Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με την μπαταρία;;

Giorgoskoun22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδιά ελπίζω να περνάτε ένα ωραίο καλοκαίρι!!!

Λοιπόν εδώ και αρκετό καιρό επί καραντίνα φάση,μου προέκυψε ένα πρόβλημα με την μπαταρία του λάπτοπ.

Αρχικά το έχω εδώ και 4 χρόνια σχεδόν,ο μικρός μου αδερφός το έλιωνε στα games όλη την ώρα ο φορτιστής στην μπριζα και χτύπαγε άνετα ένα 7 ωρο χρήσης καθημερινά.

Όπως προ είπα από την καραντίνα άρχισε να μου κάνει διάφορα,κατ'αρχάς όταν δεν είναι συνδεδεμένο με τον φορτιστή άντε να βγάλει το πολύ μια ώρα πολύ κομπλέ χρήσης μουσική κλπ.

Καλοκαιράκι πλέον και ελεύθερος από σχολές και υποχρεώσεις θέλω να παίζω κάνα παιχνιδάκι.Το θέμα είναι ότι μπαίνω μια χαρά στο παιχνίδι να παίξω, χωρίς φορτιστή δεν βγάζει πάνω από μισή ώρα χρήσης η μπαταρία αδειάζει νερό.

Έχοντας το συνδεδεμένο με τον φορτιστή μπαίνω να παίξω και η φωτεινή ένδειξη ότι φορτώνει αναβοσβήνει για 1,2 λεπτά και έπειτα δεν φορτώνει ούτε αυτό το δευτερόλεπτο.

Θέλω αμέσως αλλαγή μπαταρίας σωστά;

Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση που να διορθωθεί το πρόβλημα;

Καλό βράδυ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ φυσιολογικό το να θέλει καινούρια μπαταρία με αυτήν την χρήση, αναλόγως την συσκευή μπορεί να είναι από 5 λεπτά δουλειά έως μαρτύριο αν αποφασίσεις να την αλλάξεις εσύ.

Καλησπέρα, όπως σε όλα τα laptop , έτσι και στο δικό σου, κάποια στιγμή μετά την διετία έρχεται η ώρα για αλλαγή μπαταρίας.. Ο μόνος τρόπος να αντέξει  μία μπαταρία αρκετά παραπάνω είναι να την φορτίζεις και να την αποσυνδέεις.Και μετά όταν την χρειάζεσαι πραγματικά, να την συνδέεις. Πράγμα καθόλου εύκολο, καθόλου βολικό. 

Ευχαριστώ παιδιά για τις γρήγορες απαντήσεις!

Μια οποιαδήποτε μπαταρία μπορει να κάνει;

Το λάπτοπ είναι asus μοντέλο δεν θυμάμαι καθόλου

Όχι οποιαδήποτε! Θα ψάξεις να βρεις ακριβώς για το μοντέλο της Asus που έχεις. Πιθανόν η μπαταρία να είναι συμβατή και άλλα μοντέλα της ίδιας εταιρείας. Ψάξε διαδικτυακά να βρεις ακριβώς την ίδια.

• Like 1

28 λεπτά πριν, thanos13ins είπε

Καλησπέρα, όπως σε όλα τα laptop , έτσι και στο δικό σου, κάποια στιγμή μετά την διετία έρχεται η ώρα για αλλαγή μπαταρίας.. Ο μόνος τρόπος να αντέξει  μία μπαταρία αρκετά παραπάνω είναι να την φορτίζεις και να την αποσυνδέεις.Και μετά όταν την χρειάζεσαι πραγματικά, να την συνδέεις. Πράγμα καθόλου εύκολο, καθόλου βολικό. 

Διετία για αλλαγή μπαταρίας είναι μια αρκετά απαισιόδοξη εκτίμηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Lenovo legion y520 ( gaming laptop δηλ ) , αγορασμενο 3/2/2018 ... δηλ κλεινει αισιως 2,5 χρονια λειτουργιας με αρκετο gaming και το wear level της μπαταριας ειναι στο 7.5% περιπου. Θα ηταν πολυ μικροτερο αν ειχα παρει χαμπαρι το conservation mode νωριτερα. 99.9% της χρησης ειναι στην πριζα.
Τι 2ετιες μου λετε...  αν κακομεταχειριζονται καποιοι τα φορητα και τις μπαταριες τους , αυτο δεν σημαινει οτι αυτο ειναι το φυσιολογικο...

Επεξ/σία από mphxths

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...