Προς το περιεχόμενο

Laptop Asus 15.6"X543UB-DM1189T

ALKIS0123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω παρει  ενα λαπτοπ asus και πιο συγκεκριμενα  αυτο https://www.public.gr/product/laptop-asus-156-i5-8250u6gb1tb-hddmx110-2gb-x543ub-dm1189t/prod10323217pp/?sn_ref=s&sn_cat=cat1831145pp&sn_id=prod10323217pp&fbclid=IwAR0FIZO21l7qCN2NcjNLIM0kHOHClK-E5Ravv5UJOzjlDzVh5-SyknIPM7c    λεει οτι ειναι και gaming laptop  αλλα εχω παρατηρησει οτι  κολαει σε καπια παιχνιδια τα οποια τα σηκωνει  και γενικα στα παιχνιδια ανεβαζει μεγαλες θερμοκρασιες μηπως ξερει κανεις τι μπορω να κανω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καρχην σε ευχαριστώ για την απάντηση , στο site  πάντως γράφει προτείνομενη χρήση gaming. Όσο για τα παιχνίδια ασπουμε έπαιζα gta v  που από τις απαιτήσεις που έχει ήμουν μέσα  είχε αρκετά lag και στη μεριά του επεξεργαστή ζεματουσε ( δεν είχα μετριάσει τότε θερμοκρασία).  Όταν έπαιζα fifa 17  δεν κολλούσε καθόλου αλλά ανέβαζε θερμοκρασία 95 βαθμούς  ακόμα και στο λολ ασπουμε γίνετε ήταν  ζεστός

17 ώρες πριν, Jason 93 είπε

Η mx110 Δεν κανει για gaming. Δεν μας είπες ομως ουτε σε ποια παιχνιδια αναφερεσαι ουτε ποσο μεγαλες ειναι οι θεμοκρασιες που πιανει.

Καρχην σε ευχαριστώ για την απάντηση , στο site  πάντως γράφει προτείνομενη χρήση gaming. Όσο για τα παιχνίδια ασπουμε έπαιζα gta v  που από τις απαιτήσεις που έχει ήμουν μέσα  είχε αρκετά lag και στη μεριά του επεξεργαστή ζεματουσε ( δεν είχα μετριάσει τότε θερμοκρασία).  Όταν έπαιζα fifa 17  δεν κολλούσε καθόλου αλλά ανέβαζε θερμοκρασία 95 βαθμούς  ακόμα και στο λολ ασπουμε γίνετε ήταν  ζεστός

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...