Προς το περιεχόμενο

AC/DC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τρέχει καλή προσφορά πάντως, μόνο $69.95, ούτε καν $69.99

Screenshot_7.png

Επισκέπτης
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Jack222444 είπε

Ποιά είναι η άποψή σας για το αυστραλιανό hard rock συγκρότημα;

Όποιος έχει μεγαλώσει με rock μουσική,όπως εγώ,είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα σχήματα όλων των εποχών.Εχω 4 album τους 

Κορυφαία περίοδος τους όταν μπήκε ο Brian Johnson και οι κυκλοφοριες τους τη δεκαετία του '80.

Δημοσ.

Μερικα συγκροτηματα που ακουω εδω και πανω απο 15 χρονια και που απεχουν χιλιομετρα σε ποιοτητα απο τα σημερινα σκουπιδια που ακουει η νεολαια. Χρυσες εποχες.

AC/DC

SOAD

IRON MAIDEN

SCORPIONS

BON JOVI

LED ZEPPELIN

QUEEN

DEEP PURPLE

EVANESCENCE

PINK FLOYD

GUNS N' ROSES

BON JOVI

METALLICA

LINKING PARK

DISTURBED

Θα εβαζα και 

RED HOT CHILI PEPPERS

RADIOHEAD

NIRVANA 

THE POLICE

GREEN DAY

HIM

ως πιο soft

Και 

BLACK SABBATH

SLAYER 

SLIPKNOT

Ως πιο hard metal

• Like 2
Δημοσ.

Γενικά οι γνώμες πιστεύω είναι λίγο διχασμένες, και εξαρτάται που πέφτεις ανάλογα με το πότε άρχισες να τους ακούς. Έχω παρατηρήσει ότι αν δεν τους ξεψαχνίσεις μικρός (π.χ. 14-18) δύσκολα μπαίνουν στο πετσί σου. Εγώ αγαπώ την περίοδο με Bon Scott, ο Johnson δεν με ψήνει ιδιαίτερα.

Καλοί, τίμιοι και εργατικοί μουσικοί, με το θηρίο που λεγόταν Malcolm Young να τους οδηγεί, με τον μικρό Angus να κάνει τα δικά του :)

Αγαπημένα δικά μου Album το Dirty Deeds Done Dirt Cheap και το Highway to Hell. Στη συνέχεια γουστάρω τρελά το live CD If you want Blood, You've Got It.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν θα το χαρακτήριζα Hard rock, αλλά good old classic ROCK.

Είτε τους αγαπάς είτε όχι, έχουν αφήσει ιστορία, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ίσως στα μείον τους το ότι ποτέ δεν ξέφυγαν από το στυλ που τους χαρακτηρίζει. Επίσης, έχουν ωραία riffs για όποιον θέλει να μάθει κιθάρα.

Δημοσ.
Στις 26/7/2020 στις 11:30 ΜΜ, Jack222444 είπε

Ποιά είναι η άποψή σας για το αυστραλιανό hard rock συγκρότημα;

Ψιλοκαλοί ακούγονται...καινούργιοι είναι;

Δημοσ.

Δεν νομίζω να υπάρχει άλλο συγκρότημα που να μας έχει δώσει τόσα πολλά και τόσο κολλητικά riffs. Στιχουργικά δεν λένε και πολλά, αλλά η μουσική τους, επιτηδευμένα ακατέργαστη και ευρηματική, για εμένα είναι πολύ ευχάριστη.

• Like 1
Δημοσ.

Το πρώτο LP που αγόρασα ήταν το Back in Black, μόλις είχε κυκλοφορήσει. Γυρνώντας απ' τις διακοπές, όπου ένας ξάδελφος από NY είχε φέρει την κασέτα και ακούγαμε όλο το καλοκαίρι, πήγα POP ELEVEN και το χτύπησα. Μεταξύ άλλων, είναι απ' τα albums που ακούω ακόμα. Ναι, η εποχή Bon Scott είχε κάτι ιδιαίτερο αλλά το BiB είναι αξεπέραστο. Αργότερα με το γκρουπάκι του σχολείου παίζαμε Rocker και Whole Lotta Rosie🤘

Στο ΟΑΚΑ ήμουν παρών (εννοείται). Απ' τα καλύτερα live που έχω βρεθεί.

Υ/Γ 1 Μια φίλη, μεγαλύτερή μου, όταν μου είπε ότι έχει βρεθεί στο Λονδίνο σε Live Led Zeppelin με support τους AC/DC, δεν της ξαναμίλησα 🤣

Υ/Γ 2 Τα videos απ' το live στην Αργεντινή είναι μεγάλη πώρωση 😄

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...