ALKIS0123 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Εχω παρει ενα λαπτοπ asus και πιο συγκεκριμενα αυτο https://www.public.gr/product/laptop-asus-156-i5-8250u6gb1tb-hddmx110-2gb-x543ub-dm1189t/prod10323217pp/?sn_ref=s&sn_cat=cat1831145pp&sn_id=prod10323217pp&fbclid=IwAR0FIZO21l7qCN2NcjNLIM0kHOHClK-E5Ravv5UJOzjlDzVh5-SyknIPM7c λεει οτι ειναι και gaming laptop αλλα εχω παρατηρησει οτι κολαει σε καπια παιχνιδια τα οποια τα σηκωνει και γενικα στα παιχνιδια ανεβαζει μεγαλες θερμοκρασιες μηπως ξερει κανεις τι μπορω να κανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason 93 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Η mx110 Δεν κανει για gaming. Δεν μας είπες ομως ουτε σε ποια παιχνιδια αναφερεσαι ουτε ποσο μεγαλες ειναι οι θεμοκρασιες που πιανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALKIS0123 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Καρχην σε ευχαριστώ για την απάντηση , στο site πάντως γράφει προτείνομενη χρήση gaming. Όσο για τα παιχνίδια ασπουμε έπαιζα gta v που από τις απαιτήσεις που έχει ήμουν μέσα είχε αρκετά lag και στη μεριά του επεξεργαστή ζεματουσε ( δεν είχα μετριάσει τότε θερμοκρασία). Όταν έπαιζα fifa 17 δεν κολλούσε καθόλου αλλά ανέβαζε θερμοκρασία 95 βαθμούς ακόμα και στο λολ ασπουμε γίνετε ήταν ζεστός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALKIS0123 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 17 ώρες πριν, Jason 93 είπε Η mx110 Δεν κανει για gaming. Δεν μας είπες ομως ουτε σε ποια παιχνιδια αναφερεσαι ουτε ποσο μεγαλες ειναι οι θεμοκρασιες που πιανει. Καρχην σε ευχαριστώ για την απάντηση , στο site πάντως γράφει προτείνομενη χρήση gaming. Όσο για τα παιχνίδια ασπουμε έπαιζα gta v που από τις απαιτήσεις που έχει ήμουν μέσα είχε αρκετά lag και στη μεριά του επεξεργαστή ζεματουσε ( δεν είχα μετριάσει τότε θερμοκρασία). Όταν έπαιζα fifa 17 δεν κολλούσε καθόλου αλλά ανέβαζε θερμοκρασία 95 βαθμούς ακόμα και στο λολ ασπουμε γίνετε ήταν ζεστός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα