Jack222444 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Ποιά είναι η άποψή σας για το αυστραλιανό hard rock συγκρότημα;
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Τρέχει καλή προσφορά πάντως, μόνο $69.95, ούτε καν $69.99
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 18 ώρες πριν, Jack222444 είπε Ποιά είναι η άποψή σας για το αυστραλιανό hard rock συγκρότημα; Όποιος έχει μεγαλώσει με rock μουσική,όπως εγώ,είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα σχήματα όλων των εποχών.Εχω 4 album τους Κορυφαία περίοδος τους όταν μπήκε ο Brian Johnson και οι κυκλοφοριες τους τη δεκαετία του '80.
Arkin Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Μερικα συγκροτηματα που ακουω εδω και πανω απο 15 χρονια και που απεχουν χιλιομετρα σε ποιοτητα απο τα σημερινα σκουπιδια που ακουει η νεολαια. Χρυσες εποχες. AC/DC SOAD IRON MAIDEN SCORPIONS BON JOVI LED ZEPPELIN QUEEN DEEP PURPLE EVANESCENCE PINK FLOYD GUNS N' ROSES BON JOVI METALLICA LINKING PARK DISTURBED Θα εβαζα και RED HOT CHILI PEPPERS RADIOHEAD NIRVANA THE POLICE GREEN DAY HIM ως πιο soft Και BLACK SABBATH SLAYER SLIPKNOT Ως πιο hard metal 2
peterinio Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Γενικά οι γνώμες πιστεύω είναι λίγο διχασμένες, και εξαρτάται που πέφτεις ανάλογα με το πότε άρχισες να τους ακούς. Έχω παρατηρήσει ότι αν δεν τους ξεψαχνίσεις μικρός (π.χ. 14-18) δύσκολα μπαίνουν στο πετσί σου. Εγώ αγαπώ την περίοδο με Bon Scott, ο Johnson δεν με ψήνει ιδιαίτερα. Καλοί, τίμιοι και εργατικοί μουσικοί, με το θηρίο που λεγόταν Malcolm Young να τους οδηγεί, με τον μικρό Angus να κάνει τα δικά του Αγαπημένα δικά μου Album το Dirty Deeds Done Dirt Cheap και το Highway to Hell. Στη συνέχεια γουστάρω τρελά το live CD If you want Blood, You've Got It.
onelonelystar Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δεν θα το χαρακτήριζα Hard rock, αλλά good old classic ROCK. Είτε τους αγαπάς είτε όχι, έχουν αφήσει ιστορία, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ίσως στα μείον τους το ότι ποτέ δεν ξέφυγαν από το στυλ που τους χαρακτηρίζει. Επίσης, έχουν ωραία riffs για όποιον θέλει να μάθει κιθάρα.
deesnider Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Στις 26/7/2020 στις 11:30 ΜΜ, Jack222444 είπε Ποιά είναι η άποψή σας για το αυστραλιανό hard rock συγκρότημα; Ψιλοκαλοί ακούγονται...καινούργιοι είναι;
Voodooman Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν νομίζω να υπάρχει άλλο συγκρότημα που να μας έχει δώσει τόσα πολλά και τόσο κολλητικά riffs. Στιχουργικά δεν λένε και πολλά, αλλά η μουσική τους, επιτηδευμένα ακατέργαστη και ευρηματική, για εμένα είναι πολύ ευχάριστη. 1
CheOnWeb Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Το πρώτο LP που αγόρασα ήταν το Back in Black, μόλις είχε κυκλοφορήσει. Γυρνώντας απ' τις διακοπές, όπου ένας ξάδελφος από NY είχε φέρει την κασέτα και ακούγαμε όλο το καλοκαίρι, πήγα POP ELEVEN και το χτύπησα. Μεταξύ άλλων, είναι απ' τα albums που ακούω ακόμα. Ναι, η εποχή Bon Scott είχε κάτι ιδιαίτερο αλλά το BiB είναι αξεπέραστο. Αργότερα με το γκρουπάκι του σχολείου παίζαμε Rocker και Whole Lotta Rosie. 🤘 Στο ΟΑΚΑ ήμουν παρών (εννοείται). Απ' τα καλύτερα live που έχω βρεθεί. Υ/Γ 1 Μια φίλη, μεγαλύτερή μου, όταν μου είπε ότι έχει βρεθεί στο Λονδίνο σε Live Led Zeppelin με support τους AC/DC, δεν της ξαναμίλησα 🤣 Υ/Γ 2 Τα videos απ' το live στην Αργεντινή είναι μεγάλη πώρωση 😄 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα