Lazmour Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στο forum! Έχω μια ερώτηση για το iPad του τίτλου Πριν κάνα δυο εβδομάδες άρχισε να κάνει το εξής: όταν το φόρτιζα και ενώ έφτανε περίπου στο 75% έκλεινε και χρειαζοταν hard reset για να επανέλθει. Ξαφνικά προχτές και ενώ η μπαταρία έδειχνε 100%, έκλεισε και δεν άνοιγε ούτε με hard. Το έβαλα να φορτίζει για καμιά ώρα (σύμφωνα με το troubleshooting που υπάρχει στο site της apple) και έκτοτε άρχισε να ανοίγει με hard reset, λειτουργούσε κανονικά για κλάσματα δευτερολέπτου δείχνοντας όμως μπαταρία 5% (ενώ πριν κλείσει έδειχνε 100 %) αλλά στη συνέχεια η οθόνη έβγαζε τα "κύματα" που φαίνονται στις φωτό, έκλεινε και έμπαινε σε state hard reset από μόνο του. Αυτό το έκανε ξανά και ξανά μέχρι που φαντάζομαι τελείωσε η μπαταρία Είναι λέτε απλά πρόβλημα μπαταρίας αυτό ή μητρική; PS δεν έχω αλλάξει μπαταρία εδώ και τρία χρόνια που το χρησιμοποιώ Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2020 από Lazmour
taslikos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Αυτό δεν νομίζω πως είναι πρόβλημα μπαταρίας. Σίγουρα το iPad είχε προβληματική μπαταρία, αλλά εδώ μάλλον μιλάμε για είπε πλέον πρόβλημα με την οθόνη ή μητρική. Το κακό με αυτά τα iPad, είναι πως δύσκολα ανοίγουν και επισκευάζονται. Ειτε το πας document(η οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο σέρβις), είτε το πας κάπου εξωτερικά σε μη εξουσιοδοτημένο. Μην περιμένεις και πολλά, φαίνεται πως την έχει πατήσει καλά το iPad.
Lazmour Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 17 λεπτά πριν, taslikos είπε Αυτό δεν νομίζω πως είναι πρόβλημα μπαταρίας. Σίγουρα το iPad είχε προβληματική μπαταρία, αλλά εδώ μάλλον μιλάμε για είπε πλέον πρόβλημα με την οθόνη ή μητρική. Το κακό με αυτά τα iPad, είναι πως δύσκολα ανοίγουν και επισκευάζονται. Ειτε το πας document(η οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο σέρβις), είτε το πας κάπου εξωτερικά σε μη εξουσιοδοτημένο. Μην περιμένεις και πολλά, φαίνεται πως την έχει πατήσει καλά το iPad. Μόλις επιβεβαίωσες αυτό που φοβόμουν, δεν ξέρω αν αξίζει η επισκευή (καμία 200αρα φαντάζομαι). Σε irepair που ρώτησα τηλεφωνικά μου είπαν πάνω κάτω ό,τι και εσύ αλλά θέλουν να το δουν προφανώς. Thanks για απάντηση.
taslikos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 26 λεπτά πριν, Lazmour είπε Μόλις επιβεβαίωσες αυτό που φοβόμουν, δεν ξέρω αν αξίζει η επισκευή (καμία 200αρα φαντάζομαι). Σε irepair που ρώτησα τηλεφωνικά μου είπαν πάνω κάτω ό,τι και εσύ αλλά θέλουν να το δουν προφανώς. Thanks για απάντηση. Επειδή έχω και εγώ το ίδιο iPad, αλλά και είχα και προηγούμενο iPad Air να έχεις στο νου σου πως μια μπαταρία ενός iPad, θέλει περίπου 1000 κύκλους φόρτισης για να χαλάσει, και όχι 500 όπως ενός κινητού! Στο δικό μου εδω και 3 χρόνια, η μπαταρία δεν χρήζει αντικατάστασης, αλλά και ούτε έχω δει ποτέ μου ipad 4-5ετων που να θέλει καινούργια μπαταρία. Θα ελεγα με φουλ χρήση στα 4 χρόνια ίσως να χάλαγε. Πιο πολύ μου μοιάζει σαν να έπαθε ξαφνική υπερθέρμανση και να έγινε ζημιά στην μητρική(σκέψου μήπως το άφησες για πολύ ώρα στον ήλιο/αυτοκίνητο). Να το πας σε ένα irepair, γιατί document πολύ πιθανό να σου πουν αντικατάσταση(μπορεί και πάνω από 300€).. να έχεις στο νου σου πως μεταχειρισμένο αυτό παίζει στα 250-300€ το βασικό μοντέλο WiFi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα