vironas04 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ποια παιχνίδια σας θυμίζουν περισσότερο καλοκαίρι; Μπορείτε να γράψετε τίτλους οποιασδήποτε γενιάς ή κονσόλας. Ή μπορείτε να γράψετε παιχνίδια που έχετε συνδυάσει στη μνήμη σας με καλοκαιρινές διακοπές! Προσωπικά ανεβάζω μια καθόλου σεξιστική επιλογή: Και μια καθόλου βίαιη (!): Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2020 από vironas04 2
xaerialtwistx Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Υπάρχει ένα παιχνίδι αλλά δεν είναι βιντεοπαιχνίδι Spoiler 7
zx1234r Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε Υπάρχει ένα παιχνίδι αλλά δεν είναι βιντεοπαιχνίδι Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Κορυφή! 1
vironas04 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Για τους «αρχαιολόγους» ανάμεσα σας (η πλοκή του παιχνιδιού εξελισσόταν το καλοκαίρι): 3
RazielKvlt Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Στις 27/7/2020 στις 2:24 ΜΜ, xaerialtwistx είπε Υπάρχει ένα παιχνίδι αλλά δεν είναι βιντεοπαιχνίδι Απόκρυψη περιεχομένων Μόνο τον φρανκενστέιν δεν είχα βρει.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Need For Speed II και Diablo στον υπολογιστή ενός φίλου. Νομίζω ήταν ένα Pentium στα 133 mhz έτρεχε windows 95. Όλο το καλοκαίρι την έβγαλα σπίτι του. Final Fantasy VII. Το είχα αγοράσει μεταχειρισμένο 10000δρχ. Δεν κατάφερα να το τερματίσω, ήταν το πρώτο jrpg που έπαιζα και δεν είχα κατανοήσει τους μηχανισμούς του παιχνιδιού. Crash Bandicoot 3. Ήταν δώρο με το Playstation. Street Hoop, arcade παιχνίδι. Μου έτρωγε όλο το χαρτζιλίκι. Το κατατάσσω μέσα στα 10 καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει γενικά.
firepc Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Μια πολυ ωραια αναμνηση που εχω απο καλοκαιρι και gaming ειναι να εχω ξαπλαρει εξω στην αυλη να πινω καφεδακι και να διαβαζω PC Master 🌻 Απο games, πολυ λιωσιμο με και με και τα ανεμηστηρακια στο φουλ 4
vironas04 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 59 λεπτά πριν, alphay είπε Need For Speed II και Diablo στον υπολογιστή ενός φίλου. Νομίζω ήταν ένα Pentium στα 133 mhz έτρεχε windows 95. Όλο το καλοκαίρι την έβγαλα σπίτι του. Final Fantasy VII. Το είχα αγοράσει μεταχειρισμένο 10000δρχ. Δεν κατάφερα να το τερματίσω, ήταν το πρώτο jrpg που έπαιζα και δεν είχα κατανοήσει τους μηχανισμούς του παιχνιδιού. Crash Bandicoot 3. Ήταν δώρο με το Playstation. Street Hoop, arcade παιχνίδι. Μου έτρωγε όλο το χαρτζιλίκι. Το κατατάσσω μέσα στα 10 καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει γενικά. Καλά, στα arcade ρίχναμε τρελό χρήμα τα καλοκαίρια. Εμένα μου τα είχε φάει το aliens vs predator (capcom) και το terminator 2(midway) με τα 2 πιστόλια... 42 λεπτά πριν, firepc είπε Μια πολυ ωραια αναμνηση που εχω απο καλοκαιρι και gaming ειναι να εχω ξαπλαρει εξω στην αυλη να πινω καφεδακι και να διαβαζω PC Master 🌻 Απο games, πολυ λιωσιμο με και με και τα ανεμηστηρακια στο φουλ Διάβαζες και Τσουρινακη για adventures? Εν τω μεταξύ τότε είχαμε ενημέρωση κάθε μήνα ή δίμηνο για τεχνολογικά κλπ. Εγώ περίμενα το pixel σαν ευαγγέλιο και το διάβαζα από εξώφυλλο σε οπισθόφυλλο!
firepc Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 4 λεπτά πριν, vironas04 είπε Καλά, στα arcade ρίχναμε τρελό χρήμα τα καλοκαίρια. Εμένα μου τα είχε φάει το aliens vs predator (capcom) και το terminator 2(midway) με τα 2 πιστόλια... Διάβαζες και Τσουρινακη για adventures? Εν τω μεταξύ τότε είχαμε ενημέρωση κάθε μήνα ή δίμηνο για τεχνολογικά κλπ. Εγώ περίμενα το pixel σαν ευαγγέλιο και το διάβαζα από εξώφυλλο σε οπισθόφυλλο! εννοειται φιλε, ο Τσουρι ηταν ο βασικος λογος που επαιρνα το περιοδικο 3
vironas04 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, firepc είπε εννοειται φιλε, ο Τσουρι ηταν ο βασικος λογος που επαιρνα το περιοδικο Από τότε που έφυγε από το pixel το περιοδικό πήρε τη κατιούσα. Βέβαια φταίει και η παρακμή των microcomputer (amiga, atari st). Ακόμα διαβάζω Τσουρινακη από τα περιοδικά που έχουν σωθεί στο site της compupress! https://www.e-compupress.gr/showmag.asp?ID=35 Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2020 από vironas04 2
Mr_Terror Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Απειρες αναμνησεις εχω.Αν θυμαμαι καλα ειχα λιωσει το καλοκαιρι του 93 στην amiga bc kid, super frog, simon the sorcerer, cannon fodder Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2020 από Mr_Terror 2
Isamael Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Καλοκαιράκι πιτσιρικάδες με τα ξαδέρφια να μαζευόμαστε χωριό φέρναμε το N64 για mario kart και zelda OOT, να παλεύουμε να βγάλουμε το water temple μόνοι μας χωρίς οδηγούς, με σημειώσεις! φοβερά χρόνια! 3
firepc Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 9 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Απειρες αναμνησεις εχω.Αν θυμαμαι καλα ειχα λιωσει το καλοκαιρι του 93 στην amiga bc kid, super frog, simon the sorcerer, cannon fodder Doom?? edit. α, βλεπω οτι βγηκε τον Δεκεμβριο του '93
afragorn Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Tomb Raider 4, Heart of Darkness και γενικά πολλά adventures θυμάμαι να μονοπωλούν το ενδιαφέρον μου τα καλοκαίρια! Και εννοείται ποδοσφαιράκια. Το Fifa 98 world cup θυμάμαι 3 ώρες έπαιζα μπάλα στη γειτονιά και άλλες 3 στον υπολογιστή εκείνο το καλοκαίρι!
vironas04 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Απειρες αναμνησεις εχω.Αν θυμαμαι καλα ειχα λιωσει το καλοκαιρι του 93 στην amiga bc kid, super frog, simon the sorcerer, cannon fodder Αφιερωμένο, θυμάσαι από ποιο παιχνίδι;; : "Δεν είμαστε μάγοι- ο κέρσορας μου λέει ότι είστε μάγοι- α, ok τότε" Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2020 από vironas04
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα