gigian Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους... Έχω θεματάκι με Wind ΖΤΕ H268 VDSL ρουτερ και πόρτες για κάμερες... εντος lan ολα ΟΚ ... εκτός lan ολα νεκρά. Το στήσιμο έχει ως εξής : 3 κάμερες με ρυθμιζμένη στατική IP στην καθεμία και συγκεκριμένη πορτα (12343 , 12344, 12345 ) αντίστοιχα. DDNS στην NOip ρυθμισμένος και τσεκαρισμένος οτι δουλεύει γιατι ανανεώνει την IP του router οταν αλλάζει κανονικότατα. Port forwarding κλασσικά WAN / LAN ip και πόρτες σωστά γιατι τα βλέπω ολα μια χαρά εντός δικτύου. Firewall (Low) / Anti-hacking (κλειστό) ... αν και δεν παιζουν ρολο αυτά. Οταν βγαινω απο 4G ή άλλο WIFI ολα νεκρά... δεν βλέπω τιποτα... Μιλάω με τεχνική υποστήριξη WIND και η κλασσικη απαντηση "Απο εμάς είναι όλα ανοικτά" και δεν ξέρουν να πουν κάτι αλλο. Οταν κάνω port check τις δείχνει κλειστές... αλλα το port-forwarding είναι καλα σεταρισμένο !!! Ιδέες κανεις ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2020 από gigian Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Με ποιον τρόπο προσπαθεις να μπεις απο "εξω" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigian Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Με ποιον τρόπο προσπαθεις να μπεις απο "εξω" Καλησπέρα... με εφαρμογή timycam στις κάμερες... ή απλα με ddns και πορτα στις κάμερες.... Δεν λειτουργεί τίποτα... ουτε απο WIFI , ουτε απο 4G. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Εχεις account εκει; Κανε τεστ στα open ports Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigian Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 7 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Εχεις account εκει; Κανε τεστ στα open ports Κάνω και τις δείχνει κλειστές... αυτο ειναι που με τρελαίνει...αλλα τα settings είναι απλούστατα... τα έχω κάνει άπειρες φορές... σε διάφορα routers. Διάβασα κάτι για το ALG...να το κάνω OFF... https://forum.exetel.com.au/viewtopic.php?f=252&t=43693 Θα δοκιμάσω και αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) δες αν εχεις public ip απο την wind. συνηθως ειναι ολοι πισω απο δικο τους firewall και σου δινουν εσωτερική IP . δες στο status τι ip exeis παρει ( πχ 10.χ.χ.χ) τους περνεις τηλεφωνο και τους λες να σου αφαιρέσουν το CGNAT και να σου δωσουν public ip γιατι θες να βαλεις καμερες κλπ. και θα λυθουν τα προβληματα σου Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2020 από NeCrOmAnCeR19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigian Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε δες αν εχεις public ip απο την wind. συνηθως ειναι ολοι πισω απο δικο τους firewall και σου δινουν εσωτερική IP . δες στο status τι ip exeis παρει ( πχ 10.χ.χ.χ) τους περνεις τηλεφωνο και τους λες να σου αφαιρέσουν το CGNAT και να σου δωσουν public ip γιατι θες να βαλεις καμερες κλπ. και θα λυθουν τα προβληματα σου Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ... Νομίζω οτι σε κουβέντα με το τεχνικο τμήμα μου είπαν κάποια στιγμή αν θυμάμαι καλα οτι το έκαναν (να αφαιρέσουν το CGNAT) ... αλλα δεν εχω να χάσω κάτι. Μακάρι να ειναι αυτο ... με εχουν τρελάνει στα τηλέφωνα λεγοντας μου συνεχως οτι ειναι λάθος στις ρυθμίσεις που ξέρω πως δεν ειναι. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ... το κάνω και ενημερώνω. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2020 από gigian Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 δες πρωτα την IP που εχεις παρει .... γραψε την και εδω απο περιεργια να δουμε. εχω το ιδιο router και παιζουν ολα με ενα κουμπι ...... κανενα προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigian Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, NeCrOmAnCeR19 είπε δες πρωτα την IP που εχεις παρει .... γραψε την και εδω απο περιεργια να δουμε. εχω το ιδιο router και παιζουν ολα με ενα κουμπι ...... κανενα προβλημα Εννοειται... απλα ειναι στο σπιτι ... πρέπει να παω και θα ενημερώσω. Κοιτα και εγω επειδη ειμαι του χώρου... αυτο το πράγμα το έχω κάνει σε 100 διαοφρετικους τύπους ρουτερ... και γι αυτο με βλέπεις και τρελαινομαι. Θα ενημερώσω άμεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigian Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, gigian είπε Εννοειται... απλα ειναι στο σπιτι ... πρέπει να παω και θα ενημερώσω. Κοιτα και εγω επειδη ειμαι του χώρου... αυτο το πράγμα το έχω κάνει σε 100 διαοφρετικους τύπους ρουτερ... και γι αυτο με βλέπεις και τρελαινομαι. Θα ενημερώσω άμεσα. Καλημέρα.. Μιλησα με τεχνικό τμήμα εχτές και μου είπαν θα το δουν εντος 2ώρου... Περίμενα .. περίμενα .. .τίποτα... Θα τους τηλ πάλι σήμερα... Καθαρά ενημερωτικά, δοκίμασα και να κλείσω τα ALG.. αλλα δεν άλαξε κάτι. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2020 από gigian Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigian Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Στις 27/7/2020 στις 3:58 ΜΜ, gigian είπε Εννοειται... απλα ειναι στο σπιτι ... πρέπει να παω και θα ενημερώσω. Κοιτα και εγω επειδη ειμαι του χώρου... αυτο το πράγμα το έχω κάνει σε 100 διαοφρετικους τύπους ρουτερ... και γι αυτο με βλέπεις και τρελαινομαι. Θα ενημερώσω άμεσα. Καλησπέρα και παλι ... έχτες με ενημέρωσαν οτι έκλεισαν "μαλλον" το CGNAT. Και το router μου δινει δυο connection names .. VDSL _ A με IP : 10.244.193.11 / 255.255.224.0 VDSL _B με IP : 79.107.4.72 / 255.255.255.255 Το πρόβλημα Παραμένει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) το πρωτο πρεπει να ειναι το voip connection. το δευτερο πρεπει να ειναι το internet connection. δες στα port forward πιο απο τα δυο connection εχεις επιλεξει . δεν θυμάμαι πως τα ονομάζει . το cgnat ειναι απενεργοποιημένο οπως φαίνεται απο την ip του δευτερου connection Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2020 από NeCrOmAnCeR19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα