eyw Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 On 23/07/2020 at 20:06, trib said: ... Η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία παρουσίασε το επίσημο λογότυπο αλλά και το μότο που όπως λέει τιμά την ιστορία της Πολεμικής Αεροπορίας και της Διαστημικής Διοίκησης. Semper Supra που σημαίνει Πάντα Πάνω (Always Above). ... μπράβο παιδιά, συγχαρητήρια. Αντε με το καλό και πυρηνικά σε τροχιά.
nick10000 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 τελικα οντως η τηλεοραση μπορει να επηρρεασει καποιους πολυ χαζους... αρε netflix τι μας εκανες παλι
nvel Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Doubt είπε Είχε γραφτεί ξανά το θέμα πριν 6 μήνες, ανακύκλωση κάνετε; δεν είναι το ίδιο θέμα. Το ένα αφορά το έμβλημα, αυτό το λογότυπο Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2020 από nvel
KilliK Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, eyw είπε μπράβο παιδιά, συγχαρητήρια. Αντε με το καλό και πυρηνικά σε τροχιά. oι Ρωσοι προσφατα δοκιμασανε με επιτυχια συστημα κατάρριψης δορυφορων. ιδιο οπλισμο ετοιμαζουν και οι Κινεζοι. ο Αμερικανος δεν θα εμενε απραγος. επισης η Space Force ηταν τμημα της πολεμικης αεροποριας εδω και δεκαετιες, απλως τωρα εγινε ανεξαρτητος θεσμος με νεο ονομα/λογοτυπο. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2020 από KilliK 2
iazriel Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Μόνο εμένα μου θυμίζει Mass Effect το σήμα εκτός από star trek?
freegr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Μου θυμίζει την σειρά του Netflix όντως αλλά ότι έχει αντιγράψει τον Πικαπρντ και την σειρά είναι πασιφανές όποτε σε λίγα χρόνια θα δούμε ανάλογο σήμα από την Ευρώπη
iaptyx Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Αντί του "Θαλάσσιου Σώματος" μάλλον θα έπρεπε να γράψετε "του σώμας των πεζοναυτών"(marine corps).. 3
TopicStrarter Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, kounia-dos είπε https://www.youtube.com/watch?v=4Fm9MvnoPTY Δεν μπορούν ένα κοντάρι να κρατήσουν xD
eyw Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 hours ago, KilliK said: oι Ρωσοι προσφατα δοκιμασανε με επιτυχια συστημα κατάρριψης δορυφορων. ιδιο οπλισμο ετοιμαζουν και οι Κινεζοι. ο Αμερικανος δεν θα εμενε απραγος. ... Τι εννοείς? κατάρριψη δορυφόρων νομίζω ότι είναι κάπως δύσκολο, δηλαδή να χάσει ύψος και να καεί στην ατμόσφαιρα. Συντριβή δορυφόρου σε τροχιά έχει ήδη κάνει η Κίνα σε δικό της δορυφόρο πριν καμια 15αριά χρόνια, όμως δημιούργησε debris, Kessler και τέτοια και κάποια διπλωματικά θέματα. . αν θυμάμαι καλά η ΕΣΣΔ μπορούσε να τυφλώνει αμερικανικούς δορυφόρους από την γη, νομίζω ότι το ίδιο θα μπορούν να κάνουν Ρωσία και Κίνα έστω και σε μικρότερο βαθμό, τουλάχιστον σε συνήθεις (δηλαδή μη αμερικανικούς military satellites) δορυφόρους. Δεν είμαι ούτε του space ούτε του defence, κάποιος σχετικός ας μας πει τι γίνεται. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2020 από eyw
KilliK Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 40 λεπτά πριν, eyw είπε Τι εννοείς? κατάρριψη δορυφόρων νομίζω ότι είναι κάπως δύσκολο, δηλαδή να χάσει ύψος και να καεί στην ατμόσφαιρα. Συντριβή δορυφόρου σε τροχιά έχει ήδη κάνει η Κίνα σε δικό της δορυφόρο πριν καμια 15αριά χρόνια, όμως δημιούργησε debris, Kessler και τέτοια και κάποια διπλωματικά θέματα. . αν θυμάμαι καλά η ΕΣΣΔ μπορούσε να τυφλώνει αμερικανικούς δορυφόρους από την γη, νομίζω ότι το ίδιο θα μπορούν να κάνουν Ρωσία και Κίνα έστω και σε μικρότερο βαθμό, τουλάχιστον σε συνήθεις (δηλαδή μη αμερικανικούς military satellites) δορυφόρους. Δεν είμαι ούτε του space ούτε του defence, κάποιος σχετικός ας μας πει τι γίνεται. https://www.space.com/russia-tests-anti-satellite-weapon-in-space.html
eyw Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 36 minutes ago, KilliK said: https://www.space.com/russia-tests-anti-satellite-weapon-in-space.html ty για το λινκ. Εχω μείνει πολύ πίσω "...two Russian satellites were seen seemingly "stalking" a U.S. spysat, ..." Μάλλον American προπαγάνδα και προετοιμασία για arms race και στο διάστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα