tyreaso Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα σε όλους, Είμαι σε αναζήτηση τηλεόρασης (διαθέσιμο budget 300€-350€), θα τη χρησιμοποιώ κυρίως για αθλητικά κανάλια, ταινίες και gaming (ps4) και έχω καταλήξει στις παρακάτω δύο τηλεοράσεις. https://www.germanos.gr/product/samsung-4k-smart-tv-ue43tu7072-43/20394156/?fname=&fvalue= https://www.germanos.gr/product/hisense-4k-smart-tv-h43b7100-43/20388918/?fname=&fvalue= Χώρις να γωνρίζω αρκέτα σχετικά με τηλεοράσεις, τα specs τους μου φαίνονται πάνω κάτω ίδια, αυτό που με προβληματίζει στην Hisense είναι η υποστήριξη του λειτουργικού συστήματος (π.χ. διάβασα ότι δεν θα υπάρξει διαθέσιμη εφαρμογή για το disney +). Η διαφορά στην αξία πιστεύετε ότι δικαιολογέιτε μεταξύ των δύο τηλεοράσεων?
lamargos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Κοίτα και αυτήν εδώ (https://www.skroutz.gr/s/18883489/LG-43UM7450.html). Την αγόρασα φέτος, για τους ίδιους λόγους, που ψάχνεις και εσύ, και είμαι φουλ ικανοποιημένος! Η LG εχει καλύτερο λογισμικό από την Samsung. Επίσης, αναφορικά με τη Samsung στα φετινά μοντέλα της έχει κάνει downgrade δηλαδή η φετινή σειρά 70xx είναι αντίστοιχη με την περσινή 60xx σειρά. Στην τιμή αυτή γενικά μην έχεις μεγάλες απαιτήσεις. Ωστόσο, για την LG, που σου ανέφερα παραπάνω, εγώ είμαι φουλ ευχαριστημένος για τις επιδόσεις της, την αισθητική της, την εικόνα 4Κ και φυσικά για την τιμή της. Θα την ήθελα λίγο πιο φωτεινή αλλά σ' αυτή την τιμή δεν μπορείς να τα έχεις όλα.
tyreaso Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 @lamargos Ευχαριστώ για την απάντηση, δεν περιμένω να πάρω κάτι τρέλο σε αυτά τα χρήματα ετσί και αλλίως μέχρι σημέρα έχω μια IQ 24" μοντέλο του 2010 οπότε φαντάζομαι ότι και να πάρω θα δώ μεγάλη διαφορά! Δεν το γνώριζα αυτό για την νέα σειρά την Samsung θεωρούσα οτι ήταν συγκρίσιμες! Θα κοιτάξω και την LG που έστειλες, γρήγορη ερώτηση, κάπου διάβασα ότι οι LG τηλεοράσεις (και οι Samsung) όταν παίζει netflix σε 4Κ HDR τα δείχνει αρκετά πιο σκούρα από ότι θα έπρεπε, έχεις παρατηρήσει κάτι τέτοιο?
lamargos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, tyreaso είπε γρήγορη ερώτηση, κάπου διάβασα ότι οι LG τηλεοράσεις (και οι Samsung) όταν παίζει netflix σε 4Κ HDR τα δείχνει αρκετά πιο σκούρα από ότι θα έπρεπε, έχεις παρατηρήσει κάτι τέτοιο? Αυτό γενικά ισχύει αλλά έχει να κάνει με το πως λειτουργεί το HDR. Για να δουλέψει σωστα θέλει μια φωτεινή οθόνη με πολλά nits, local dimming κτλ. Μιλάμε δηλαδή για ακριβά μοντέλα. Πάντως σε hdr υλικό δεν είναι τόσο σκοτεινή όσο νομίζεις. Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα στην παρακολούθηση και στο λέω εγώ που γενικά ανεβάζω τη φωτεινότητα της τηλεόρασης. Σημαντικό να απενεργοποιήσεις όλες τις eco λειτουργίες. Εγώ στην LG βλέπω κανονικά Netflix αλλά και ταινίες 4Κ με HDR από USB χωρίς το παραμικρό θέμα. Όπως σου είπα δεν μπορείς να αξιώνεις από μια τηλεόραση των 300€ την ποιότητα εικόνας και τη φωτεινότητα μιας πχ Samsung των 1000€. Ωστόσο δε θα έχεις το παραμικρό θέμα και θα εντυπωσιαστείς από την εικόνα. Εγώ την τηλεόραση αυτή Στις 43 ίντσες την έλιωσα στην καραντίνα και τη θεωρώ πολύ καλή αγορά για τα λεφτά της. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2020 από lamargos
CaptainChris Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Σύμφωνο και εγώ για την LG 43UM7450 έχει και το καλύτερο τηλεκοντρόλ που υπάρχει, είναι κορυφαία για τα λεφτά τής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα