Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
55 minutes ago, drdedus said:

Σε βάθος 10 ετών είτε κινητό αγοράζεις είτε αμάξι το κόστος είναι το ίδιο.

Ρε δεν πανε να ...

Κοίταξε, αν αλλάζεις κινητό κάθε 4 χρόνια όπως εγώ δεν ισχύει κάτι τέτοιο :) 

Σκεψου πως έχω ακόμη το S7 και μόλις παρήγγειλα το S20+.

Ενδιαφέρον το  Mi10 πάντως και με τρομερά specs (αν και θεωρώ υπερβολική την κόντρα exynos 990 και SD865)

Η μόνη μου επιφύλαξη έχει να κάνει με το αν αξίζει να δώσεις ένα βασικό μισθό για Xiaomi σε τελική ανάλυση - έστω και premium.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DrFreeman είπε

Κοίταξε, αν αλλάζεις κινητό κάθε 4 χρόνια όπως εγώ δεν ισχύει κάτι τέτοιο :) 

Σκεψου πως έχω ακόμη το S7 και μόλις παρήγγειλα το S20+.

Ενδιαφέρον το  Mi10 πάντως και με τρομερά specs (αν και θεωρώ υπερβολική την κόντρα exynos 990 και SD865)

Η μόνη μου επιφύλαξη έχει να κάνει με το αν αξίζει να δώσεις ένα βασικό μισθό για Xiaomi σε τελική ανάλυση - έστω και premium.

Βασικά το πρόβλημα είναι το miui με το χαοτικό μενού, τα συνεχή update που φτιάχνουν κάτι στραβό και χαλάνε κάτι που δουλεύει με αποτέλεσμα να σε είσαι μόνιμα beta tester και τις ειδοποιήσεις που δουλεύουν, δεν δουλεύουν. 

Φυσικά όλα έχουν την λύση τους, αλλά όταν δίνεις 600 ευρώ θέλεις κάτι να λειτουργεί απροβλημάτιστα 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, telis είπε

Βασικά το πρόβλημα είναι το miui με το χαοτικό μενού, τα συνεχή update που φτιάχνουν κάτι στραβό και χαλάνε κάτι που δουλεύει με αποτέλεσμα να σε είσαι μόνιμα beta tester και τις ειδοποιήσεις που δουλεύουν, δεν δουλεύουν. 

Φυσικά όλα έχουν την λύση τους, αλλά όταν δίνεις 600 ευρώ θέλεις κάτι να λειτουργεί απροβλημάτιστα 

Αυτό γινόταν στο miui 7 και 8...μετά το 9 έχει ανέβει το λογισμικό της Miui και κάνουν και πολύ καλή δουλειά..Δεν λέω πως ακόμα όταν πάρεις ένα κινητό της μπορεί να μην δουλεύει κάτι (καθαρό παράδειγμα το Note 9 pro με το πρόβλημα στο wifi) αλλά εφόσον φτιάχνουν τα θέματα πια δεν χαλάνε κάτι άλλο..Παλιά ήταν συχνό φαινόμενο, ειδικά αναφορικά με την διάρκεια μπαταρίας απο update σε update. Φυσικά δεν υποστηρίζω το miui το οποίο είναι του ύψους σε κάποια settings που διαθέτει και του βάθους σε κάποια άλλα..Ελπίζω τώρα με το 12 να είναι μόνιμα του ύψους και να επενδύσουν περισσότερο κυρίως στον κώδικα της εφαρμογής της κάμερας, όπου ναι μεν τα καταφέρνει καλά, αλλά μπορεί και καλύτερα (θα μου πεις υπάρχει και η gcam, η οποία βλέποντας συγκριτικά βίντεο στο youtube δεν είναι σε όλες τις συνθήκες μπροστά από την στοκ εφαρμογή, ειδικά στο βίντεο)... Τέλος υπάρχουν και οι custom roms που είναι παιχνιδάκι να τις περάσεις αν κάτσεις και ασχοληθείς μια, δύο ώρες για να μάθεις την διαδικασία. Αλλά όπως είπες, ναι περιμένεις καλύτερα πράγματα από άποψη λογισμικού όταν δίνεις 600 ευρώ. Σε όλα τα άλλα τα πάει περίφημα, να εξαιρέσεις το κόλλημα της να μην βάζει Ois και όταν το βάζει να μην είναι τόσο καλό. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...