Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω ένα κινητό για τον πατέρα μου στα 150€. Υπάρχει κάποια goto επιλογή σε αυτό το budget? Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις πέρα από το να έχει Ελληνικό μενού (αλλά νομίζω αυτό υπάρχει από default σε όλα τα android).

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε;  150€
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό;   Ελλάδα
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα;   ιδανικά από κάποιο γνωστό αλλά δεν είναι απαραίτητο αν η διαφορά στη τιμή είναι μεγάλη
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές;   καινούργια
5) Μέγεθος οθόνης;   Θα προσπαθήσω να το ρυθμίσω να έχει μεγάλη γραμματοσειρά οπότε όσο μεγαλύτερη οθόνη τόσο το καλύτερο (?) Όχι
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ);  Όχι
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών;  Όχι
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία;  Όχι
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;  Android
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά)  Κυρίως τηλέφωνα θα παίρνει αλλά θέλω να μπορεί να κάνει και browsing, να στέλνει mail κτλ. Βασικά πραγματάκια όχι τίποτα απαιτητικό

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, telis είπε

Realme 5 

Επισης συμπληρωνω την λιστα:

• Realme 5
  • Xiaomi Redmi 8
  • Xiaomi Redmi Note 8
  • Huawei P smart 2019

Ολα θα σε καλύψουν και ειναι μια χαρα συσκευες

Δημοσ.

Το redmi 9(σκετο- όχι c, οχι a) φαινετε ενδιαφέρων και είναι πιο γρήγορο απο redmi 8 (σκέτο) + έχει μεγαλύτερη μπαταρία.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, @topos είπε

Το redmi 9(σκετο- όχι c, οχι a) φαινετε ενδιαφέρων και είναι πιο γρήγορο απο redmi 8 (σκέτο) + έχει μεγαλύτερη μπαταρία.

Κι' αν κάνεις τον κόπο και βρεις έκδοση με NFC , με γλύτωσες από πολύ κόπο .

Δημοσ.
Στις 27/7/2020 στις 4:11 ΜΜ, SeNNinhA είπε

Επισης συμπληρωνω την λιστα:

• Realme 5
  • Xiaomi Redmi 8
  • Xiaomi Redmi Note 8
  • Huawei P smart 2019

Ολα θα σε καλύψουν και ειναι μια χαρα συσκευες

Απο όλα αυτά, το καλύτερο είναι το Redmi Note 8.Οπως και απο το Redmi 9.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Απο όλα αυτά, το καλύτερο είναι το Redmi Note 8.Οπως και απο το Redmi 9.

Το Redmi Note 9 ειναι το πιο δυνατο αλλα.... με Mediatek επεξεργαστη.

Το P Smart μου αρεσει αλλα εχει 3/64gb αντι για 4/64 που σαφεστατα τα προτιμω.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Δεν θα έπαιρνα με mediatek, του Redmi 9 ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών είναι πιο δυνατά απο τον Snapdragon 665 του Redmi Note 8; Εκεί εννοείς ότι είναι πιο "δυνατό";

Τι γίνεται με τις θερμοκρασίες στον Mediatek;Πχ στο Redmi Note 8 Pro με Mediatek νομίζω πως ανεβάζει θερμοκρασία.Η αν αργότερα θες να περάσεις custom rom θα υπάρχει υποστήριξη;Αν ναι, οι επιλογές θα είναι λίγες.Το Gps θα λειτουργεί γρήγορα και σωστά;Η διαχείριση μνήμης;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε

Δεν θα έπαιρνα με mediatek, του Redmi 9 ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών είναι πιο δυνατά απο τον Snapdragon 665 του Redmi Note 8; Εκεί εννοείς ότι είναι πιο "δυνατό";

Τι γίνεται με τις θερμοκρασίες στον Mediatek;Πχ στο Redmi Note 8 Pro με Mediatek νομίζω πως ανεβάζει θερμοκρασία.Η αν αργότερα θες να περάσεις custom rom θα υπάρχει υποστήριξη;Αν ναι, οι επιλογές θα είναι λίγες.Το Gps θα λειτουργεί γρήγορα και σωστά;Η διαχείριση μνήμης;

Δείχνει κατατι πιο δυνατό στο antutu ~200.000, για custom ROM θα συμφώνησω απόλυτα.Όμως δεν το ανέφερε καθόλου ο ts και υπέθεσα πως δεν θα ασχοληθεί.

Γενικά εαν κάποιος χρειαζετε μεγάλη οθόνη/μπαταρια θέλει default κ light καταστάσεις το redmi 9 4gb στα ~140 δείχνει πολύ καλη αγορά.

Υ.γ Παιζει και το p40 lite E σε αυτά τα χρήματα με λίγο χειροτερα specs κ καλύτερη κάμερα αλλά δεν έχει google " services" οποτε για κάποιον που δεν ασχολειτε δεν είναι καλη αγορά.

Δημοσ.

Και παλι για καποιον που δεν θελει να ασχοληθει πολυ νομιζω οτι το P Smart ειναι πιο απροβληματιστη επιλογη. Το UI νομιζω ειναι πιο καλογραμμενο απο τα Xiaomi

Δημοσ.
23 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

4 / 128 είναι το realme και με ελαφρύ skin πάνω στο Android, όχι ο καρκίνος του miui 

Δημοσ.

Παρέλαβα realme 5,  το τηλέφωνο είναι πολύ καλύτερο από ότι το φανταζομουν, τρέχει νερό και το UI του πάρα πολύ απλό και εύκολο θυμίζει στοκ Android, για μπαταρία δεν χρειάζεται να πω κάτι βλέπω να πάει και 3 μέρες, δεν πέφτει με τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...