chios Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 27 λεπτά πριν, ducatirulez είπε Γραψε εντυπωσεις οταν ασχοληθεις και λιγο παραπανω. Η τυχερή που θα το έχει είναι η σύζυγος, μέχρι στιγμής που το στήσαμε και λίγο που το σκάλισε μου είπε ότι πάει πάρα πολύ καλά, πριν είχε Samsung m20 και αυτό της φαίνεται πολύ πιο γρήγορο. 1
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Παρήγγειλα τελικά το redmi note 8. Εντυπώσεις μόλις παραλάβω.
dimo69 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Ραν βαζαμε σαν παραγοντα την πρωτα την καμερα και την μετα την μπαταρια σε ποιο να πηγαινα απο αυτα?
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 30/7/2020 στις 4:53 ΜΜ, sir ImPeCaBlE είπε Παρήγγειλα τελικά το redmi note 8. Εντυπώσεις μόλις παραλάβω. Παρέλαβα επιτέλους (ACS = εγγυημένη καθυστέρηση). Νομίζω ήταν αρκετά τίμια επιλογή. Tbh δε κατάλαβα διαφορές από το δικό μου note 7 από το οποίο έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος. Το μόνο πρόβλημα που θα χρειαστεί να ψάξω είναι ότι δε συνδέεται σε 3G και 4G δίκτυα. Ελπίζω να μου έχει ξεφύγει κάποια ρύθμιση. Λύθηκε, έπρεπε να το ενεργοποιήσει η Vodafone μάλλον γιατί η sim ήταν καινούργια. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2020 από sir ImPeCaBlE
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα