red7genius Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Ανοίγω αυτό το θέμα για συζήτηση γύρω από τον καθαρισμό και την περιποίηση του αγαπημένου μας οχήματος (προσωπικά έχω αυτοκίνητο). Tips and tricks για DIY καθαρισμούς και πλυσίματα ή σχετικές ερωτήσεις. Αρχής γενομένης, πως προστατεύετε την δερματίνη από το τιμόνι; Ξέρω πως γενικά δεν συνίσταται η χρήση αλοιφών σε τιμόνι, λεβιέ ταχυτήτων ή πετάλια ώστε να μην είναι ολισθηρά, όμως θα ήθελα να αποφύγω να αρχίσει να τρίβεται. Ίσως κάποια κρέμα για δερμάτινα;
achilles_g_ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Αργά ή γρήγορα θα φθαρεί... Οδήγηση με καθαρά χέρια, όχι ιδρωμένα και προστατευτικό για τον ήλιο όταν είναι παρκαρισμένο.
Haldol Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Εγώ στο τιμόνι έχω βάλει θήκη. Κι επειδή γενικά οι περισσότερες θήκες/καλύμματα είναι καγκουρώ, βρήκα αυτό. Όμορφο (για το γούστο μου), πιο σαφές grip απ΄το τιμόνι σκέτο μόλις το συνηθίσεις και απίστευτη εφαρμογή. Πολύ σφιχτό, δε βγαίνει, δε κουνάει, δε γλιστράει.
chill Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Μωρομάντιλα στο αμάξι: 1. Σε κουτσουλήσανε και έχει 45 βαθμούς έξω; Πάει το χρώμα; Όχι καργιολόπουλο!!! Μωρομάντιλο και είσαι άρχοντας 2. Πας ταξιδάκι και σκάει μπροστά η μάγια η μέλισσα και όλη η κερήθρα της για συνοδεία, μαζί και ότι άλλο σάπιο έντομο έχει η ελληνική επαρχεία. Όχι καργιολοbugs....μωρομάντιλα και κανείς δεν θα θυμάται το πέρασμα σας από αυτόν εδώ τον κόσμο. 5
tutuyo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Σου έσκασαν τις ρουκέτες εμετού τα μικρά πίσω, που φυσικά δεν ενδιαφέρονται αν έχεις καινούργιο αμάξι ή το διατηρείς στην πένα; Με τα μωρομαντηλα καθάρισες. Γενικά από τις πιο μεγάλες εφευρέσεις της ανθρωπότητας, τα μωρομαντηλα είναι σωτηρία από στρατό μέχρι αμάξι 4
red7genius Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Για το τιμόνι κι εγω προσπαθώ πάντα να έχω καθαρά χέρια και ειδικά τώρα το καλοκαίρι ηλιοπροστασία στο παρπρίζ. Πρόσφατα έβαλα και αντηλιακές ώστε να έχω μια έξτρα προστασία. Τα μωρομάντηλα βοηθάνε πολύ στις κουτσουλιές είναι η αλήθεια αρκεί να μην έχει περάσει ένα σμήνος περιστέρια από πάνω σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα