριο δεν αφαιρούνται από το προηγούμενο εοσητηριο  .Έτσι?  

Είναι στάνταρ λεφτά που πρέπει να πληρώσει κάποιος όταν κάνει αλλαγή 

οχι το πεναλτυ εινα πεναλτυ. το προηγουμενο ποσο που πληρωσες ουσιαστικα το χανεις.

πρακτικα πιο πολυ σε συμφερει να κλεισεις νεο εισητηριο...

υγ. μην ελπιζεις οτι θα παρεις τα 18.5 πισω, εχουν "διαχειριστικο κόστος" 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, paylidis είπε

ναι αλλαξε όταν "εριξαν τις τιμες" στα golight....

επισης πλεον με golight αν θες να αλλαξεις την default θεση πληρώνεις ενω στις πτήσεις εσωτερικου σου δινει 100 ολοκληρα μιλια...

απο εμενα εχει φαει ήδη Χ, εδώ και 1-1.5 ειχε ξεκινησει η κατρακυλα τους, πλεον ολοκληρώθηκε... ακριβη ryanair...

Δε πετάει παντού η Ryannair όμως,

δε βλέπω και κάποια άλλη στις ημνιες που ενδιαφέρομαι, ίσως ακόμα δε ξέρουν όλοι που και πότε πετάνε

.

Bλέπω τώρα πχ ότι και η SAS έχει το ίδιο (εκεί λέει προσωρινά λόγω covid)

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση 2:

Εαν προβώ στην αγορά ενός εισητηρίου (Aegean), μπορώ στο μέλλον (μέχρι την πτήση) να αναβαθμίσω την κατηγορία του εισητηρίου μου (πχ από go-light σε flex ή business) πληρώνοντας τη διαφορά δηλαδή τη τιμή του νέου εισηηρίου την ημέρα της αλλαγής μείων το ήδη καταβηθέν αντίτιμο του αρχικού εισητηρίου ; (

PS:

Ποιός βλάκας σχεδίασε την φόρμα επικοινωνίας της Aegean ?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, DrLo είπε

Ερώτηση 2:

Εαν προβώ στην αγορά ενός εισητηρίου (Aegean), μπορώ στο μέλλον (μέχρι την πτήση) να αναβαθμίσω την κατηγορία του εισητηρίου μου (πχ από go-light σε flex ή business) πληρώνοντας τη διαφορά δηλαδή τη τιμή του νέου εισηηρίου την ημέρα της αλλαγής μείων το ήδη καταβηθέν αντίτιμο του αρχικού εισητηρίου ; (

PS:

Ποιός βλάκας σχεδίασε την φόρμα επικοινωνίας της Aegean ?

χωρις penalty μονο σε business, ειναι το θεμα που ειχε ο ts (golight->flex 70 euro penalty)

Δημοσ.

Παιδιά Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας .. μακάρι να ήταν τόσο απλό το θέμα μου . Πίστευα ότι τα πέναλτι τα καλυπτε η αξία του εισητηριου του προηγούμενο.  Τώρα ας ελπίζω να αλλάξει έστω για 5 λεπτά ή να ακυρωθεί η πτήση μπας και πάρω voucher ..

Όνειρο απατηλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...