StamTheMan Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Το λοιπον ο καθυστερημενος γειτονας αποφασισε να ασπρισει τη μαντρα του,χωρις να τον νοιαξει παραπερα ποιος παρκαρει κοντα. Δυστυχως επειδη δεν το χρησιμοποιω τοσο συχνα,το ειδα 15 μερες αργοτερα,οποτε και θα εκανε το παγωνι ο βρωμογερος,οπως εκανε οταν του υπεδειξα το σημειο που με χτυπησε με την πορτα του. Δοκιμασα να το καθαρισω σε wash it yourself,αλλα οι πιο πολλες πιτσιλιες εμειναν πανω. Θα μου κανει ζημια στο χρωμα,η παιζει να φυγει σχετικα ευκολα με καποιο υλικο; 3
AiWaaa Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 O ασβεστης εχει καυστικες ιδιοτητες οποτε πιθανον μετα απο τοσο καιρο να εχει καψει το βερνικι σου και οταν τον αφαιρεσεις να ειναι θαμπο εκεινο το σημειο.. Aν στο εχει καψει, πας για γυαλισμα.. Αν ειναι μικρη η ζημια που προλαβε να κανει ο ασβεστης, μπορει να σωζεται..
StamTheMan Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, AiWaaa είπε O ασβεστης εχει καυστικες ιδιοτητες οποτε πιθανον μετα απο τοσο καιρο να εχει καψει το βερνικι σου και οταν τον αφαιρεσεις να ειναι θαμπο εκεινο το σημειο.. Aν στο εχει καψει, πας για γυαλισμα.. Αν ειναι μικρη η ζημια που προλαβε να κανει ο ασβεστης, μπορει να σωζεται.. Οποτε να το παω σε φαναρτζιδικο απευθειας,η να δοκιμασω σε κανεναν μερακλη με πλυντηριο;
AiWaaa Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Καλυτερα σε εναν φανοποιο που ειναι τσακαλι στην τεχνη του.. Εαν εισαι απο σαλονικα μπορω να σου πω εναν καλο.. εαν οχι ρωτα γνωστους κτλ.. Παντως σε περιπτωση που δεν σωζεται ουτε με γυαλισμα δεν νομιζω να αξιζει να ασχοληθεις εκτος και εαν ειναι καινουργιο το αυτοκινητο η σκοπευεις να το κρατησεις πολλα χρονια 1
StamTheMan Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 3 λεπτά πριν, AiWaaa είπε Καλυτερα σε εναν φανοποιο που ειναι τσακαλι στην τεχνη του.. Εαν εισαι απο σαλονικα μπορω να σου πω εναν καλο.. εαν οχι ρωτα γνωστους κτλ.. Παντως σε περιπτωση που δεν σωζεται ουτε με γυαλισμα δεν νομιζω να αξιζει να ασχοληθεις εκτος και εαν ειναι καινουργιο το αυτοκινητο η σκοπευεις να το κρατησεις πολλα χρονια Ειναι αγορασμενο το '11 αλλα ειναι σε αψογη κατασταση. Μενω Καλαματα,οποτε θα παω σε καποιο αλανι που εχει φτιαξει κατασταση στην αποθηκη,και το κανει επιπλο απο οτι εχω ακουσει. Ο γερος παντως θα το βρει καμενο το δικο του..
AiWaaa Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δεν το λες παλιο 9 χρονων αυτοκινητο.. Τι αυτοκινητο ειναι εαν επιτρεπεται ? Μετα νομιζω θα γινει χειροτερη η κατασταση εαν κανεις κατι στο δικο του..
StamTheMan Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, AiWaaa είπε Δεν το λες παλιο 9 χρονων αυτοκινητο.. Τι αυτοκινητο ειναι εαν επιτρεπεται ? Μετα νομιζω θα γινει χειροτερη η κατασταση εαν κανεις κατι στο δικο του.. Golf 6ρι,σε πραγματικα πολυ καλη κατασταση. Καλα,9 χρονων αμαξι για την Ελλαδιτσα δε θεωρειται παλιο,αλλα ειναι πολυ καλα συντηρημενο. Μου εχει ξανακανει ζημια ο βρωμιαρης,και οταν τον επιασα να του μιλησω εκανε το παγωνι,οτι δεν το κοπανησε αυτος,ενω οταν πηγα να μπω στο αμαξι ειχε παρκαρει τοσο κοντα που δε μπορουσα σχεδον να ανοιξω την πορτα μου,αρα το ιδιο θεμα θα ειχε και αυτος. Δεν περιμενω να βγαλω ακρη με κουβεντα,ασε που εχει ενα μ@Λ@κ@ γιο ο οποιος τον επισκεπτεται καπου καπου,και οποτε περναω εγω με τα σκυλια με στραβοκοιτανε.. Μολις μετακομισω απο αυτη την κωλογειτονια θα τον φτιαξω καλα. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2020 από StamTheMan
Klausx Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δοκίμασε με το νύχι και σαπουνο-νερο, έτσι καθάρισα το δικό μου άλλα είχε μείνει μόνο μία μέρα. Δεν είχα ζημιά στο βερνίκι ούτε τίποτα. Άμα το είχε αραιώσει αρκετά θα είσαι τυχερός.
papoys1 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εάν είναι ασβέστης με πολύ νερό καλό και επαναλαμβανόμενο ελαφρύ τρίψιμο με σφουγγάρι θα φύγει και τότε θα δεις τη ζημιά. Αν η ζημιά είναι σοβαρή κάνεις ένα εξωτερικό βάψιμο.Δεν υπάρχει άλλη λύση. Όσο για την ηλικία του.9 χρονών πλέον στην Ελλάδα θεωρείται σαν καινούργιο.Πάνε οι εποχές που σε αυτή την ηλικία τα θεωρούσαμε ξεπερασμένα και τα αλλάζαμε.Το δικό μου είναι 15 γεμάτα ήδη το συντηρώ καλά και ένας θεός ξέρει αν και πότε θα καταφέρω να το αλλάξω. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2020 από papoys1 1
StamTheMan Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 16 ώρες πριν, Klausx είπε Δοκίμασε με το νύχι και σαπουνο-νερο, έτσι καθάρισα το δικό μου άλλα είχε μείνει μόνο μία μέρα. Δεν είχα ζημιά στο βερνίκι ούτε τίποτα. Άμα το είχε αραιώσει αρκετά θα είσαι τυχερός. Το δοκιμασα,καποια βγηκαν,αλλα εχει πολλες σταγονες. Τον κοβω για πολυ γυφτο,ισως ειναι αραιο,αλλα ειναι καιρο ετσι..
ziaba Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 16 ώρες πριν, papoys1 είπε Εάν είναι ασβέστης με πολύ νερό καλό και επαναλαμβανόμενο ελαφρύ τρίψιμο με σφουγγάρι θα φύγει και τότε θα δεις τη ζημιά. Αν η ζημιά είναι σοβαρή κάνεις ένα εξωτερικό βάψιμο.Δεν υπάρχει άλλη λύση. Όσο για την ηλικία του.9 χρονών πλέον στην Ελλάδα θεωρείται σαν καινούργιο.Πάνε οι εποχές που σε αυτή την ηλικία τα θεωρούσαμε ξεπερασμένα και τα αλλάζαμε.Το δικό μου είναι 15 γεμάτα ήδη το συντηρώ καλά και ένας θεός ξέρει αν και πότε θα καταφέρω να το αλλάξω. οτιδήποτε όχημά που αγοράστηκε μετά την κρίση στο μυαλό του ελληνάρα θεωρείται καινούριο ακόμα ... όσο περνάνε τα χρονιά σιγά σιγά θα γίνουμε Κούβα 1
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Οχι τρίψιμο γιατι θα γδάρεις το χρώμα,νερό υπο πίεση και υπομονή. 1
papoys1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 7 ώρες πριν, ziaba είπε οτιδήποτε όχημά που αγοράστηκε μετά την κρίση στο μυαλό του ελληνάρα θεωρείται καινούριο ακόμα ... όσο περνάνε τα χρονιά σιγά σιγά θα γίνουμε Κούβα Γιατί τι άσχημο έχει η Κούβα.Το Φιντέλ Κάστρο τον άλλαξε και αυτή.......Μέση ηλικία αυτοκινήτων στη χώρα μας 15 έτη,οπότε να υποθέσουμε ότι και 15ετίας ακόμη σαν το δικό μου θεωρούνται καλά αυτοκίνητα. Προσωπικά δεν βλέπω πως και με ποιο τρόπο θα μπορούσα να το αλλάξω από τη στιγμή που κινδυνεύουμε ανά πάσα στιγμή να μην έχουμε βασικά αγαθά όπως τρόφιμα , ρεύμα κ.λ.π..άρα αλλού πρέπει να αναζητήσουμε την αιτία και όχι στον "Ελληνάρα" ο οποίος είναι ο μόνος που δεν φταίει. Για του λόγου το αληθές δες ένα που εμφανίστηκε στη γειτονιά μου πριν λίγες μέρες το οποίο οφείλω να πω πως μου προξένησε ιδιαίτερη εντύπωση για τις πρωτοτυπίες του ιδιαίτερα στη μάσκα και το έβγαλα φωτογραφίες.
LongTom Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Γιατί τι άσχημο έχει η Κούβα.Το Φιντέλ Κάστρο τον άλλαξε και αυτή.......Μέση ηλικία αυτοκινήτων στη χώρα μας 15 έτη,οπότε να υποθέσουμε ότι και 15ετίας ακόμη σαν το δικό μου θεωρούνται καλά αυτοκίνητα. Προσωπικά δεν βλέπω πως και με ποιο τρόπο θα μπορούσα να το αλλάξω από τη στιγμή που κινδυνεύουμε ανά πάσα στιγμή να μην έχουμε βασικά αγαθά όπως τρόφιμα , ρεύμα κ.λ.π..άρα αλλού πρέπει να αναζητήσουμε την αιτία και όχι στον "Ελληνάρα" ο οποίος είναι ο μόνος που δεν φταίει. Για του λόγου το αληθές δες ένα που εμφανίστηκε στη γειτονιά μου πριν λίγες μέρες το οποίο οφείλω να πω πως μου προξένησε ιδιαίτερη εντύπωση για τις πρωτοτυπίες του ιδιαίτερα στη μάσκα και το έβγαλα φωτογραφίες. Κακίες. Προφανέστατα ο άνθρωπος θα παίζει στο επερχόμενο Mad Max:Kagour Fury και απλά πήρε το prop όχημα σπίτι.
turbat0s Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Σιγά το πράγμα. Αυτό στη γλώσσα των μαντράδων πλασάρεται ως ελαφρά γρατσουνισμένο φυσιολογικά για την ηλικία του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα