artshadows Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Μένω στον 1ο όροφο και η αποχέτευση της κουζίνας του δεύτερου έχει τεράστια διαρροή και έχει καταστραφεί μεγάλο μέρος του δικού μου ταβανιού έχουν φουσκώσει πλακάκια και ντουλάπια , τελικά ο από πάνω αποφάσισε να φτιάξει την διαρροή και άλλαξε και το κομμάτι το διαγώνιο το οποίο μπαίνει διαγώνια μέσα στην κουζίνα μου στην αποχέτευση που είναι κάθετη ( εμένα ο νεροχύτης μου ενώνεται στην κάθετη αποχέτευση αλλά δεν μπαίνει στο από κάτω χώρο που είναι ένα μεγάλο γκαράζ) Η κάθετη αποχέτευση είναι μαντέμι και μάλλον σε αποσύνθεση και πλησιάζει το τέλος της . 1 ) Ο από πάνω πρέπει να μου φτιάξει ταβάνι ντουλάπια πλακάκια ; 2 ) αποχέτευση η κάθετη που εξυπηρετεί 7 οροφους και περνάει από την κουζίνα μου ποιος πρέπει να την φτιάξει;διότι άμα χαλάσει και αυτή πάλι θα έχω ζημιές στο σπίτι 3) μπορώ ζητήσω να περάσει εξωτερικά ; Διότι γενικά ολα τα προβλήματα των σπιτιών σε εμένα καταλήγουν τελικά
Βασίλης_29 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Την ζημιά στο ταβάνι σου πρέπει να στην αποκαταστήσει ο αποπανω. Αν αλλαχτεί όλη η κάθετη αποχέτευση πληρώνει ο καθενας ανάλογα του το ορίζεται από το καταστατικό, για το αν θα ειναι έσω η έξω, το συζητάτε οι ιδιοκτήτες μεταξύ σας και ρωτατε και έναν υδραυλικό για τεχνικές δυσκολίες και κόστος. Για εμένα είναι απείρως καλύτερο όλοι οι σωληνες ύδρευσης και αποχετευσης να είναι εξωτερικοί, αυτό βέβαια δεν αρέσει σε πολλούς λόγω αισθητικού αποτελέσματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα